330д
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- kronos
- ентусиаст
-
- Кара: MB w212 AMG
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Другото на което съм се спрял е 325и. Като си помисля колко е цената на нафталина и като се сетя за звука на бензиновия шестак май дълбоко ще се замисля дали да е дизел. Минусите на дизела са: по високата покупна цена, турбо, дюзи, и като цяло по скъпа потдръжка. При условие че въртя по около 30к на година, май няма смисъл да влизам пак в дизеловия филм
Вървенето е почти еднакво, само при доускорение дизела е малко по добре.
Вие какво ще ме посъветвате? Моля само да не започва спор кое е по добро, дизел или бензин, просто питам за тези два модела 330д и325и.

Вие какво ще ме посъветвате? Моля само да не започва спор кое е по добро, дизел или бензин, просто питам за тези два модела 330д и325и.
от сантиментална гледна точка бих взел бензина!
би било страхотно такова купе т.е. Е46 след фейслифта с акцизн бензинов двигател
Максимално удоволствие!
Съвременните дизели обаче не са това което бяха ... по вървене няма да му отстъпва, разхода ще е добър, продажбата в последствие много по лесна, но все пак си е дизел ..
би било страхотно такова купе т.е. Е46 след фейслифта с акцизн бензинов двигател

Съвременните дизели обаче не са това което бяха ... по вървене няма да му отстъпва, разхода ще е добър, продажбата в последствие много по лесна, но все пак си е дизел ..
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2