Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е46

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

Потребител
Аватар
Кара: E87 N46B20B

Re: Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е46

Мнение от antoanidis » 22 Авг 2013, 11:11

колеги, дайте мнение за тази моля , http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Мнение от Nukem » 22 Авг 2013, 14:35

На този му звънях преди 2 седмици, бях свел избора до две коли, и директно му казах че ако е съгласен на 7500лв директно отивам до Русе и я взимам, той отказа, не можел да пада с цената и си взех другата която бях набелязал, писал е че има и аларма, ако ходиш да я гледаш виж да не някой от тези пищящите селски аларми, че като ги вързват такива поразии правят по инсталацията че не е истина.
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

Потребител
Аватар

Мнение от method88 » 22 Авг 2013, 19:40

Колеги, утре ще гледам http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=3tm8u2
Ако някой може да ми даде кординати на сервиз в Габрово, където могат да я погледнат ще съм много благодарен! :)

По ВИН е 10.11.2001, италианка, но другите неща съвпадат. Момчето каза, че има разбит шарнир и някои дребни външни забележки... всеки съвет на какво да обърнем внимание е добре дошъл :)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E46
Мечтае да кара: ///M

Мнение от bmwist » 22 Авг 2013, 19:46

Nukem написа:

На този му звънях преди 2 седмици, бях свел избора до две коли, и директно му казах че ако е съгласен на 7500лв директно отивам до Русе и я взимам, той отказа, не можел да пада с цената и си взех другата която бях набелязал, писал е че има и аларма, ако ходиш да я гледаш виж да не някой от тези пищящите селски аларми, че като ги вързват такива поразии правят по инсталацията че не е истина.

Интересно, днес ходих аз да я видя най-накрая, много лъсната като цяло, личи си че човека я е гледал с любов, салона беше вътре като нов това ми направи силно впечатление , покарах я малко, двигателя плавно работи, на бордовия компютър показва 11,5 разход в града което мисля че е добре , притисни ме само факта че е с един ключ , ще помисля тези дни и ако не излезе нещо по-добро я отмъквам :driving:

Потребител
Аватар

Мнение от BMW_328 » 22 Авг 2013, 20:10

Здравейте колеги какво ще кажете за това Е46 http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=3tno8w

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 318td compact '03
Мечтае да кара: M3
Детайли за колата: с две порти

Мнение от vvasilev1 » 22 Авг 2013, 20:11

bmwist написа:
Nukem написа:

Интересно, днес ходих аз да я видя най-накрая, много лъсната като цяло, личи си че човека я е гледал с любов, салона беше вътре като нов това ми направи силно впечатление , покарах я малко, двигателя плавно работи, на бордовия компютър показва 11,5 разход в града което мисля че е добре , притисни ме само факта че е с един ключ , ще помисля тези дни и ако не излезе нещо по-добро я отмъквам :driving:

И какво като е с един ключ? Ще си направиш още един и ще кажете на компютъра да разпознава само тях двамата и си ти.
БМВето наистина изглежда супер.

Успех

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 22 Авг 2013, 20:56

:OT:
Nukem написа:

А? Обявата е на 8 900 и ти по телефона му предлагаш 7 500 което е 1 400 лева надолу и очакваш да приеме :kuku: Извинявай за мението ама бахти грубата селска постъпка най-меко казано, имате некъв кеш и си мислите че вече света е ваш :kuku: Оли, майко..
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от nanio » 22 Авг 2013, 21:36

BMW_328 написа:Здравейте колеги какво ще кажете за това Е46 http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=3tno8w

Е46 стария фейс за 16 600 лева (8500 Евро - както е в обявата) :kuku: :kuku: :kuku: :kuku: купувай много е добра колата :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 318td compact '03
Мечтае да кара: M3
Детайли за колата: с две порти

Мнение от vvasilev1 » 22 Авг 2013, 23:07

Bavarcho написа::OT:
Nukem написа:

А? Обявата е на 8 900 и ти по телефона му предлагаш 7 500 което е 1 400 лева надолу и очакваш да приеме :kuku: Извинявай за мението ама бахти грубата селска постъпка най-меко казано, имате некъв кеш и си мислите че вече света е ваш :kuku: Оли, майко..

Колега,

Зависи как ще го предложиш офертата. Това е бизнес все пак, нали? Не е предложение за брак.
Аз моята така си я купих. Преди това се бях виждал обаче два пъти с продавача.

