Дайте съвет моля ви.
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Facheff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 740xd lci M-Packet
Проблема им е,че се мъртородени,това им е проблема. Мойта 20ска 150 коня си е мъртва,това не искам и да си представя какъф вървеж има...
Колега, имам Е46 318i от около 8 месеца, но я купих от познат, който я беше карал 5 години преди това, та в тази връзка споделям своите и неговите наблюдения. И така за 5 години моят човек беше изминал около 100к'км дал за поддръжка и ремонт по бимата числом и словом около 1000 (хиляда) лева, в които се включени задна биалетка и датчик ABS плюс текущите смени на масла и консумативи, а аз за тези 8 месеца и минати 5к'км към момента също съм на посочената сума - смяна масло и филтри и зареждане климатик -300лв., датчик разпределителен вал и ламбда сонда(едната) с работата-480лв., разширително казанче антифриз -115лв., клапан вентилация двигател-80лв. и като сменя антифриза тъкмо ще закръгля суматаPavlitooo написа:Какво лошо има в старите 1.8 мотори???Имат ли проблем?А исках да попитам как са от към електрониката????И някой може ли да ми каже скъпа ли е много поддръжката.Благодаря колеги пак заотговорите,просто много ми харесва колицата,но искам да знам какво все пак ще поддържам

- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
...и моята е мъртва,прави кеф само извънградско във високите....Facheff написа:Проблема им е,че се мъртородени,това им е проблема. Мойта 20ска 150 коня си е мъртва,това не искам и да си представя какъф вървеж има...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- Facheff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 740xd lci M-Packet
titto написа:...и моята е мъртва,прави кеф само извънградско във високите....Facheff написа:Проблема им е,че се мъртородени,това им е проблема. Мойта 20ска 150 коня си е мъртва,това не искам и да си представя какъф вървеж има...
Мани,2.2 двигателя си е съвсем друго нещо,това е....бати дървото,а и ми казаха,че мойта вървяла повечко за 20ска

- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
С електрониката според мен няма да имаш проблеми,окачването отпред е слабо(тампони на носачи),за Газ не ме питай,че ще псувамPavlitooo написа:Толко ли е невървежен тоя мотор,но аз не го взимам за състезания,а да му се возя и да ми доставя удоволствие.Повече ме интересува слабите му страни.Как е откъм електрониката,мотора,окачването и дали ако се сложи Газов инжекцион ще е добре.

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- Killuminati
- кандидат ентусиаст
-
човек, вобще не е бавен не ги слушай колегите... аз жестоко му се радвам на моя 318... върви перфектно за разхода си, тих мотор, а когато искаш да върти задница, с лекота ставаPavlitooo написа:Толко ли е невървежен тоя мотор,но аз не го взимам за състезания,а да му се возя и да ми доставя удоволствие.Повече ме интересува слабите му страни.Как е откъм електрониката,мотора,окачването и дали ако се сложи Газов инжекцион ще е добре.

- netsurfer_bg
- младши ентусиаст
-
- Кара: ....
© написа:както и да ги регулираш пръскачките вдигат водата до където трябва за да прокапекойто е карал по-дълго време Е36, Е46 знае че трябва да затвори стъклото преди да пръска по-дълго
![]()
Използвай търсачката за да откриеш повече информация, че така пишат предимно спамерите включвам и мен
318 може да бъде и добре и зле - зависи какво търсиш
на мойта трябва да й затварям тавана

Pavlitooo написа:Благодаря за отговорите на всички.А за мотор съм се спрял на 1.8 бензин,добре ли е?
Не е добре, аз доколкото знам на е46 1,8 мотор НЯМА

BMW 318is E30 / BMW 318ci m54b25 кабрио
/ BMW е90 318d
ех '06 AUDI A8 4.2 ...

ех '06 AUDI A8 4.2 ...
- netsurfer_bg
- младши ентусиаст
-
- Кара: ....
BMDrago написа:Лошото е че има
мдам,
http://en.wikipedia.org/wiki/BMW_E46