Молба за помощ при избора на автомобил
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
35 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- ITK
- младши ентусиаст
-
- Кара: да го карат
Сладур1 написа:като гледам тая обява колата няма навигация и парктроник пък е писал че има...BMW-E39 написа:ти луд ли си 316 ... . виж кво 320 има бомбаа веднага бих го взел
гъчкано е екстри убиец
Имало, нямало, свърши тя....вземаха я...махнали са и обявата вече,
Сега намерих някакво 318i, 118 кончета, автоматик, кожен салон 2000г, за 8500 Е го дават

- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
ITK даи снимки пофали се .. може ли да вземеш 316 бе брат ? .. ? в Германия си разбирам да немат други ама... там карат с по малак двигател щото данъка висок (за по мощните коли) и се сети тия дето немат много $ кво им прават на малките двигателчета .. газ колко душа имат
а и мисля че БМВ си е БМВ от 6 цилиндра нагоре /изключваме 320д феиса 150кс.. мн бега
/

а и мисля че БМВ си е БМВ от 6 цилиндра нагоре /изключваме 320д феиса 150кс.. мн бега

- ITK
- младши ентусиаст
-
Още нищо не съм взел, ще го мисля и днес...и не съм в Германия, а съм си тук, моя човек там въртим телефони, скайпове и търсим двамата заедно....а там е Великден и утре не работят също....
на 318, не на 316 се спирам, засега, пак казвам търся първо комфорта, след това мощността....и от 75 коня на каквото и над 115 да се кача, все си мисля, че ще ми е по-добре....
на 318, не на 316 се спирам, засега, пак казвам търся първо комфорта, след това мощността....и от 75 коня на каквото и над 115 да се кача, все си мисля, че ще ми е по-добре....
BMW-E39 написа:ITK даи снимки пофали се .. може ли да вземеш 316 бе брат ? .. ? в Германия си разбирам да немат други ама... там карат с по малак двигател щото данъка висок (за по мощните коли) и се сети тия дето немат много $ кво им прават на малките двигателчета .. газ колко душа имат![]()
а и мисля че БМВ си е БМВ от 6 цилиндра нагоре /изключваме 320д феиса 150кс.. мн бега/
офтопик малко: 4цил дето е фейслифта 143 коня ще върви повече от 6така 150 к.с. Валвтроник е, ускорението 0-100 го дават 1 сек. по-добро, подобрена характеристика на въртящия момент, и 2 та ДВГ са 2000куб., 4 е по нов, та не може ли към дизела да прибавим и тоя бензин?

- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
BMW-E39 написа:ITK даи снимки пофали се .. може ли да вземеш 316 бе брат ? .. ? в Германия си разбирам да немат други ама... там карат с по малак двигател щото данъка висок (за по мощните коли) и се сети тия дето немат много $ кво им прават на малките двигателчета .. газ колко душа имат![]()
а и мисля че БМВ си е БМВ от 6 цилиндра нагоре /изключваме 320д феиса 150кс.. мн бега/
Логиката ти е странна колега

Не го заблуждавайте човека - няма БМВ за което да не се плаща акциз и да върви

Още повече, че онзи ден карахме 316и (фейслифт 115 к.с.) и мога да кажа че колата си върви прилично, даже повече от мойта (118 к.с.). А 318и (фейслифт) е самолет

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- BMW_325 TDS
- младши ентусиаст
-
Абе колега земи си 320-ката 6-ка да ти гъдка ушенцата!! 318 след фейса може да бега повече от 320 ката, но пък 320 ката ще ти пеее докато караш 

за звука мисля, че не може да се спори
6-цил БМВ, дори и с най-малкия двигател вади такъв звук все едно е някоя супер спортна кола / а в действителност не е така
/
Ако нещо наистина ми липсва от старата ми Е36- М50В20 двигател и едно крайно гърне Ремусе звукът. Илюзия е, че такова нещо може да има някоя с 4-цил двигател
6-цил БМВ, дори и с най-малкия двигател вади такъв звук все едно е някоя супер спортна кола / а в действителност не е така

Ако нещо наистина ми липсва от старата ми Е36- М50В20 двигател и едно крайно гърне Ремусе звукът. Илюзия е, че такова нещо може да има някоя с 4-цил двигател
© написа:за звука мисля, че не може да се спори
6-цил БМВ, дори и с най-малкия двигател вади такъв звук все едно е някоя супер спортна кола / а в действителност не е така/
Надявам се с тоя офтопик да помагаме на колегата да си хареса кола..
Иначе за броя на цилиндрите: Фейслифтнатата 318 върви повече, ЯЗЪК!

