Лека е46 сбирчица??? 26.04
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- motor
- младши ентусиаст
-
- Кара: back to diesel(Ld)
как ме е яд, че е46-цата ми не е тука, а не посмях да се вясна с е90-ката
БЯЛ ЛЯП И КОЛАТА ПО ИНЕРЦИЯ(НА ГАС)
- ///M Body Shop
-
-
- Кара: E39
Ейй, благородно ви завиждам
, много яко е било! На мен ми се идваше ама няма как, на събора ше се видиме може би. Ето една скромна снимка на грозника от мен

- Biankonero
- младши ентусиаст
-
- Кара: 328i
titto написа:....Колко бира и кебапчета унищожихте?
Не можахме, докато оглеждахме колите 2 бели мечки отнесоха касата бира...

- vavilon
- старши ентусиаст
-
- Кара: E46 318i 98
- Мечтае да кара: Електромобил...
Biankonero написа:titto написа:....Колко бира и кебапчета унищожихте?
Не можахме, докато оглеждахме колите 2 бели мечки отнесоха касата бира...Но след събора на по-хубаво време и повече хора ще се отсрамим...
Ти мани ами един катър беше се опрял на багажника и не можах да извадя барбекюто и бирата...

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
vavilon написа:Biankonero написа:titto написа:....Колко бира и кебапчета унищожихте?
Не можахме, докато оглеждахме колите 2 бели мечки отнесоха касата бира...Но след събора на по-хубаво време и повече хора ще се отсрамим...
Ти мани ами един катър беше се опрял на багажника и не можах да извадя барбекюто и бирата...Снимчици ще кача довечера и едно видео. Въпреки нечовешкият студ, срещата беше невероятна. Хората готини. Надявам се при по топло временце и обстоятелства пак да се съберем
Хората наистина готини,няма опит в подобни излети(всъщност за 1 ви път се улитам в подобен културен живот) но ми напрай вЧепетление че всички са големи пичове,пък някой (всъщност един) си беха взели жените,което е забавно,жалко само че като се прибрах ,има чуството че нищо не чуствам от косата на долу от студ,ама двугия път мислим май месец да се спретнем...или да ви покана на моята вила на барбекю