Чеинджър
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
а ако имаш bmw reverse касетофон и си купиш оригинално цд на бмв като това
http://www.bmw-bulgaria.com/SHOP/2008-0 ... egory_id=9
въпрос на монтаж/демонтаж ли е само или трябват и допълнително кабели и тн за да му работят всички функции на цд ??? В смисъл еднакви ли са му буксите ?
въпрос на монтаж/демонтаж ли е само или трябват и допълнително кабели и тн за да му работят всички функции на цд ??? В смисъл еднакви ли са му буксите ?
- oTECa
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 320д, 320и, 328и
Колеги, а някой знае ли някъде да се продава оригинално ЦД за БМВ, но да чете мп3-ки. Искам оригинално ЦД за да си запазя визията на таблото и мулти волана. Понеже имам инсталация за чейнджър, за това питах дали може да го управлявам с касетофона. След като не става с тоя касетофон, няма смисъл да копувам чеинджър. Направо ще се купува ЦД. Въпроса ми е кои ЦД-та четът мп3-ки и на каква цена са?? И от къде мога да си купя?? 

- klita
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е61
- Детайли за колата: 525ix
oTECa написа:Колеги, а някой знае ли някъде да се продава оригинално ЦД за БМВ, но да чете мп3-ки. Искам оригинално ЦД за да си запазя визията на таблото и мулти волана. Понеже имам инсталация за чейнджър, за това питах дали може да го управлявам с касетофона. След като не става с тоя касетофон, няма смисъл да копувам чеинджър. Направо ще се купува ЦД. Въпроса ми е кои ЦД-та четът мп3-ки и на каква цена са?? И от къде мога да си купя??
Ето колега, това ти трябва
http://www.europeanautosource.com/product_info.php?cPath=67_69_140_143&products_id=287
Но е малко по скъпо.
Има и друг вариант, купуваш си един касетофон БМВ, от тези които стават за CD Changer, намира се от 50 до 100 лв. и съответно купуваш и CD Changer и си пей сърце. Всичко може да ти излезе около 300 лв.
Последна промяна klita на 20 Май 2008, 9:17, променена общо 1 път
- klita
- кандидат ентусиаст
-
a3 написа:а ако имаш bmw reverse касетофон и си купиш оригинално цд на бмв като това
Става без проблем ако си с 17 pin букса, а тя е като тази на снимката

няма да имаш проблеми
klita написа:a3 написа:а ако имаш bmw reverse касетофон и си купиш оригинално цд на бмв като това
.....
няма да имаш проблеми
Ясно! A има ли хитър начин да се разбере дали съм с такава букса без да вадя касетофона? Примерно в realoem.com дали ще излезе като си напиша VIN-a ?
- klita
- кандидат ентусиаст
-
a3 написа:klita написа:a3 написа:а ако имаш bmw reverse касетофон и си купиш оригинално цд на бмв като това
.....
няма да имаш проблеми
Ясно! A има ли хитър начин да се разбере дали съм с такава букса без да вадя касетофона? Примерно в realoem.com дали ще излезе като си напиша VIN-a ?
Ами аз когато си напиша VIN-a ми излизат всички възможни медиа и предполагам, че няма да стане.
Ама искам да ти кажа,че 99 % съм сигурен че си с такава.
А касетофона се сваля точно за 1 мин. и 30 сек.

- kiko™
- ентусиаст
-
- Кара: разни баварски екземпляри
- Мечтае да кара: ///M
Значи колега и аз съм почти 100% сигурен че си с букса 17pin, тоя касетофон който имаш просто няма как да е с 40pin, но за по-сигурно си извади касетофона и провери, а що се отнася до VIN-а чрез него можеш да видиш с какъв касетофон е излязла твоята кола от завода, и ще разбереш дали ти е сменян касетофона, отделно като извадиш касетофона отгоре има една лепенка на която пише модела на колата в която е вграден и датата, просто ги сравняваш с модел и дата на производство на твоята кола и пак можеш да разбереш дали е сменян и дори ако е така от какъв модел кола е взет 

- klita
- кандидат ентусиаст
-
kiko™ написа:Значи колега и аз съм почти 100% сигурен че си с букса 17pin, тоя касетофон който имаш просто няма как да е с 40pin, но за по-сигурно си извади касетофона и провери, а що се отнася до VIN-а чрез него можеш да видиш с какъв касетофон е излязла твоята кола от завода, и ще разбереш дали ти е сменян касетофона, отделно като извадиш касетофона отгоре има една лепенка на която пише модела на колата в която е вграден и датата, просто ги сравняваш с модел и дата на производство на твоята кола и пак можеш да разбереш дали е сменян и дори ако е така от какъв модел кола е взет
Колега моя VIN e CJ30319, ще може ли да ми кажеш с кой касетофон е.Благодаря предварително.
- kiko™
- ентусиаст
-
- Кара: разни баварски екземпляри
- Мечтае да кара: ///M
klita написа:Колега моя VIN e CJ30319, ще може ли да ми кажеш с кой касетофон е.Благодаря предварително.
Колега имаше една страница ако не се лъжа беше www.bmw-bulgaria.com в която си даваш VIN-a и e-mail-а и до 3 дни ти пращат подробна информация за колата, в нея се съдържа и информация за касетофона (поне на мен беше така).
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2