Срамота, отрднаха ми единия бъбрек!

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от vAiO » 27 Мар 2008, 19:09

застрахователите покриват ли нещо ??

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: '12 Е70 40d

Мнение от Gatz » 28 Мар 2008, 1:48

vAiO написа:застрахователите покриват ли нещо ??

Борим се в момента :twisted:

ентусиаст
Аватар

Мнение от grnka » 28 Мар 2008, 9:45

като ти откраднаха бъбрека да не се събуди в някоя вана с ледена вода и абокат на лявата ръка? :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: любимата ни марка да е първа ;)
Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)

Мнение от spower » 28 Мар 2008, 10:15

айде стига с простотийте :!:
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25: :lalala: https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

кандидат ентусиаст
Аватар

Кражба

Мнение от kali_2000 » 31 Мар 2008, 12:38

Добре бе колеги ,много ми е чудно къде си държите колите?
За колегата разбрах ,че докато играел баскетбол а другите?
Аз също съм наясно с това ,че се крадат много бъбреците,фаровете,джантите ,но си давам по 45 кинта на месец за паркинг и мирна ми главица ;) Когато ходя на гости винаги търся паркинг предпочитам да дам 2-3 лв. отколкото после 200 -300. А когато имам пътуване в провинцията винаги паркирам залепена с колата на мъжа ми така ,че да няма място да си пъхнат гадните ръчички и да свалят каквото и да било по предницата. :)
За въпроса покриват ли застрахователите твърдо НЕ !!!
Иначе всички щяха да са застраховани и това нямаше да е проблем.

ентусиаст
Аватар
Кара: само черни класики!!!

Re: Кражба

Мнение от Pitbull_Germany » 31 Мар 2008, 15:22

kali_2000 написа:Добре бе колеги ,много ми е чудно къде си държите колите?
Аз също съм наясно с това ,че се крадат много бъбреците,фаровете,джантите ,но си давам по 45 кинта на месец за паркинг и мирна ми главица ;) Когато ходя на гости винаги търся паркинг предпочитам да дам 2-3 лв. отколкото после 200 -300. А когато имам пътуване в провинцията винаги паркирам залепена с колата на мъжа ми така ,че да няма място да си пъхнат гадните ръчички и да свалят каквото и да било по предницата. :)

Кали, и ти си права, ама айде да видим следния момент!

1. До преди 3 месеца нямаше близо до блока ми охраняем паркинг. Най-близкия е на поне едно 1 км. ходене между блоковете - аз като стана сутрин за работа какво да правя? Да търча с костюма между блоковете ли? И защо - за да си взема колата? Айде няма нужда! Има една къща до блока ми и се бяхме разбрали с момчето да я оставям там за по 30 кинта на месец. Сега вече е на платен, че той взе и бус, но поне платения паркинг вече ми е близо! А ако нямаш съсед с къща...какво правиме?

2. Ти хубаво пътуваш с мъжа ти (абе, хора, що не ходите само с 1 кола, ами с две :mhihi: ), ама аз, а предполагам и повечето си пътуват сами.

Не знам просто какъв лек трябва да й намериме на тая глупост в тая глупава държава! Застрахователите не плащат, а пък искат цифра пари. Въпреки, че един колега с е46, на когото наскоро му свиха стоповете (диодни естествено) каза, че от Армеец му били изплатили всичко!
--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Кражба

Мнение от kali_2000 » 31 Мар 2008, 17:44

Pitbull_Germany написа:
kali_2000 написа:Добре бе колеги ,много ми е чудно къде си държите колите?

Кали, и ти си права, ама айде да видим следния момент!

1. До преди 3 месеца нямаше близо до блока ми охраняем паркинг. Най-близкия е на поне едно 1 км. ходене между блоковете - аз като стана сутрин за работа какво да правя? Да търча с костюма между блоковете ли? И защо - за да си взема колата? Айде няма нужда! Има една къща до блока ми и се бяхме разбрали с момчето да я оставям там за по 30 кинта на месец. Сега вече е на платен, че той взе и бус, но поне платения паркинг вече ми е близо! А ако нямаш съсед с къща...какво правиме?

2. Ти хубаво пътуваш с мъжа ти (абе, хора, що не ходите само с 1 кола, ами с две :mhihi: ), ама аз, а предполагам и повечето си пътуват сами.

Не знам просто какъв лек трябва да й намериме на тая глупост в тая глупава държава! Застрахователите не плащат, а пък искат цифра пари. Въпреки, че един колега с е46, на когото наскоро му свиха стоповете (диодни естествено) каза, че от Армеец му били изплатили всичко!

Ами и ти си прав ,но до преди 4 месеца нямаше места на паркинга до блока и се налагаше всяка сутрин да ходя до другия който е на 15 мин път от моя блок ,но кво да се прави .Въпроса беше ,че по- добре да се простя с мързела отколкото с парички за бъбреци,фарове,стопове,че само джантоците са ми 2300лв. :lol: Но ето ,че и ти си си измислил варянт намерил си човека говорил си и т.н. Винаги има решение стига да го търсиш. :winky:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: '12 Е70 40d

Мнение от Gatz » 31 Мар 2008, 21:46

Кали ами до нас има само един паркинг и тои е по 130лв на месец :shock: и на всичкото отгоре няма ограда !!!! ,а е платен-охраняван и тнт.Два пъти ходих да търся охраната и не я намерих ,а от един съсед разбрах за цената ----------- е баси и охраната :shock:

Предишна

Назад към E46