Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е46 (2) - (архив)

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320d 2003 , E60 530d 2006

Re: Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е46

Мнение от drunk » 21 Юни 2012, 16:53

Колеги да ва питам е46 2.0д 03 , дали е с верига или анг.ремък ? мерси предварително

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Мнение от Zagy » 21 Юни 2012, 16:55

drunk написа:Колеги да ва питам е46 2.0д 03 , дали е с верига или анг.ремък ? мерси предварително

Всички са с верига.
Si non confectus, non reficiat.

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 21 Юни 2012, 17:22

Drum написа:Пичове, що не видите обявите в раздел продава на форума :?: :idea:
Има няколко човека редовни в този форум, които в момента си продават колите( 320д / 318и / 330д / 328 и с газово) . Така със сигурност ще ви отпаднат въпросите, англичанка ли е, запазена ли е и прочие безмислици. В обявите във форума всичко си пише. Защо продължавате да умувате за разни дараци докарани за по 1500 евро от някъде си и пуснати тук на 3500 ???

Ако някой може да ми отговори ще съм благодарен :wave:

Сигурен съм, че знаеш отговора, но все пак :mhihi: пък и за тези, които незнаят ...
всеки иска да вземе на далавера - по-нова, на по-малко км и по-евтина също така ако може да е обслужена и без удари ...
От джамбази съм чувал лафа - българина иска да го излъжат. И май май е вярно.

Няма нужда от благодарности :mhihi: и сори за офф-топика.
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 21 Юни 2012, 17:49

K_Ilkov написа:
Drum написа:българина иска да го излъжат. И май май е вярно.

подгрепям с две ръце...
иначе положението с по-голямата част от колите дето ги има в раздел продава хафтомобили не е много така както го представяш... към колегата Drum
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от jamesj » 21 Юни 2012, 17:56

K_Ilkov написа:
Сигурен съм, че знаеш отговора, но все пак :mhihi: пък и за тези, които незнаят ...
всеки иска да вземе на далавера - по-нова, на по-малко км и по-евтина също така ако може да е обслужена и без удари ...
От джамбази съм чувал лафа - българина иска да го излъжат. И май май е вярно.

Няма нужда от благодарности :mhihi: и сори за офф-топика.

А бе не е точно така. Аз наскоро взех еднo 320d от автокъща, което с всички последващи разходи ми се върза за 6200. Сега обаче търсим още едно с приятел, защото той направо се влюби в моето.
Като чух, че един колега от форума си продава колата, веднага му писах, понеже със сигурност тук са 100 пъти по-надеждни. Но неговата цена е осезаемо по-височка, която дори и с договаряне, като сложиш разходи и т.н. си излиза към 7500. Тая разлика въобще не е малка. А смея да кажа, че според мен не си заслужава, предвид, че моето 320d (за 1300лв по-малко) е перфектно. Не е особено богато на екстри (няма М елементи, няма кожа, даже не е и с новия волан и т.н., ама има шибидах :ok: ), но в техническото си състояние няма една забележка.
Аз разбирам, че хората тук си гледат колите като писано яйце, също и че са ги купили на цена, двойна на тази, на която продават. Напълно нормално е да се стремят да вземат колкото се може повече, особено щом има кой да плати. Но е още по-нормално автокъщите да продават на много по-ниски цени, при положение, че в глобален мащаб е46 доста поевтиня, търсенето намаля, внасят се коли на едро с автовози и т.н. Абсолютно логично е, че те ще постигнат драстично по-ниска себестойност, но това в никакъв случай не означава, че колите им са боклуци. В случая всеки има право - и колегите от форума, които си държат на цената; и автокъщите, които внасят на едро при по-ниски покупни цени; и хората, които искат да си платят по-скъпичко за сигурността; и тези, които търсят нещо по-евтино, но все пак читаво.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320ci 170 к.с.
Мечтае да кара: Е92, ако може М3 !

