Подгрев на огледалата на 318 е46
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
BMDrago написа:Archangel написа:......... Едва ли ще мина само със инсталация и ново стъкло.
Ше се сетиш![]()
Има инак един вариянт>купуваш си стъкълце с подгрев и си окабеляваш сам огледалото,сиреч пускаш 2 проводника да буксата ,която е във вртата
И аз за това си мисля сега, само да видя все пак горе от едита тези работи какви са, че ме чешат. Буксата си е там, няма къде да е. Само се чудя какви са тия дефекти странни. Отляво без бегове, отдясно с чупено огледало, явно някой го е чопнал, и собственика си е сложил обикновено цяло.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- Archangel
- старши ентусиаст
-
a3 написа:BMDrago написа:Нищо чуно бега да ти отлежава някъде с червило и сополи по него...
![]()
![]()
уби ма!
Иначе сериозно колега Archangel, искаш да кажеш, че нямаш airbag на волана, а от дясно си има? Ако е така в действителност някой е надул балона и после се е изкръндзил, за да не може пак да се надува.
Много се отклонихме от темата-но-що годе да. Нямах бегове на моята врата и салама в колонката пак при мен.Вече имам

Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- Archangel
- старши ентусиаст
-
Имам развитие по темата- днес си купих огледалце с подгряване. 190лв., веселко... Както и да е. Моя си е вината, че трябва да се бъркам сега аз да давам за тия работи пари.
Гледах огледалото...еми няма жици за подгряване...Понеже другото ми огледало има...остава въпроса къде са наблъскани жиците. Някой колега дали може да свали дясното си огледало с подгрев и да снима точно откъде излизат двете жици? Като погледнах аз- имам няколко кабела-отиват в буксата на двигателчетата, май са 3 кабела-червен, зелен и още един. Други няма...дали са ги наблъскали във вратата като са сменяли огледалото...
Гледах огледалото...еми няма жици за подгряване...Понеже другото ми огледало има...остава въпроса къде са наблъскани жиците. Някой колега дали може да свали дясното си огледало с подгрев и да снима точно откъде излизат двете жици? Като погледнах аз- имам няколко кабела-отиват в буксата на двигателчетата, май са 3 кабела-червен, зелен и още един. Други няма...дали са ги наблъскали във вратата като са сменяли огледалото...

Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,