Какво е46 да си купя?
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
36 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
.....и да допълня- А4 1,9 тди е пълен кенеф! /поне за мен/ за нищо на света ама ЗА НИЩО на света не се връщам обратно на ауди! 10 години карам аудита и край вече!!!!!!!!!!
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
alexsch написа:.....и да допълня- А4 1,9 тди е пълен кенеф! /поне за мен/ за нищо на света ама ЗА НИЩО на света не се връщам обратно на ауди! 10 години карам аудита и край вече!!!!!!!!!!
Другото возило в семейството е точно А4 ТДИ...не съм съгласен с теб колега.Мотора е корав (сочен за един от най-добрите на Ауди), с много добър разход и прилични динамични показатели...но...БМВ си е БМВ...

- alexsch
- ентусиаст
-
карал съм и двете коли, БМВ е по-добрата и като динамика и като визия и като интериор /най-вече като интериор - това ме грабна!/ ауди прави 1,9 тди от 1987 година! остава и тоя мотор да не са го научили! колкото за чипването именно на тоя двигател- помисли си на колко оборота се върти фабрично турбината- с чипа й вдигаш допълнително оборотите - какъв очакваш да е резултата?!? обикновено такива начинания финишират при Мишо! /евала на пича!- най точния майстор на планетата! жалко че не пипа БМВ!/
- MaXo
- ентусиаст
-
- Кара: 330и Е46 1/4mile- 13.88/163km/h
- Детайли за колата: Е46ца ... тормозителка на М5 Е34 и 330ки Е90
tankishev написа:кихни 30к за 330д след 2003 и после ми обяснявай колко ти е хубава кошницата ... 330д хубава на реални километри няма да ти стъпи под 35к с регистрацията и консумативите (а последните 2 странно как всеки ги забравя когато тръгне да смята цени)
Даваш 32000 ... и ти намирам 330д след 2003 в перфектно състояние ... защо 32000 ... ми за да имам 2000 да си харча.

tankishev написа:колега убеден съм, че не си съобразил основният фактор в това уравнение - България. Сипи кофти нафта на комън рейла и колата няма да върви ... сипи кофти нафта на помпа-дюзата и отиваш да сменяш 4 бройкиИначе този двигател найстина дърпа .. и аз му бях хвърлил око, но визията на Е46 си каза думата
Ми не се сипва кофти нафта от 1.60 при чичо Гоши тираджията и готово.

Последна промяна MaXo на 23 Май 2008, 10:20, променена общо 1 път
без реклами в подписа...

- MaXo
- ентусиаст
-
alexsch написа: аз лично около година и половина търсих такава за под 30К и накрая се обедих от опит, че няма! или ще е удряна, или няма да има някоя екстра, или нещо друго....
Еми пич когато си търсил цените са били други ... нормално е .... преди 1-2 години да не си намерил.
alexsch написа: като интериор /най-вече като интериор - това ме грабна!/
Ауди според мен и на малките деца е ясно, че са по-добри в интериора от БМВ!!!Аз лично примерно Е60ката изобщо не я харесвам по отношение на интериора ... мнооо евтини материали ми се струва, че са вкарали ... малко на новата Октавия ми мяза.... и с тоя джойстик ... ебахти пустото вътре ... само дисплей и джойстик.

без реклами в подписа...

- alexsch
- ентусиаст
-
...ами въпрос на вкус! на мен интериора на Е46-цата ми допада много повече! иначе като качество на материали и сглобка мисля че са на едно ниво.
за цените- моята 320-ка Д си я купих точно преди 6 месеца за около 30К и доста съм гледал! за 25К се продаваха такива кошници, дето после ще намразиш марката и ще почнеш да викаш- ми то ауди-то по-убуууу!
за цените- моята 320-ка Д си я купих точно преди 6 месеца за около 30К и доста съм гледал! за 25К се продаваха такива кошници, дето после ще намразиш марката и ще почнеш да викаш- ми то ауди-то по-убуууу!
- MaXo
- ентусиаст
-
- alexsch
- ентусиаст
-
Това кола с две врати никога вече! качвам две девойки в един голф (двуврат) в годините на слудването ми - едната сяда зад мен и се навежда да си върже обувката, а аз загледан в деколтето на втората рязко връщам седалката назад за да седна- резултата беше нокаут! момичето такава цицина получи, че ме е срам от мен
няма нищо по-удобно от четири врати- отварям си отзад, оставям си сакото, чантата, каквото нося, затварям и си сядам отпред като бял човек!

няма нищо по-удобно от четири врати- отварям си отзад, оставям си сакото, чантата, каквото нося, затварям и си сядам отпред като бял човек!
- Пепинко
- младши ентусиаст
-
- Кара: '02 Е46 N42B20; '99 E39 M52B20
- Мечтае да кара: ///M
alexsch написа:...едната сяда зад мен и се навежда да си върже обувката, а аз загледан в деколтето на втората рязко връщам седалката назад за да седна- резултата беше нокаут...

