Алтернативна мултимедийна система - Dynavin DVN-Е46
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
Re: Алтернативна мултимедийна система - Dynavin DVN-Е46
От Ерисин вече нещо не може да се поръчва за България.
Иначе 5062 е още по-сериозен от 3062, видях го, рових го, лудница е... Много ми хареса.
Иначе разлика в звука не усещам, така че смятам, че е на нивото на 3062.
Иначе 5062 е още по-сериозен от 3062, видях го, рових го, лудница е... Много ми хареса.
Иначе разлика в звука не усещам, така че смятам, че е на нивото на 3062.
- Tunturi
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 325i
- Мечтае да кара: Балканче
- Детайли за колата: M54B25
А на 3062B как е звукът спрямо например оригиналното CD ?
По-добър и много по-силен, но и не чак толкова добър колкото през висок клас афтърмаркет CD или през усилвател.
- iNfoster`
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е90 320d
- Мечтае да кара: M5 E60,F90
Изгледах ревюто на 5062 и като характеристики доста ми допадна. В България има ли някой който да е продава или трябва да се поръча от другаде?
- oldirtydog
- кандидат ентусиаст
-
PeReZ написа:По-добър и много по-силен, но и не чак толкова добър колкото през висок клас афтърмаркет CD или през усилвател.
и аз вече почвам много да се двоумя дали да си сложа Cd то Сони хубаво за 150тина лева или да си остана със касетофона и китайският мп3 чейнджър в жабката :Д спира ме само това че ще се развали визията на колата

- Denmark
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 Touring
iNfoster` написа:Изгледах ревюто на 5062 и като характеристики доста ми допадна. В България има ли някой който да е продава или трябва да се поръча от другаде?
Поръчай си го от интернет. Преди ги имаше в ebay, ако през сайта на Erisin не става вече.

- nikola59
- младши ентусиаст
-
- Кара: E90 LCI 320D xDrive
- Детайли за колата: N47/184 Hp
Tunturi написа:А на 3062B как е звукът спрямо например оригиналното CD ?
За мен е по-добър, но не съм със стоковият ROM. И 3062 и сега новият му аналог 5062 звуковата част е изградена от TDA7851, така че качеството е с достатъчно високо ниво. В моднатите ROM-ове е обърнато достатъчно внимание на тази част, индивидуални настройки на звуковите кодеци и куп други неща..
За да не се сравняват постоянно двата модела разликата е:
3062 - Android 5.1.1, Rockchip PX3 Cortex A9 Quad Core 1.6GHz*4, 1GB DDR3. вътрешна памет 16GB
5062 -Android 6.0.1, Rockchip PX5, 2GB DDR3, вътрешна памет 32BG
Всичко друго ( разрешение и плътност на екрана, GPS чипа, радио чипа, аудио чипа, DVD декодера, Bluetooth и WIFI адаптери и т.н.) е абсолютно едно и също. Като естествено плюсовете са за новият модел.
- Tunturi
- кандидат ентусиаст
-
Мерси за отговорите. Вярно че вече до бг от сайта на erisin като му дадеш estimate и нищо не се случва
.

- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
nikola59 написа:Tunturi написа:А на 3062B как е звукът спрямо например оригиналното CD ?
За мен е по-добър, но не съм със стоковият ROM. И 3062 и сега новият му аналог 5062 звуковата част е изградена от TDA7851, така че качеството е с достатъчно високо ниво. В моднатите ROM-ове е обърнато достатъчно внимание на тази част, индивидуални настройки на звуковите кодеци и куп други неща..
Възможно ли е добавяне на софтуерни кросоувъри или е свързано с апаратната част, че това най-ме дразни? 2017г. да се дупиш в багажника за да си настроиш усилвателя е тъпо.
- Tunturi
- кандидат ентусиаст
-
Няма за кросоувър като опция но какво толкова има да се дупиш, настройваш го веднъж и не пипаш. Имаше на китайчето ми опция да усилваш sub-a, което за мен е напълно достатъчно.
- Lenco
- Старши скрапер
-
Tunturi написа:Няма за кросоувър като опция но какво толкова има да се дупиш, настройваш го веднъж и не пипаш. Имаше на китайчето ми опция да усилваш sub-a, което за мен е напълно достатъчно.
И аз имам за суб-а, но сигнала е след еквалайзера, и като го размърдаш става голямо нищо. Кросоувъри вече имат кас'тофони на цена под 300лв, а и едно е да настройваш музика с глава в багажника, друго е да си седнал на шофьорската седалка.
Малко излишно ми се вижда слагането на 4-8 ядрени процесора, а да загърбиш ДСП-то, ама китайска му работа.
- Tunturi
- кандидат ентусиаст
-
Идеята му е да е мулти медия все пак и както на повечето китайски продукти да има доста опции, не наблягат толкова много на звукът(все пак то си е почти таблет), но до колкото чувам и от него постигат приличен резултат. Е има и екземпляри като тоя дето аз ползвах дето свири колкото да не е без хич, но на човека дето го продадох беше много доволен(на него и звукът му се стори добър). Както каза колегата по горе ако търсиш хубав звук си трябва касетофонче висок клас. Тези които не са като таблет а са си касетофони с екстри като нави са Alpin и Pioneer и Clarion и т.н.. Те имат навигации дето са 6.2 " и може би ще се натъкмят на колите ни, но първо трябва адаптери и става грозно (адски грозно) и после те не работят с Androd което за мен е голямо осъкатяване от към опции. А цената им е отделна тема стига до там че да си вземем още една кола
.

- Lenco
- Старши скрапер
-
Tunturi написа: Тези които не са като таблет а са си касетофони с екстри като нави са Alpin и Pioneer и Clarion и т.н.. Те имат навигации дето са 6.2 " и може би ще се натъкмят на колите ни, но първо трябва адаптери и става грозно (адски грозно) и после те не работят с Androd което за мен е голямо осъкатяване от към опции. А цената им е отделна тема стига до там че да си вземем още една кола.
Не трябват адаптери, а да продадеш едно е46

http://www.alpine.bg/p/Products/SingleView/INE-W997E46
- nikola59
- младши ентусиаст
-
- Кара: E90 LCI 320D xDrive
- Детайли за колата: N47/184 Hp
Lenco написа: Възможно ли е добавяне на софтуерни кросоувъри или е свързано с апаратната част, че това най-ме дразни? 2017г. да се дупиш в багажника за да си настроиш усилвателя е тъпо.
Може би, но трябва да попиташ тук: http://4pda.ru/forum/index.php?showtopi ... ry50300070 Предимно подобряват самият андроид и няколко човека се занимават с това та мисля че би могло да се попитат дали може да стане. Темата е обща, а на Malaysk е в отделна тема само за неговите версии. В тази на Hal9k Mod v1.1 има опция за настройки на звуковите кодеци - пробвах я - не е лоша, но в момента съм с тази на SVA и със стоковите говорители не виждам какво повече може да се постигне. Не съм я чел цялата тема там, може някой да е писал като запитване по този въпрос...
- mustang1986
- ентусиаст
-
- Кара: E46 M47N
nikola59 написа:Lenco написа: Възможно ли е добавяне на софтуерни кросоувъри или е свързано с апаратната част, че това най-ме дразни? 2017г. да се дупиш в багажника за да си настроиш усилвателя е тъпо.
Може би, но трябва да попиташ тук: http://4pda.ru/forum/index.php?showtopi ... ry50300070 Предимно подобряват самият андроид и няколко човека се занимават с това та мисля че би могло да се попитат дали може да стане. Темата е обща, а на Malaysk е в отделна тема само за неговите версии. В тази на Hal9k Mod v1.1 има опция за настройки на звуковите кодеци - пробвах я - не е лоша, но в момента съм с тази на SVA и със стоковите говорители не виждам какво повече може да се постигне. Не съм я чел цялата тема там, може някой да е писал като запитване по този въпрос...
Да възможно е с моднат софтуер поддържащ Xposed-инсталира се МТС Sound.За да работи обаче трябва да се преправи леко хардуера,за да се изключи фабричното управление на звуковия процесор

http://4pda.ru/forum/index.php?showtopi ... ry53770137
http://repo.xposed.info/module/com.sevenfloor.mtcsound
https://www.youtube.com/watch?v=tOr9TUaOqOI

Да пишеш на български с латински букви е като да пишеш на стена с лайна....чете се,но не е красиво!!!