Навигация 320 д

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е61
Детайли за колата: 525ix

Мнение от klita » 21 Фев 2008, 21:31

Абе аз си я дръпнах от този сайт, и виждам че са 2 файла.Моляте дай малко повече инфо кой от 2-та файла да направя в в image файл, и по точно как става това??? Благодаря ти предварително.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от LSFC » 21 Фев 2008, 21:39

klita написа:Абе аз си я дръпнах от този сайт, и виждам че са 2 файла.Моляте дай малко повече инфо кой от 2-та файла да направя в в image файл, и по точно как става това??? Благодаря ти предварително.

mdf файлове до колкото си спомням са за програмата Алокохол 120% та става и по следния начин теглиш програмата Деамон тулс това е програма която прави виртуални цд двд , моунтваш с нея файла (големия) после си си пускаш неро и копираш това виртуално цд в реалното и това е

сигурен съм че нищо не разбра то не че аз обясних като хората ама ...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от klita » 21 Фев 2008, 21:55

LSFC написа:
klita написа:Абе аз си я дръпнах от този сайт, и виждам че са 2 файла.Моляте дай малко повече инфо кой от 2-та файла да направя в в image файл, и по точно как става това??? Благодаря ти предварително.

mdf файлове до колкото си спомням са за програмата Алокохол 120% та става и по следния начин теглиш програмата Деамон тулс това е програма която прави виртуални цд двд , моунтваш с нея файла (големия) после си си пускаш неро и копираш това виртуално цд в реалното и това е

Абе направих го аз и се пявиха 4 файла, тях ли трябва да запиша на диск с NERO-то ?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от LSFC » 21 Фев 2008, 21:57

klita написа:
LSFC написа:

Абе направих го аз и се пявиха 4 файла, тях ли трябва да запиша на диск с NERO-то ?

аз съм копирал оригиналня диск моя ама вътре имаше сумати неща
копи го риректно copy disk и провери ако не пича да каже дето го е пробвал

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от klita » 21 Фев 2008, 22:05

Записах нещо, и сега слизам до колата да видим резултата :mhihi:

Резултата е следния :
Слагам диска и оная моя навигация го изхвърля :( , май нещо не мога да се справя :twisted:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от LSFC » 21 Фев 2008, 22:14

klita написа:Записах нещо, и сега слизам до колата да видим резултата :mhihi:

Резултата е следния :
Слагам диска и оная моя навигация го изхвърля :( , май нещо не мога да се справя :twisted:

ебаси , ами и аз предполагах че ще стане така тия 4 файла ...няма как да стане

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от klita » 21 Фев 2008, 23:03

LSFC написа:
klita написа:Записах нещо, и сега слизам до колата да видим резултата :mhihi:

Резултата е следния :

ебаси , ами и аз предполагах че ще стане така тия 4 файла ...няма как да стане

Оправих го, ама с Алкохола се оправи и си бачка диска. Утре ще я тествам :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от mario m3 » 22 Фев 2008, 14:52

аз го направих с daemon tools отваряш файла той излиза там само единя mds и после с нерото му правите огледално копие защото иначе има вариант да не стане и записваите на най-ниската скоростл,ако пак има пан не се разберем и не стане ще ми е по лесно да ви дам cd имам копие в нас,успех

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: колело

Мнение от tomentoza » 22 Фев 2008, 17:20

Начина е следния:
с Алкохол 120 (или др програна за записване на цд) отивате на Image burning wizard, от там отваряте папката където са двата файла и то ще ви покаже само единия , кликавате 2 пъти в/у него , след това нехт , нехт и избирате най ниската скорост.щ за записване .
Това е то , просто лесно фкусно :mhihi:
успех
ИзображениеИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Снегорин

Мнение от vlado666 » 23 Фев 2008, 3:40

А на мен ми дава това :

Изображение

Някой някаква идея ? Или да обясни как се прави с Неро и демон туулс :shock:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от LSFC » 23 Фев 2008, 19:40

vlado666 написа:А на мен ми дава това :

Изображение

Някой някаква идея ? Или да обясни как се прави с Неро и демон туулс :shock:

Стига де ето така се прави : моунтваш файла NAV_DB.mdf с деамон тулса: Става така десен бутон на иконката на деамон тулс намираща се долу в дясно на таскбара тарсиш Virtual CD/DVD ROM заставаш на него , то ти дава един два три или 4 жиртуални дика зависи колко си си вкарал в началото по принцип е с един наричаме го Х: заставаш с мишката и на него и ти дава още едно за избор избираш най горното или Mount Image даваш на него и то те пита от къде brouse и намираш NAV_DB.mdf даваш ОК и вече имаш сложен диска на навбмв във виртуалното ЦД после отиваш на
Start>All Programs>Nero>NeroExpress
отваря ти се NeroExpress и там има опция Copy Entire Disk
после му казваш от кое ЦД на кое ЦД
промерно от Х: на реалното ти записващо устройство с вкаран празен деск вътре и даваш долу в дясно Copy
и почва процеса на записване .
това е .

Дано да съм ти помогнал

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Lino_Velev » 25 Фев 2008, 5:02

Всичко хубаво но тези карти за нищо не стават, софия изкарва под 100 улици и липсват дори междуградскител, например това не е чувало за самоковското шосе и Самоков.
Аз съм сигурен че има по добри карти на навтек, например M$ Map Point 2004 работи с карта на навтек и пак не е супер но поне големите градове са като хората и само части от южна България липсват.
А това е от 2004 година.
Благодаря все пак за линка даде ми възможност поне да разцъкам навигационната система за сефте.

Дано излезе официална по скоро все пак.
Поздрави

Потребител
Аватар

Мнение от mario m3 » 25 Фев 2008, 10:35

за момента е това,правят карти вече и легални и студентчетата за дипломна работа имат тази задача и ще ги пуснат нелегални но трябва време

ентусиаст
Аватар
Кара: на бира и кебапчета
Мечтае да кара: М6-ца кабрио

Мнение от alexsch » 25 Фев 2008, 23:30

и в крайна сметка работи ли тоя диск?!?

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: колело

Мнение от tomentoza » 25 Фев 2008, 23:57

alexsch написа:и в крайна сметка работи ли тоя диск?!?

работи , но за София има само десетина улици , за Пв пак там. Но все пак си е нещо . За без пари толкова :mhihi:
ИзображениеИзображениеИзображение

ПредишнаСледваща

Назад към E46