ОТКРАДНАТО БМВ!!! ПОМОЩ!!!
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
56 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- карел
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 320 D E46
Дано всичко се оправи и намерят колата.
Ръцете да им изсъхнат на тия.
И един съвет. Не правете каско на колите си в измислеми застрахователни компаний, а само в Бул Инс, Армеец, ДЗИ и Евройнс.
Ръцете да им изсъхнат на тия.
И един съвет. Не правете каско на колите си в измислеми застрахователни компаний, а само в Бул Инс, Армеец, ДЗИ и Евройнс.
- карел
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 320 D E46
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
jazz написа:как са я гепили нали без оригиналния този ключ не можеш да я запалиш
ама ти сериозно ли
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
- dr.peshev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i и Карбонова М-ка с педали!
- Мечтае да кара: M3
М-амка им и на застрахователите и на полицаите-всички са в комбина от крадеца,през полицията та чак до застрахователите!Преди 2 години се опитаха да ми откраднат колата на Бояна но ги подгонихме с брат ми-оказа се,че е местна банда,работеща с полицията или поне оттам ми казаха,че знаят кои са,а следователя прекрати делото по липса на извършено престъпление,демек понеже ги хванахме преди да я дигнат
!Колега,моли се да НЕ я намерят,защото няма да си я познаеш и застрахователите да платят!

dr.peshev написа:М-амка им и на застрахователите и на полицаите-всички са в комбина от крадеца,през полицията та чак до застрахователите!Преди 2 години се опитаха да ми откраднат колата на Бояна но ги подгонихме с брат ми-оказа се,че е местна банда,работеща с полицията или поне оттам ми казаха,че знаят кои са,а следователя прекрати делото по липса на извършено престъпление,демек понеже ги хванахме преди да я дигнат!Колега,моли се да НЕ я намерят,защото няма да си я познаеш и застрахователите да платят!
Чесно моли се да не ти я намерят, защото всички знаем че липсващи части не се изплащат.
- SPARC0
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 335D
- Мечтае да кара: всеки ден различна кола от гаража
- Детайли за колата: 360 к.с.
Ебати Та*ака.Няма такова нещо !!!!!!!!!!!!
Ама иначе колегите са прави.Значи Армеец и ДЗИ си плащат на Бул Инс да им пазят колите.Сещате се защо точно на тях.
Та така де за 2006 г. в 3-те компании имаше само 1 открадната кола!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ама иначе колегите са прави.Значи Армеец и ДЗИ си плащат на Бул Инс да им пазят колите.Сещате се защо точно на тях.
Та така де за 2006 г. в 3-те компании имаше само 1 открадната кола!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Expect The Unexpected & Everything Is Possible
- тони6600
- Палавника
-
- Кара: 320 D '03; Х5 Е70
Ако я намерят просто липсите да над 50% и ще ти я платят цялата,а ДЗИ и Булинс някой да е обърнал внимание,че стикерите им са едно към едно еднакви
- ForzaBMW
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е61
- Мечтае да кара: алпина
SPARC0 написа:Ебати Та*ака.Няма такова нещо !!!!!!!!!!!!
Колега сериозно ли си мислиш че Армеец плаща на Бул Инс

Би трябвало да ти се обадат за откуп ако ли не ще я оставят някъде според мен или ще ти я върнат. само недей да им плащаш на тия отрепки
- SPARC0
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 335D
- Мечтае да кара: всеки ден различна кола от гаража
- Детайли за колата: 360 к.с.
ForzaBMW ,и на мен не ми се вярваше,ама ми го каза Застрахователен Брокер 

Expect The Unexpected & Everything Is Possible
56 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4