Покупка на Е46
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
TUV не е 100% гаранция, че всичко по колата е читаво макар, че все пак показва че не е пълен кош поне
а каква е разликата между кола с изтекъл TUV и такава на която и изтича след 2 месеца? не е много показателно нали
никой не е казал че не е реалистична, въпроса е качеството, което ще вземеш за тия пари и дали после няма да ти излезе по-скъпо евтиното
освен това евтините коли обикновенно са захабени салони на много км и т.н.
според мен става ама ако в тия пари не включваш нищо друго освен цената на колата в Германия иначе едва ли

а каква е разликата между кола с изтекъл TUV и такава на която и изтича след 2 месеца? не е много показателно нали
никой не е казал че не е реалистична, въпроса е качеството, което ще вземеш за тия пари и дали после няма да ти излезе по-скъпо евтиното
освен това евтините коли обикновенно са захабени салони на много км и т.н.
според мен става ама ако в тия пари не включваш нищо друго освен цената на колата в Германия иначе едва ли

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- Jamaika
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46 318
- Мечтае да кара: Porsche Carrera.
- Детайли за колата: най-хубавата :)
Благодаря ви много са съветите. Започвам търсенето, пък дано да попадна на някой екземпляр, който да не ми създава проблеми. Стискайте палци.
- valery
- кандидат ентусиаст
-
Както каза някой колега: TUV може да ти направи някой турчин като знае, че колата излиза от Германия. Не съм компетентен, но ми звучи логично. По-добре обаче ти да си я търсиш, защото може да има пазарлък, ако знаеш как де. В никакъв случай не взимай дизелова такава за тия пари, щото лошо после. Диагностика на двг и оглед по ходовата част са задължителни, да знаеш! Ама то и това не е гаранция.
- Jamaika
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46 318
- Мечтае да кара: Porsche Carrera.
- Детайли за колата: най-хубавата :)
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2