Смяна на оригинални фарове на Е46 след фейса
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- klita
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е61
- Детайли за колата: 525ix
Ама разбира се,че не спорим.Все пак форума е с цел да обменим полезна информация и идеи
.
Сега намерих в ибей такива фарове, MAGNET MARELLI, цената за сега е около 120 GBP двата * 2.66 лв = 320 лв. Търга свършва след един ден и ще видя утре каква е ценато им.

Сега намерих в ибей такива фарове, MAGNET MARELLI, цената за сега е около 120 GBP двата * 2.66 лв = 320 лв. Търга свършва след един ден и ще видя утре каква е ценато им.
- klita
- кандидат ентусиаст
-
Ама разбира се,че не спорим.Все пак форума е с цел да обменим полезна информация и идеи
.

- klita
- кандидат ентусиаст
-
© написа:грешно се изразих, не спорим
моят съвет е да търсиш оригинални втора употреба
заслужават си всяка стотинка
Я виж тези http://cgi.ebay.co.uk/bmw-xenon-headlight-e46-n-s-left_W0QQitemZ150213655324QQihZ005QQcategoryZ10374QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem как ти изглеждат.
- klita
- кандидат ентусиаст
-
Сладур1 написа:абе хубави ама трябва да смениш и лайт модула,да сложиш и пръскалки на фаровете...не е само фара да го вземеш и готово
Де да знам,според мен не е задължително да се слагат пръскалки на фаровете (не, че не е препоръчително). А за лайт модула мисля,че трябва да се сменя само ако е би ксенон,поправете ме ако греша.
няма невъзможни неща
а проблема не е в биксенона, а в самия ксенон т.е. дори да сложиш само ксенон пак може да се наложи да препрограмираш, защото е възможно постоянно да ти светят лампи за изгорели крушки на фаровете. Възможно е да премигват, да не палят и т.н. При мен за радост не се наложи и всичко бачка идеално.
Системата за миене нова е 600лв, а там задължително трябва препрограмиране за да работи и то не на лайт модула /за съжаление/
Иначе и без нея става. Другият проблем е автоматичното ниво на фаровете - още около 300 лв за двата датчика долу + кабели, труд, задължително препрограмиран лайт модул ... и така

а проблема не е в биксенона, а в самия ксенон т.е. дори да сложиш само ксенон пак може да се наложи да препрограмираш, защото е възможно постоянно да ти светят лампи за изгорели крушки на фаровете. Възможно е да премигват, да не палят и т.н. При мен за радост не се наложи и всичко бачка идеално.
Системата за миене нова е 600лв, а там задължително трябва препрограмиране за да работи и то не на лайт модула /за съжаление/
Иначе и без нея става. Другият проблем е автоматичното ниво на фаровете - още около 300 лв за двата датчика долу + кабели, труд, задължително препрограмиран лайт модул ... и така

- klita
- кандидат ентусиаст
-
Сладур1 написа:то невъзможни неща няма...ама за тез пари....колегата знаеш ли колко км ще мине с дизелаи пак ще има фарове....
хахахахахахахха, и с едни ксенончета ала China за 179 лв.

Абе ще я мислим.
- Face
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320Д(M47TUD20)
Батенца,аз си поръ4ах на 'ин про',като на колегата Хашишев,и не мисля,4е сбърках,ама времето ше покаже,като пристигнат,ще споделя впе4атления,както ще ка4а и снимки.Ето и линк кам тях;http://super-bg.com/product.php?productid=16178&cat=0&page=1
- klita
- кандидат ентусиаст
-
ами когато дойдат, и ги сложиш ще кажеш как са, и как е минал монтажа. Иначе са готини, дано всичко да си е ОК с тях 

ама аз доколкото разбрах от Хашишев,фаровете които е купил са си обикновенни,обаче с лупа,и след това си е купил ксенон китайски и го е инсталирал,така че щом си поръчал фарове на ин про те би трябвало да са обикновенни.не ксенон. http://www.power-tuning.fr/en/performan ... 32345.htmlFace написа:Батенца,аз си поръ4ах на 'ин про',като на колегата Хашишев,и не мисля,4е сбърках,ама времето ше покаже,като пристигнат,ще споделя впе4атления,както ще ка4а и снимки.Ето и линк кам тях;http://super-bg.com/product.php?productid=16178&cat=0&page=1
- Face
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320Д(M47TUD20)
Сладур1 написа: ама аз доколкото разбрах от Хашишев,фаровете които е купил са си обикновенни,обаче с лупа,и след това си е купил ксенон китайски и го е инсталирал,така че щом си поръчал фарове на ин про те би трябвало да са обикновенни.не ксенон. http://www.power-tuning.fr/en/performan ... 32345.html
Правилно си разбрал,без ксенона са,ама ше слагам на бош.
31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3