СМЯНА НА НАКЛАДКИ ,МАСЛО И ФИЛТРИ
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
ама чакай,сега казваш че и емблема са ти сменили,ама това верно ли ей така без да си казала?!тя по принцип горе-долу толкова струва,а това за стойката ще е било нещо друго,иначе маслото може да ти е,абе не 160 чак си е много...20 лв на литър най-много по 6 литра мисля че събира са си 120,филтъра незнам колко е....абе незнам.то затова първо се пита и след това казваш кое да ти сменят,незнам как си им платила?! а за самолета е верно
бях писал преди че отивам в сервиз на Кобра,дето сменят автостъкла и навсякаде имаше ценоразписи за лепене на предно,странично стъкло и си пише-лек автомобил 18лв,БМВ-24,бус-30,камион-40(цените не са верни) та се питам защо БМВ-то не спада към автомобилите,или поне да го бяха направили по марки-мерцедес,бмв,ауди...вече нищо не ме учудва...

- Face
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320Д(M47TUD20)
Бате наскоро и аз сменях стькло,та и на мен ми направи впе4атление това,4е БМВ се таксува по скьпо от останалите автомобили'лек автомобил 15лева','БМВ 25лева',ха ха голям смях падна,докато го 4етох
.Бе така си е БМВ е пове4е от лек автомобил,затова вси4ки притежатели,4увствайте се горди с возилата си,и посрещаите с висико вдигната глава сметките в сервизите 

Последна промяна Face на 13 Фев 2008, 1:04, променена общо 1 път
- magiosnik^
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320d Avtomatik / Touring
дискове предни комплект 139 лв
дискове задни комплект 175
накладки предни 3 нива 137 лв /66лв/51лв задни 86лв или 46лв
горивен филтър 20лв
всичко марка LEMFORDER
Варна в Даскалов кар до басеина
дискове задни комплект 175
накладки предни 3 нива 137 лв /66лв/51лв задни 86лв или 46лв
горивен филтър 20лв
всичко марка LEMFORDER
Варна в Даскалов кар до басеина
накладки
Ама то цялата история е следната ,че много от колегите не ме разбраха
Закарах колата да и видят маслото вв скоростите ,но казах да ми сменят и маслото и филтрите ,защото след няколко стотин км. трябваше пак да ходя и нямам време да се разправям пак.Тръгнах си и приемчика ми звъни и вика накладките са ти за смяна струват 150лв.предни и 150 лв. задни
викам 300лв. ко давай сменяй и междувременно се сетих ,че и емблемата ми се изтри и е за смяна и викам колко струва той вика 46лв. викам ок давай сменяй. И следобяда ми звъни и вика готова е колата аз питам колко ви дължа ,а той като каза 1004лв. и ми спря сърцето . Отивам аз и питам на касата къде е ценоразписа и как мога да съм сигурна ,че цената която ми обявяват е реална??
А този господин на касата ми обяснява,че БМВ частите си имали кодове и цени и можиел да ми покаже в компютъра кое колко струва
И аз го попитах дали е луд ,заащото и аз ще си напиша някакви кодове и цени и ще му обърна монитора да види
Попитах го Според него нормално ли е за едни накладки,масло и емблема да ми вземете 1004лв. итой ми вади някаква друга фактура и вика ми вижте
Викам според вас аз Е46-ца ли карам или новата Х6 - ца ?? а той ме гледа умно
Викам благодаря ви много затова ,че ме обрахте и с вас бях дотук просто приключваме всякакви отношения. И реших да ви дам информация за цени и за отношение ,защото съм на 1000% сигурна ,че ме врътнаха така ,защото съм жена. А и един друг въпрос ми изниква в главата :защита на потребителите неможе ли да се намеси и да им държии сметка за това ,че предлаганите услуги и авточасти са със 100% надценка

Закарах колата да и видят маслото вв скоростите ,но казах да ми сменят и маслото и филтрите ,защото след няколко стотин км. трябваше пак да ходя и нямам време да се разправям пак.Тръгнах си и приемчика ми звъни и вика накладките са ти за смяна струват 150лв.предни и 150 лв. задни

надценката е повече от 100% със сигурност;
преди време бях направил една услуга на един познат който има магазин за авточасти - и ми беше обещал да ми даде после части с отстъпка като си купувам от него- и така и стана, даде ми частите на доставни цени, надценката която не платих беше около 400-500%
преди време бях направил една услуга на един познат който има магазин за авточасти - и ми беше обещал да ми даде после части с отстъпка като си купувам от него- и така и стана, даде ми частите на доставни цени, надценката която не платих беше около 400-500%
- klita
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е61
- Детайли за колата: 525ix
kali_2000 написа:vAiO написа: надценката която не платих беше около 400-500%
![]()
![]()
Малеееее за какво говориме
кали, що не опиташ това http://www.kzp.bg/modules.php?name=ConsProt
може и да се получи нещо.
за консумативите
Колеги и колежки и аз имам е 46 320 купе и си купувам вси4ки филтри и масло 5 /40 на бмв от магазина на БМВ на оборище! 4астите са оригинални и ми излиза малко по малко от 300 лв. а 6то се отнася до смените всеки си преценява куде да отиде! Според мен смяната на консумативите могат да я направят във всеки сервиз.Стига давахте гре6ни пари на разни обирджии!
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2