Питане за 330цд
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- ангелски
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330xdА
- Детайли за колата: Става все още.
Здравей колега mityo105 ,чета и ти се чудя на проблемите.Значи взимаш едно 330хд и го накичваш с м пакет отвън,при положения,че парите на са толкова от значение.Аз сам с 330хд и съм много доволен,лично мнение все пак парите са си твой и ти ще си я караш.Успех в наченанието.
Ако имаш проблем, не трябва да се безпокоиш. Вариантите са два:
Или намираш начин да го решиш, без да се нервираш, или просто той не е по твоите възможности и няма защо да се ядосваш.
Или намираш начин да го решиш, без да се нервираш, или просто той не е по твоите възможности и няма защо да се ядосваш.
- gotcha
- младши ентусиаст
-
- Кара: Diamantschwarz coupe
За мен колега, не искам да обиждам никой, който кара дизел, но, НО!
Никой не може да ми докаже, накара или каквото и да е да повярвам, че дизела доставя такова удоволствие в шофирането, както бензиновия автомобил!!! Ако ще и 300 коня да е.
Това от мен...
Ако парите не са проблем и М-а те 'плаши' (относно возия и т.н.) взимай 330i, и никакво 4х4 особено, ако си се накарал на такъв тип кола.
Истинския баварец е мощен шестак (и нагоре ест.), бензинов и със задно.
Може мнението да ми е крайно, но за последното изречение, не вярвам да може да ме обори някой muhihihihi
Никой не може да ми докаже, накара или каквото и да е да повярвам, че дизела доставя такова удоволствие в шофирането, както бензиновия автомобил!!! Ако ще и 300 коня да е.
Това от мен...
Ако парите не са проблем и М-а те 'плаши' (относно возия и т.н.) взимай 330i, и никакво 4х4 особено, ако си се накарал на такъв тип кола.
Може мнението да ми е крайно, но за последното изречение, не вярвам да може да ме обори някой muhihihihi
Последна промяна gotcha на 16 Мар 2008, 10:58, променена общо 3 пъти
Mens sana in corpore sano
gotcha написа:За мен колега, не искам да обиждам никой, който кара дизел, но, НО!
Това от мен...
Ако парите не са проблем и М-а те 'плаши' (относно возия и т.н.) взимай 330, и никакво 4х4 особено, ако си се накарал на такъв тип кола.
Може мнението да ми е крайно, но за последното изречение, не вярвам да може да ме обори някой
Живееш в голяма заблуда приятел

- gotcha
- младши ентусиаст
-
Имам нафтова кола
И карах днес бензиново бмв... мисля, че ми е достатъчно
Не се засягай колега! колата ти е уникална, няма спор...
Просто бенза си е бенз...

Не се засягай колега! колата ти е уникална, няма спор...
Просто бенза си е бенз...
Мерси на всички за мненията.Понеже покупката ще се осъществи лятото, дотогава ще продължа да мисля, но после ще ви кажа на всички какво съм решил, че даже може да дойда до Сф да се запознаем на някоя среща
За дизел срещу бензин ще го кажа така.2-те коли които ще сравня сигурно са мечтата на 3/4 от хората тука,+ мен ама в по малко купе
.Значи имам 2ма приятели, единия кара е60 530хи, а другия е60 530хд.Излишно е да казвам колко са добри и колко много вървят.Странното е че дизела е малко по бърз, но с мн малко въпреки че е около 20 и няколко коня по слаб, нз защо е така,но е факт.Мисълта ми е че при тия 2 коли единствената потресаваща разлика е звука на бензина.В нищо друго дизела не отстъпва.Това си е мое мнение и не ангажирам никой с него.При по старите коли разлика наистина има, но при новите и особенно при силните мотори разликата е мн малка!

- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
mityo105 написа:Странното е че дизела е малко по бърз, но с мн малко въпреки че е около 20 и няколко коня по слаб, нз защо е така,но е факт.
така е защото въртящия момент на дизела е много по-голям и започва от много по ниски обороти
моето мнение е, че бензина е по-мек и приятен за каране, но пък дизела тегли повече и по-отрано (впечатленията са ми от 320i 150PS и 320d 150PS за 30-ки за мое огромно съжаление

относно дизелите мисля, че новите дизели са мнооого добри, ако обаче ти се ръчка по-добре е да си вземеш бенз. моите впечатления са че не им понася много на дизелите душманско каране - много вървят (повече от бензините), но им трябва мааалко по-кротко каране и в диапазона в който са ефективни защото са доста прецизни сложно направени и т.н. пък да не подхващаме и темата за горивата в БГ

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
mityo105 написа:Странното е че дизела е малко по бърз, но с мн малко въпреки че е около 20 и няколко коня по слаб, нз защо е така,но е факт.
така е защото въртящия момент на дизела е много по-голям и започва от много по ниски обороти
моето мнение е, че бензина е по-мек и приятен за каране, но пък дизела тегли повече и по-отрано (впечатленията са ми от 320i 150PS и 320d 150PS за 30-ки за мое огромно съжаление

относно дизелите мисля, че новите дизели са мнооого добри, ако обаче ти се ръчка по-добре е да си вземеш бенз. моите впечатления са че не им понася много на дизелите душманско каране - много вървят (повече от бензините), но им трябва мааалко по-кротко каране и в диапазона в който са ефективни защото са доста прецизни сложно направени и т.н. пък да не подхващаме и темата за горивата в БГ

на твое място бих се замислил за 330i с М пакетче

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- gotcha
- младши ентусиаст
-
Аз с риск да се повтарям и да пускам оффтопици, ще потретя -
Мощност и ускорение не са единствените фактори за една кола, за да доставя удоволствие
Мощност и ускорение не са единствените фактори за една кола, за да доставя удоволствие

24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2