Мнение от dark0 » 21 Юни 2012, 18:29

Колеги разбрах за 20ката, че няма да е моята кола :mhihi:
Тези как ви се струват .. като второто повече ми допада, за първото не съм наясно много с мотора .. читав ли е двойния ванос, как е като разход и поддръжка :bchug:

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details

Айде и тази да я пусна да я огледате, макар че нещо ми се вижда изтрадала :bang:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от latrel » 21 Юни 2012, 18:59

ако ще е първата, то по-добре тази за 6 viewtopic.php?f=46&t=300620 :winky:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от dark0 » 21 Юни 2012, 19:02

Прав си колега, май се различават само по волана и по салона ;д
p.s. 320ци 170к.с. не започват ли от 2001г ?
и ксенона не е ли слаган допълнително или това е от снимките
И цената не е ли малко нереална за тази кола .. да не би да има проблем нещо за да е такава ..
Все пак писах на човека, за да ходя да я гледам

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от latrel » 21 Юни 2012, 19:23

Колега ще даваш толкова пари за кола, а пишеш ЛС-та и ни караш да гадаем вместо да му звъннеш и да се разберете :dunno:

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 21 Юни 2012, 19:25

...
Последна промяна Bavarcho на 21 Юни 2012, 20:40, променена общо 1 път
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от latrel » 21 Юни 2012, 19:30

...
Последна промяна latrel на 21 Юни 2012, 20:41, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от dark0 » 21 Юни 2012, 19:38

Последен въпрос.. колко коня трябва да като е 2000г. тук във форума е 170к.с. а в мобиле е 150к.с. :dunno:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от latrel » 21 Юни 2012, 19:42

2000г за да е 170 трябва да е 323

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ociata » 21 Юни 2012, 20:52

Колеги съжалявам че пак ще питам тук, може би трябва да ми се извадят мнениято по този въпрос в отделна тема(нека модераторите преценят и предварително се извинявам за създаденото неудобство). Та преди време разменихме мейли с Австралиеца, който работи в Швеция пък има немска кола. На последния ми майл ето какво отговори той:
i'll prefer to use third party company (http://sh-european-carmovers.com/) or you want meet with me? If you want meet with me, please meet in a location halfway. It's Ok?
On the 26.06 will be ok (in Hannover) ??
I am ready to meet you as we agreed and finish the deal, but before all things I must be sure that you will be there and i will not make the jurney for nothing... i hope you understand me!
My wife Eliza will go to the Western Union Office here in Halmstad and she will make a transfer ON MY NAME with destination Hannover. I will be the beneficiary of 3,000 EURO in Hannover (the place of our meeting). I think that the amount is considerable as a proof of coming and that i will be there to meet you! As soon as the transfer is finished i will scan the paper of my transfer and i will send it via e-mail!
The same thing I want from you! Your wife or a friend must go to the Western Union Office (Minuten-Service Einsahlung) there in your town and make a transfer of 3,000 EURO ON YOUR NAME with destination Hannover.
! I want to see you the beneficiary of 3,000 EURO in Hannover!
This will be the proof for me that you have the money and you will come there to meet me!
Maybe you are worried about the transfer tax that Your wife or a friend will pay about 100 euro, but because this condition is put by me, i will give you the money-tax back when we will meet even if you don't buy the car.
I told you, I'm ready to meet you, but without this proof i will not accept to make this long road to Germany without any result.
I will wait for your decision regarding my only condition in this deal.
Let me know so I can make hotel reservation.

Thank you ,

Сега не съм сигурен, но има ли как без моите документи той да ми изтегли парите? Възможно ли е от самата сканирана бележка за внесени пари да вземе някакви данни и така да успее да изтегли парите в Хановер без мен? Човека продължава да иска да ползваме 3rd party company, но в противен случай(без компания) това е условието което е поставил? Къде е уловката в цялата схема :conf:

Поздрави

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW
Детайли за колата: BMW

Мнение от Nedialkov » 21 Юни 2012, 21:28

Добре де. Толкова ли няма коли, че си се хванал за тая като удавник за сламка. Като отидеш и а ако е някое WC ко прайм. Прайм сделка щото сме обещали. Кола не се купува по снимки освен ако цената не е 50% под реалната. Сега се дигни да пътуваш да правиш лудите врътки за една кола дето не си я виждал и да угаждаш на някой си. .... Аз не бих се занимавал въобще.

ПредишнаСледваща

Назад към E46