:bchug:

Аватар

Мнение от M6 » 22 Авг 2013, 23:37

BMW_328 написа:Здравейте колеги какво ще кажете за това Е46 http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=3tno8w

Ако ти я дадат за 10 000 я отнасяй :yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Мнение от Nukem » 22 Авг 2013, 23:56

Bavarcho написа::OT:
Nukem написа:

Колега не ми е за парите, аз си взех другата набелязана кола за 16к която не ми я намалиха нито с лев, ако е добре ценово позиционирана обявата няма проблем!
Просто тази е46-ца от обявата, без нави, без Ксенон/който за мене си много важен/, без някакво аудио, почти без екстри за какво да му ги дам тези 9к, просто не струва толкова и съм сигурен че ще има за смяна поне за 1-2к неща за да стане кола. Не ми се влиза в спор, просто не струва тези пари тази кола!
П.С: А за това че сме поискали по телефона 1000лв отстъпка, на мен за Х3-та сигурно 10 човека ми звъняха на обява 18к, да им я дам за 14к, смятай :shock: , все пак съм от Димитровград, а този на майната си в Русе, защо да прекося половин България за нищо!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

Потребител
Аватар

Мнение от beyond » 23 Авг 2013, 1:34

http://www.cars.bg/c380830 това май не е зле .. и май не е обръщана

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 23 Авг 2013, 8:48

Nukem написа:Колега не ми е за парите, аз си взех другата набелязана кола за 16к която не ми я намалиха нито с лев, ако е добре ценово позиционирана обявата няма проблем!
Просто тази е46-ца от обявата, без нави, без Ксенон/който за мене си много важен/, без някакво аудио, почти без екстри за какво да му ги дам тези 9к, просто не струва толкова и съм сигурен че ще има за смяна поне за 1-2к неща за да стане кола. Не ми се влиза в спор, просто не струва тези пари тази кола!
П.С: А за това че сме поискали по телефона 1000лв отстъпка, на мен за Х3-та сигурно 10 човека ми звъняха на обява 18к, да им я дам за 14к, смятай :shock: , все пак съм от Димитровград, а този на майната си в Русе, защо да прекося половин България за нищо!

За цената нямам какво да я коментираме всеки си определя сам какава да е. И според мен е нереално висока, айде да имаше екстри иди дойди, ама тя с касетка вътре. Но това си е моето и твоето мнение, продавача може да е на друго.
Знам че не си първия дето пита така по телефона, не мога да го разбера това :dunno: Особено като си пуснал добра цена и по телефона да питат става ли и подарък да им я дадеш :banghead: Цената дали си на два километра от колата или на две хиляди все е една.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 330д 204к.с.
Мечтае да кара: E92 335д
Детайли за колата: Чипосан фърколет!

Мнение от jordan_vik » 23 Авг 2013, 10:43

[quote="k0mara"]Здравйте колеги ! До скоро бях собственик на Мерцедес 124 и понеже я продадох, дойде момента да сменя колата и щом пиша тук , очевидно и марката. Не защото съм разочарован от старата кола , даже бях изключително доволен от нея :mrgreen: , беше доста запазена, както външно така и вътре, НО .... просто искам да се кача и на нещо друго и същевремено по-ново, но и защото алтернативата на е46 в лицето на Цкласа от 2002 примерно е доста не приемлив варянт заради качеството на мерцедеса. Та понеже съм нов откъм марката BMW и прочитайки повечето болежки при дизеловите и бензиновите агрегати на марката от модел е46 се спрях на 2 екземпляра които бих искал да ви покажа и се надявам да разбера мнението ви , като хора които знаят повече за тези автомобили и които ще ме посъветват правилно. Благодаря ви предварително :D

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=3td1fo

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=3td1fo[/

Колега взимай дизелака, от два дни съм собственик на такова и е голяма веселба :D , преди това карах 318и преди фейса, стига да е читаво дизеловото е отлично като динамика, поне за мен, за по големите двигатели не мога да кажа защото нямам наблюдения.

Е46нтусиаст
Е46нтусиаст
Аватар
Кара: M3 E46
Мечтае да кара: M3 E46
Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox

Мнение от Runnaway » 23 Авг 2013, 11:30

beyond написа:http://www.cars.bg/c380830 това май не е зле .. и май не е обръщана

Тази кола е мноооооооооого далече от "УНИКАТ".

Адски е постна.
"Съборът" >>> ЦЪК!
"Поредният работен ден" - до Част 7 >>> ЦЪК!
"Разходката" >>> ЦЪК!

ПредишнаСледваща

Назад към E46