Към колегата МаХо... Колега, как е твоята А4 откъм здравина? Един мой приятел си взе А4 1.8Т и много се оплаква. Предницата била кенеф, махна й катализатора и му гори като трактор. Предполагам, че неговата е частен случей, понеже аз карах преди Б4 служебно и мога да кажа, че по-желязна кола не съм карал досега! Иначе за интериорите... наистина е май въпрос на вкус. И Ауди имат едни тираджийски изпълнения, които не са хубави и БМВ имат един волан (моя

В крайна сметка, може да се покарат и двете коли преди да се купи и човекът да си прецени на него какво ще му е по-добре. На мен лично Е46 след фейса ми харесва много повече от А4 външно, на теб А4, затова аз карам Е46, ти А4

Realize..
Real eyes..
Real lies..
- Stoyan7777
- младши ентусиаст
-
alexsch написа:Това кола с две врати никога вече! качвам две девойки в един голф (двуврат) в годините на слудването ми - едната сяда зад мен и се навежда да си върже обувката, а аз загледан в деколтето на втората рязко връщам седалката назад за да седна- резултата беше нокаут! момичето такава цицина получи, че ме е срам от мен![]()
и заради това повече не си взимаш купе--че кво те е** за тия отзад.
На тия отзад им е писано да се гърчат.
Купето има много по-добра визия от седана, сега зависи
какъв човек си(деца-меца, по-голямо семейство, каква ти е
товароспособността) А чанти и тем подобни неща може да си
ги сложиш в багажника

- valery
- кандидат ентусиаст
-
За мен от всички европейски коли (99-00г) само БМВ-то и Ауди-то мязат на нещо като интериор. За аудито какво да ви кажа не смятам, че е по евтино(за поддръжка - правя сравнение с приятели каращи ОООО ), по-здраво или по-хубаво. Преди време и аз се оглеждах за а4, но като се качих на Е46 (да покарам малко) и забравих за каквито и да е други автомобили. Само трява да се попадне на читаво (това става с много търсене и нерви) или да вземеш нещо евтино и да си го правиш ама съм за скъпото повече, а и задължително да не е удряна в смисъл помляна. Моята кола я сменям само за някакво хубаво 4х4(джип) или за друго баварче. Дизел бензин няма значение, ако набиеш 4-5хил. в колата веднага след покупката дали ще ти е по икономично незнам.
- MaXo
- ентусиаст
-
Пепинко написа:Към колегата МаХо... Колега, как е твоята А4 откъм здравина? Един мой приятел си взе А4 1.8Т и много се оплаква. Предницата била кенеф, махна й катализатора и му гори като трактор.
Аз имам не повече от 3000км с А4ката ... окачването си беше ОК като я взех ... сега не съм усетил промяна за тия 3000км ... то вече масово колите са с алуминиеви носачи... включително и БМВтата.Просто едно време са се правили сравнения между Е36 и А4 и тогава като сравниш окачванията ... вярно на А4ката подръжката излиза по-скъпа.От към мотор ... много е готино да караш мотор като 1.8Т, който бая трудно се чупи.

без реклами в подписа...

- alexsch
- ентусиаст
-
с тия форсирани мотори нищо хубаво не може да се очаква/1,4 - 150 кс/ ! аз именно от Б4-ка се качих на Е46-ца и то поради причината, че години наред се въздържаш от покупката на А4-ките, независимо кое поколение са! защо не си поговорим за прословутия 2,5 тди на ауди?!? нека сравним 150 к.с на БМВ с/у 150 к.с на ауди при дизеловите двг?!? такъв кенеф просто няма то и емблемата на тая кола е такава- четири кенефа преплетени в едно!
тук някои колеги още малко и алфи ще почнат да тачат....
- MaXo
- ентусиаст
-
alexsch написа:нека сравним 150 к.с на БМВ с/у 150 к.с на ауди при дизеловите двг?!? такъв кенеф просто няма то и емблемата на тая кола е такава- четири кенефа преплетени в едно!
Първо няма нищо кой знае какво да се извадят от 1.4 турбо бензин 150 коня... чипнато е 180-185.
Сега за дизелите ... 2.5 ТДИ и аз така знам, че е кенефче ... но има и други дизели 3.0 ТДИ ... А5 цата ускорява за 5 и нещо до 100.

За 1.9ТДИ 150 коня мотора не знам що не го вкарват в купета на Ауди ... в Сеатчета и VW го има ... по принцип 1.9ТДИ е много по-корав от 320д ... те тва всеки по-запознат с дизелите го знае.

без реклами в подписа...

36 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3