Ъпгрейд на Е46 2002г.
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
50 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Alexi написа:vlado666 написа:Незнам какъв човек трябва да си, за да ти изглежда "циганско" чесно![]()
човек който харесва излъчването което има кола от марката на която всичко е сток ,в перфектно състояние .. а не някакви светодиодчета липчета тасчета антенки ,турски фарчета и стелчици и т.н.
То има и оригинални светлодиодни стопчета.
За останалото си прав, особено за "стелчиците"

Иначе браво на колежката за желанието и ентусиазма

Иначе може да потърсиш има и други джанти, с които колата ще изглежда

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- kiko™
- ентусиаст
-
- Кара: разни баварски екземпляри
- Мечтае да кара: ///M
Колежке един съвет, не се занимавай с такива джанти от порядъка на 17'', 18'' , 19'', колкото и добре да шофираш по страхотните български пътища на тия джанти ще им е**ш майката за отрицателно време, да не говорим колко често ще си висиш по гумаджии да ти сменят гумите, защото скочиш ли малко по-остро в една дупка и гумата е до там (ама явно парички имаш така че това може и да не те притеснява). Да оставим на страна че бавареца ще почне яко да подрусва с нископрофилните гуми, колкото по-голяма ти е джантата, толкова повече ще подрусва. Карай си с оригиналните (16'' предполагам) и това е, или си намери друг модел 16'' които ти допадат , и това е вариант. Съществуват 16'' реплика на почти всички шарки с по-долям размер.
П.П. Я разясни малко ти седан или кабрио имаш че с тая информация която с дала в профила яко омота колегите и си мислят че си сложила тия стопчета на седан.
П.П. Я разясни малко ти седан или кабрио имаш че с тая информация която с дала в профила яко омота колегите и си мислят че си сложила тия стопчета на седан.
kiko™ написа:П.П. Я разясни малко ти седан или кабрио имаш че с тая информация която с дала в профила яко омота колегите и си мислят че си сложила тия стопчета на седан.
Благодаря за инфото колега

Първата джанта е на AC Schnitzer, както каза Sharo. Моделът на джантата е Typ VI. Предлага се от февруари тази година и размерите почват от 18" и стигат до 22" мисля. Цената на комплект 18" е 4000 EUR. На Е46 стават само 18" мисля.
Има два варянта:
8,5J x 18" ET36 с гуми 225/40/18 и на двете оси.
8,5J x 18" ET43 с гуми 225/40/18 отпред и 255/35/18 отзад
Има два варянта:
8,5J x 18" ET36 с гуми 225/40/18 и на двете оси.
8,5J x 18" ET43 с гуми 225/40/18 отпред и 255/35/18 отзад
- Entusiastka_83
- Потребител
-
скоро скочих в една дупка...
нямаш представа какви приключения те очакват след влизане в някоя от безбройните дупки,говоря за софия,скоро ми се случи да скоча в една такава на бул.данаил николаев,добре че бях още с зимните гуми на 16цола,предна и задна се изкривиха само отвътре,след това обаждане до кат,след това висене часове в кат,за да взема протокол и застрахователя да ги плати,след това оглед при застрахователя,след това сервиз,монтаж демонтаж,изправяне,три (3) дни разправии,ако бяха по-голям цолаж вероятно и гумите щяха да са мъртви и щях да си остана там,след дупката,мисля че е време този въпрос да се дискутира и дори да се подкрепи протеста на тираджиите,за високите цени на горивата и винетките,докато не получим нормални пътища...моята препоръка с тези дупки,направо ями, е 16цола,максимум!!!
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
абе засичам се с една мацка с е46 синио-лилава некъв такъв цвят лимузина феис с 18-ки реплика М6 да не си ти колежке
колата с тоя си цвят е грозна ама с тия джанти са отваря

колата с тоя си цвят е грозна ама с тия джанти са отваря
- Rupart
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 320d и Е36 318is for fun
- Мечтае да кара: BMW E46 M3 Evolution или Е36 Evo
2-рият модел го има в маргел!Модела е kristal!Има ги хромирани и черни!Аз съм хвърлил око на черните, но незнам дали има за Е46!
- kiko™
- ентусиаст
-
- Кара: разни баварски екземпляри
- Мечтае да кара: ///M
Колежке колата си ти е бамба, слагай лип и накрайник и заспива, и според мен джантите не ги закачай, стоят ѝ много добре.
П.П. Слави дръж колежката за джантите ако реши да ги сменя, че аз ония за които ви питах ги изпуснах
П.П. Слави дръж колежката за джантите ако реши да ги сменя, че аз ония за които ви питах ги изпуснах

kiko™ написа:Колежке колата си ти е бамба, слагай лип и накрайник и заспива, и според мен джантите не ги закачай, стоят ѝ много добре.
жалко
но аз пак разчитам и на теб

джантите на колежката не са свободни за сега
50 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4