- Пепинко
- младши ентусиаст
-
- Кара: '02 Е46 N42B20; '99 E39 M52B20
- Мечтае да кара: ///M
ivodivo написа:Добре, хайде сега 2ма ентусиасти да си запишат звука на двигателя и да сравним каква точно е разликата
Спор няма, че шестака вади по-хубав звук! Но пък със сигурност на мен лично ми е по-приятно от който и да било дизел.
Това, че Е46 318i N42 върви повече от Е46 320 са митове и легенди

Realize..
Real eyes..
Real lies..
- ITK
- младши ентусиаст
-
Благодаря на всички за мненията
Но пак казвам, от 365 дни в годината 350 съм в София....така че бягането ми е на заден план....затова и се насочвам към автоматик и евентуално повечко екстри - парктроник и прочие...
и що годе надеждна кола на по-малко км, та в тия 15 дни дето пътувам насам-натам, да не се наложи да ме дърпат с трактор, както ми дърпаха голфа из едни села край Шумен миналото лято...

Но пак казвам, от 365 дни в годината 350 съм в София....така че бягането ми е на заден план....затова и се насочвам към автоматик и евентуално повечко екстри - парктроник и прочие...
и що годе надеждна кола на по-малко км, та в тия 15 дни дето пътувам насам-натам, да не се наложи да ме дърпат с трактор, както ми дърпаха голфа из едни села край Шумен миналото лято...

- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Значи колега, ако най-важното за тебе е пробега по-възможно е да намериш бензиново БМВ на малко км. Дизелите обикновенно ги купуват за да ги карат доста
Но поне според мене за един автомобил не е толкова важен пробега (изключваме тези на по 400-500 хиляди), а поддръжката, щото има много коли на по 100-150 хиляди на които им е взета душата
Автоматикът е удобство в СОфия, ама дава по-висок разход
Най-важното е да попаднеш на читав екземпляр от породата Е46, без значение дали е бензин или дизел, дали е 316 или 320
Иначе относно звукът
няма две мнения -> шестака си е шестак 

Автоматикът е удобство в СОфия, ама дава по-висок разход

Най-важното е да попаднеш на читав екземпляр от породата Е46, без значение дали е бензин или дизел, дали е 316 или 320

Иначе относно звукът

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- ITK
- младши ентусиаст
-
Ами....айде, дойде май времето да приемам вече поздравления
Е46, 318i, 118 коня, Юли 2000 г., 117 хил.км, светлосив металик
Автоматик, кожен салон, климатроник, парктроник, ал. джанти, летни гуми Мишлен Енерджи, радиокасетофон...
Според моя човек там салонът, воланът и прочие отговарят на километрите, била запазена, карал я е 180 км, била добре, аз му имам доверие, все пак той освен че от 6 години работи в завода на Мерцедес, на година сигурно стотина коли на познати купува за България.....
Утре-другиден ще я снима, че сега вече тъмно.....
Налагало се смяна на водна помпа, имало одраскано отзад на бронята, та Ханс е свалил от цената и става 8400 евро....
Чака ме в Щутгарт, предплатена и с договор на мое име, цолови номера, застраховка, талон и прочие.....
Лошото е че аз веднага не мога да тръгна, и вероятно след седмица-две ще летя до там
Между другото има ли някой колега от форума с подобно БМВ
....все пак ще ми трябва някой и друг съвет, поддръжка, къде и какво да обслужа след докарването, по-скоро къде де...
от катър ще се кача на расов кон, а и автоматик не съм карал досега.....

Е46, 318i, 118 коня, Юли 2000 г., 117 хил.км, светлосив металик
Автоматик, кожен салон, климатроник, парктроник, ал. джанти, летни гуми Мишлен Енерджи, радиокасетофон...
Според моя човек там салонът, воланът и прочие отговарят на километрите, била запазена, карал я е 180 км, била добре, аз му имам доверие, все пак той освен че от 6 години работи в завода на Мерцедес, на година сигурно стотина коли на познати купува за България.....
Утре-другиден ще я снима, че сега вече тъмно.....
Налагало се смяна на водна помпа, имало одраскано отзад на бронята, та Ханс е свалил от цената и става 8400 евро....
Чака ме в Щутгарт, предплатена и с договор на мое име, цолови номера, застраховка, талон и прочие.....
Лошото е че аз веднага не мога да тръгна, и вероятно след седмица-две ще летя до там

Между другото има ли някой колега от форума с подобно БМВ

....все пак ще ми трябва някой и друг съвет, поддръжка, къде и какво да обслужа след докарването, по-скоро къде де...
от катър ще се кача на расов кон, а и автоматик не съм карал досега.....

Последна промяна ITK на 26 Мар 2008, 0:34, променена общо 1 път
35 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3