Проблем с ключа
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Koлега, аз знам, че тука ментета кутийки има всякакви, но аз имам предвид това: http://global.ebay.com/gbh/viItem?ItemId=220230779117
- bafi
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 320d / e46, вече не...
- Мечтае да кара: BMW 5
Аз също имам въпрос. Пиша тук, защото може да е полезен в тази тема.
Купих си нов ключ \от старите за е46\ заради сплесканите бутони. Преместих платката от единия от оригиналните. Всички бутони работят, отключвам, заключвам завъртам ключалката, но не ще да завърти стартера с него. След като дам на контакт завърта се в крайно положение, но не върти стартера!!
Каква може да е причината?
Ключа го взех от Гърция.
Купих си нов ключ \от старите за е46\ заради сплесканите бутони. Преместих платката от единия от оригиналните. Всички бутони работят, отключвам, заключвам завъртам ключалката, но не ще да завърти стартера с него. След като дам на контакт завърта се в крайно положение, но не върти стартера!!
Каква може да е причината?
Ключа го взех от Гърция.
g-powerr написа:без "малкото камъче" стартера не върти и неможеш да запалиш колата. иначе се отключва и заключва без проблеми и без негосигурно колегата го е забравил в старата кутийка.
Това кристалче комуникира с имобилайзерната кутия. Как точно става това, дали резонира с честотата изпратена от кутията и оттам изгасва лампата мога само да гадая. При ауди ако свети лампата за имобилайзера( тоест не разпознава ключа) можеш да завъртиш колата запалва за кратък момент и изгасва.
А това че не ти върти стартера означава че може проблема да не е само в ключа

- doganay
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46 318i
само външното каде се продова? и на мен ме интересува че моя най вереятно е пребан с ноктите на жена от бившия собственик на колата .. напрао ужас и двата ключа как са разбити нямам думи
благодаря 

- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
...понеже предната ми кола беше ауди точно с такъв имобилайзер и имах нещастието да ми откраднат единствения ключ- проблема става направо от световна класа! в официалните сервизи ти казват някви цифри, при които е по-добре да продадеш колата на части! иначе един ключар минаправи ключ по ключалките точно такъв- пали и веднага гасне! после един мой МНОГО близък приятел ми изолира софтуерно пътеката на имобилайзера и се лиших от тая екстра, но за сметка на спестени много пари!!!!!
- sider23
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е91 330xd
- Мечтае да кара: M6 Grand Coupe
Колеги, здравейте!!!
Пиша в тази малко позабравена тема, защото от вчера и аз имам проблем с ключовете. Търсих с търсачката, но не съм убеден, че разбрах правилно. Опитах и това с двата ключа докато съм в колата, но нищо не става.
Та проблема е следния - вчера сутринта тръгвам с колата, ключа си отключва, всичко е точно. Слизам и пробвам да заключа и НЕ!!!! И не, и не, и не. Полудях. Върнах се, взех другия ключ, слизам долу и той не иска. Не мога да разбера какво стана....за има няма 30 мин. Аз карам с втория ключ, че изглежда по-добре. Първия не е каран от 5-6 месеца.
Дали е батерията? Ако да, каква е батерията и от къде мога да си купя?
Може ли нещо самата заключваща система на колата да се е прецакала, защото така изведнъж да не работят и двата ключа????????
Между другото, колата е Компакт Е46, септември 2001, ако е важно това!!!!
Благодаря за съдействието предварително!!!!
Пиша в тази малко позабравена тема, защото от вчера и аз имам проблем с ключовете. Търсих с търсачката, но не съм убеден, че разбрах правилно. Опитах и това с двата ключа докато съм в колата, но нищо не става.
Та проблема е следния - вчера сутринта тръгвам с колата, ключа си отключва, всичко е точно. Слизам и пробвам да заключа и НЕ!!!! И не, и не, и не. Полудях. Върнах се, взех другия ключ, слизам долу и той не иска. Не мога да разбера какво стана....за има няма 30 мин. Аз карам с втория ключ, че изглежда по-добре. Първия не е каран от 5-6 месеца.
Дали е батерията? Ако да, каква е батерията и от къде мога да си купя?
Може ли нещо самата заключваща система на колата да се е прецакала, защото така изведнъж да не работят и двата ключа????????
Между другото, колата е Компакт Е46, септември 2001, ако е важно това!!!!
Благодаря за съдействието предварително!!!!
e46 за третия ключ
казаха ми че и третия [този кото не е с бутони ]има вграден чип за имобилаизера така ли е
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2