Хлопа предницата
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Killuminati
- кандидат ентусиаст
-
това са тампони на носачи брат, сменяй и биалети и тампони и ще си наред - комплекта е 400 лева всичко.. поне по думите на 1 приятелplamen_hh написа:На мене пък беалетките ми са разбити можи ли от това да губи стабилност в неравностите на пътя почва леко да си хваща накадето си поиска

- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
...проблема е, че повечето сервизи са супер заети! ще ти запишат час за след две седмици и то в най-неудобния за теб момент. да не говорим, че и те не ги познават много-много проблемите къде са!!! аз направо съм се пищирдисал щот няма свестен майстор за окачвания
- Killuminati
- кандидат ентусиаст
-
само за окачвания ли..? преди 1 година съм сменил полвината дроселови клапи, ламбди сонди бла бла бла докато ми намерят, че проблема ми беше бензиновата помпа(на голфа 4ката)... и накрая като теглих една черта ми излезе, че тая бензинова помпа вместо 500 лева (оригинална) ми излезе 1200 лева със всичките "ПРЕДПОЛОЖЕНИЯ"alexsch написа:...проблема е, че повечето сервизи са супер заети! ще ти запишат час за след две седмици и то в най-неудобния за теб момент. да не говорим, че и те не ги познават много-много проблемите къде са!!! аз направо съм се пищирдисал щот няма свестен майстор за окачвания

- Facheff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 740xd lci M-Packet
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2