ГОРИВО
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
как да няма, вземат се проби изследват се ...
освен това всяка бензиностанция трябва на видно място да постави изискванията за Автомобилните бензини и Горивото за дизелови двигатели според наредба, а също и декларацията за съответствие и експедициона бележка за горивото, което се продава в момента т.е. съответно произход на горивото. Аз понеже не обикалям други бензиностанции, не знам дали го изпълняват това. Но би трябвало да е ясно от къде идва горивото Лукойл, Румъния, Гърция и т.н.

освен това всяка бензиностанция трябва на видно място да постави изискванията за Автомобилните бензини и Горивото за дизелови двигатели според наредба, а също и декларацията за съответствие и експедициона бележка за горивото, което се продава в момента т.е. съответно произход на горивото. Аз понеже не обикалям други бензиностанции, не знам дали го изпълняват това. Но би трябвало да е ясно от къде идва горивото Лукойл, Румъния, Гърция и т.н.
© написа:как да няма, вземат се проби изследват се ...![]()
Абе проверки има, има и проби, но и има и предупреждения кога ще има проверки, така че всичко е относително. Ти от кои зареждаш от ромския петрол ли ?

п.с още нямат карти за отстъпка за съжаление

- magiosnik^
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320d Avtomatik / Touring
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2