ГОРИВО

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

Слави
Аватар

Мнение от © » 13 Май 2008, 23:05

как да няма, вземат се проби изследват се ... :D
освен това всяка бензиностанция трябва на видно място да постави изискванията за Автомобилните бензини и Горивото за дизелови двигатели според наредба, а също и декларацията за съответствие и експедициона бележка за горивото, което се продава в момента т.е. съответно произход на горивото. Аз понеже не обикалям други бензиностанции, не знам дали го изпълняват това. Но би трябвало да е ясно от къде идва горивото Лукойл, Румъния, Гърция и т.н.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от a3 » 14 Май 2008, 8:45

© написа:как да няма, вземат се проби изследват се ... :D
освен това всяка бензиностанция трябва на видно място да постави изискванията за Автомобилните бензини и Горивото за дизелови двигатели според наредба, а също и декларацията за съответствие и експедициона бележка за горивото, което се продава в момента т.е. съответно произход на горивото. Аз понеже не обикалям други бензиностанции, не знам дали го изпълняват това. Но би трябвало да е ясно от къде идва горивото Лукойл, Румъния, Гърция и т.н.

Абе проверки има, има и проби, но и има и предупреждения кога ще има проверки, така че всичко е относително. Ти от кои зареждаш от ромския петрол ли ? :mhihi:

п.с още нямат карти за отстъпка за съжаление :winky:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320d Avtomatik / Touring

Мнение от magiosnik^ » 14 Май 2008, 18:46

някой може ли да ни каже как са цените на дизела в Румъния

Слави
Аватар

Мнение от © » 14 Май 2008, 20:31

до сега никой не ме е предупреждавал, а правиха проверка миналата седмица за А95Н - всичко в норми :mhihi: Иначе глобата е 50 000лв.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от a3 » 14 Май 2008, 20:33

© написа:до сега никой не ме е предупреждавал, а правиха проверка миналата седмица за А95Н - всичко в норми :mhihi: Иначе глобата е 50 000лв.

Браво, кажи я тая бензионстанция да знаем, че поне там бенз-а е в норма! Ако ще е реклама може и на л.с. :mhihi:

Предишна

Назад към E46