Софтуер
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- ReDFiRe
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 530XD 231hp
- Мечтае да кара: Bugatti Veyron 1001hp
Re: Софтуер
Здравейте колеги днес ми се случи нещо много странно.Понеже разглобявах шофиорската врата за да си оправя стъклоповдигача и разбира се разкачих Airbeg-a като без да се притеснявам имам си работещ кабел от скалда и всичкото... трил съм грешки програмирал съм модули с една дума РАБОТИ
Обаче днес като го вързал и не ще ... нищо не съм променял по софтуер и тем подобни емулацията работи дис-а работи дривера даже преинсталирах за кабела всичко ! Обаче до там не мога да открия колата.Възможно ли е самият кабел да се е повредил нещо и има ли случей на изгорели кабели ?

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- bgpavlp
- младши ентусиаст
-
Изключена ли ти е защитната стена ?
Аз много често забравям да я изключа,и се чудя защо не ще да се върже?
Възможно е след преинсталирането да се е сменил СОМ порта.
Аз много често забравям да я изключа,и се чудя защо не ще да се върже?
Възможно е след преинсталирането да се е сменил СОМ порта.

Ако нема у глава, има у Google.
- ociata
- кандидат ентусиаст
-
Предполагам си с Windows7? Провери следните неща:
1. В Network Adapters трябва да има едни VMWare Virtual не знам какво си - трябва задължително да са enabled. За пробата можеш да дадеш на всичките enabled.
2. В DeviceManager провери на кой порт се е вързал кабела(при мен не знайно защо работи само на порт 1)
3. Всички програми трябва да се стартират с администраторски права(десен бутон Run As Administrator)
4. Провери дали инпа-та се връзва успешно(ако отговора е да, значи проблема е настройките на ПЦ-то
)
1. В Network Adapters трябва да има едни VMWare Virtual не знам какво си - трябва задължително да са enabled. За пробата можеш да дадеш на всичките enabled.
2. В DeviceManager провери на кой порт се е вързал кабела(при мен не знайно защо работи само на порт 1)
3. Всички програми трябва да се стартират с администраторски права(десен бутон Run As Administrator)
4. Провери дали инпа-та се връзва успешно(ако отговора е да, значи проблема е настройките на ПЦ-то

- ReDFiRe
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 530XD 231hp
- Мечтае да кара: Bugatti Veyron 1001hp
Със XP съм порта е сменен.ИНПА също не върви ! Защитната стена също е спряна! Прегледах и предпазителите на колата за ABS,борд компютър и конектора за диагностика - всичко е наред.Незнам начраво какво да правя :-(
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
- NikVanov
- ентусиаст
-
- Кара: X3 E83 2.0d 2006; 316 i 1999;
А работи ли manual identification? Там при излизане ти иска VIN, вкарваш го и като влезеш отново в програмата част от функциите работят. Но ако не работи и INPA най-добре преинсталирай и виртуалната машина.
Щом и инпата не ти бачка, първо нея си оправи.
Виж ком порт кой е в компа и кой е настроен на инпата, после пускай дис-а
Виж ком порт кой е в компа и кой е настроен на инпата, после пускай дис-а
нужда от малко помощ когато инпата ми извади кода на грешките къде да проверя кое е в грешка ?
Здравейте колеги , проблема при мен е че dis а не се инсталира......стига до някъде и вади грешка че няма място на хард а
.......кабела и диска са от sklad66.com. ...inpa та е инсталирана коректно ....макар че не съм я пробвал още
.......кабела и диска са от sklad66.com. ...inpa та е инсталирана коректно ....макар че не съм я пробвал още
- NikVanov
- ентусиаст
-
Или си купи нов диск, или изтрий нещо и освободи място??!!
NikVanov написа:Или си купи нов диск, или изтрий нещо и освободи място??!!
..при 80гб хард разделен на 2х40 гб и двата са с 97% свободно пространство. ...нещо не ми се вярва. всичко е направено по инструкциите на склада
- NikVanov
- ентусиаст
-
Колега, струва ми се, чe нещо не е в ред в данните ти. Каква е тази операционна система, която заема 3% от 40 Gb? Ако искаш се свържи с мен с TeamViewer да ти помогна.
Колеги някой вече сдоби ли се ( и готов ли е да сподели) с DDE30.IPO с скрипт на английски ?
- MonsteR
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: SR-71 Blackbird
Не мога да изчета 105 страници тема, за което се извинявам, че ще питам направо. Значи днес се мъчихме да ъпдейтнем моя софт на ДДЕ то... но нищо не става. ДИСа казва че няма връзка с екуто.. Някакви идеи защо се случва това. Възможно ли е защото някога софта е сменян или друга причина. Изключваме акумолатор и други подобни. Просто не може да направи връзка с ЕКУ то..

- nikito377
- Потребител
-
- Кара: е46 320д
- Мечтае да кара: самолет
колеги след продължително търсене из нета така и не намерих читав тис на английски все или на немски или не отговаря на моя дис версия 44 моля ако някой има пак казвам на английски да ми изпрати че с немския съм на вие 

- mumford
-
320ci
-
- Детайли за колата: M52B20TU и 760Li
Колеги, някой ноже ли да ми каже кой е com port 4