Предна Броня M-ка?

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '02 Е46 N42B20; '99 E39 M52B20
Мечтае да кара: ///M

Мнение от Пепинко » 29 Яну 2008, 2:55

V-max написа:отиваш на оглед при застрахователя и им казваш изрично , че е М пакет да не си правят криви сметки :D

Когато си правиш каското тези неща се вписват и така се преоценява сумата ;) Ако в каското ти не фигурира М пакет, дори и да имаш може да го изкарат някакъв евтин стъклопласт и да не ти признаят иначе хубавата броня. НО все пак, наистина затова им се плаща и 30лв спестяване от следващо каско все ми се струват по-малко от 70лв :mhihi:
Пробвай, но трябва да имаш и протокол от КАТ, за да ти признаят щетата.
Изображение
Realize..
Real eyes..
Real lies..

Потребител
Аватар
Кара: BMW i3s / BMW e46 320i
Мечтае да кара: BMW M4

Мнение от Blue2 » 29 Яну 2008, 3:16

ДаниД написа:Важното е да е еМка предната броня :mhihi:

е Брао...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW
Мечтае да кара: M

Мнение от _OSMICATA_ » 29 Яну 2008, 3:46

Колега много ти съчуствам, дано тоя дето тее ударил да смеси антифриз и масло и глава да пукне :ranting:

-да не пускам нова тема много се извинявам на колегата ама за брони говорим искам да попитам по запознатите как се води тая броня (модел, пакет нещо?) и могали да си поръчам такава (само предна) :help:

ПС: Понеже не мога да прикача снимка :banghead: я сложих в галерията ми.... Червеното!!

10x предварително!!!
Come play with POWER

Потребител
Аватар

Мнение от hooligann » 29 Яну 2008, 8:49

Хора,помагайте за една М-пакет предна броня,за Е46 фейслифт 2003г.Трябва ми нова,защото тази вече е КАПУТ :bcry: !!!От каде да си намеря,даите всякакви предложения.БЛАГОДАРЯ :help:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F10 530d
Мечтае да кара: M4

Мнение от diskoinferno » 29 Яну 2008, 10:09

И аз искам само предна такава М броня от къде и колко пари :help:

Потребител
Аватар
Кара: BMW i3s / BMW e46 320i
Мечтае да кара: BMW M4

Мнение от Blue2 » 29 Яну 2008, 11:05

Звъниш в Дару или Камор..казват ти 850 лева с поръчка за 2-3 седмици :) Само че е без дифузерите и лайсните..с тях става към 1000 лева..

Може и другаде да ги има... но аз първо при тях звъннах.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 29 Яну 2008, 13:07

_OSMICATA_ написа:Колега много ти съчуствам, дано тоя дето тее ударил да смеси антифриз и масло и глава да пукне :ranting:

-да не пускам нова тема много се извинявам на колегата ама за брони говорим искам да попитам по запознатите как се води тая броня (модел, пакет нещо?) и могали да си поръчам такава (само предна) :help:

ПС: Понеже не мога да прикача снимка :banghead: я сложих в галерията ми.... Червеното!!

10x предварително!!!

тая броня не е оригинална ... а и не ми се вижда умно да я слагаш защото няма въздуховоди за към спирачките, което значи, че ще загряват бързо ... пък ако си с карбонови спирачки няма проблеми ама по-скоро не си
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

Дружба Тийм
Аватар
Кара: 535xD

Мнение от Giorceto » 29 Яну 2008, 13:33

Sharo написа:
_OSMICATA_ написа:Колега много ти съчуствам, дано тоя дето тее ударил да смеси антифриз и масло и глава да пукне :ranting:

10x предварително!!!

тая броня не е оригинална ...

Оригинална е но се води М-техник 1 за Е46 а твойта е М-техник 2.. ако не се лъжа :) затова са различни и няма въздуховоди
Наско беше писал някъде по върпос ано не мога да го намря. Броян можеш да си харесш в Ебай има ги и не са скъпи :)
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Sharo » 29 Яну 2008, 13:55

Giorceto написа:
Sharo написа:

10x предварително!!!

тая броня не е оригинална ...

Оригинална е но се води М-техник 1 за Е46 а твойта е М-техник 2.. ако не се лъжа :) затова са различни и няма въздуховоди
Наско беше писал някъде по върпос ано не мога да го намря. Броян можеш да си харесш в Ебай има ги и не са скъпи :)

мойта въобще я няма като вариант за не ///М само с преправяне може да стане ...

а някси все не ми се вярва да е оригинал без въздуховоди за спирачките
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от _OSMICATA_ » 29 Яну 2008, 18:37

Бронята е оригинална 100% има и въздохопроводи ама несе виждат, точно под халогените са има капачета които се слагат и махат :idea: !

-незнам под какво име да я търся? :help:
дано да е това (техник1)
-бронята на мен лично наи ми харесва от всички оригинални варианти! но само предната :!: праговете и задната броня които са в комплекта неми допадат толкова :(

-сложил съм снимка и без капаците на въздохопроводите за спирачките в галерията ми.
Come play with POWER

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от _OSMICATA_ » 29 Яну 2008, 18:39

Бронята е оригинална 100% има и въздохопроводи ама несе виждат, точно под халогените са има капачета които се слагат и махат :idea: !

-незнам под какво име да я търся? :help:
дано да е това (техник1)
-бронята на мен лично наи ми харесва от всички оригинални варианти! но само предната :!: праговете и задната броня които са в комплекта неми допадат толкова :(

-сложил съм снимка и без капаците на въздохопроводите за спирачките в галерията ми.
Come play with POWER

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 740xd lci M-Packet

Мнение от Facheff » 29 Яну 2008, 18:48

Аз имам такава броня за седан,червена..оригинална
П.С. има въздуховоди към двигателя и към спирачките...и тях ги имам...само халогени нямам за нея...чисто нова е

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Sharo » 29 Яну 2008, 19:03

пфф много странна броня

моя съвет е тия капачета въобще да не ги слагаш, че да не предобриш някъде спирането

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 740xd lci M-Packet

Мнение от Facheff » 29 Яну 2008, 19:04

Sharo написа:пфф много странна броня

моя съвет е тия капачета въобще да не ги слагаш, че да не предобриш някъде спирането

Оная червената ни 320ска от дару кар я купихме с М пакет с тая броня...и после си поръчахме такава като твойта ама за седанец :mhihi: така че я има и за не М

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Sharo » 29 Яну 2008, 19:09

Facheff написа:
Sharo написа:пфф много странна броня

Оная червената ни 320ска от дару кар я купихме с М пакет с тая броня...и после си поръчахме такава като твойта ама за седанец :mhihi: така че я има и за не М

има я ама не е същата ...малко се различава отпред ако се загледаш ... иначе мойта се пипва малко в краищата да се стесни и става ,,, имаше някъде тема по въпроса

ПредишнаСледваща

Назад към E46