E46 седан тунирани стъкла въпрос...
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Georgiev BMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: F01 740d
- Мечтае да кара: в насрещтното...
aleks_al написа:bmw525tds написа:Благодаря ви за информацията.Реших задните странични стъкла да ги затъмя,а за задното колкото и да искам да го затъмя още се колебая малко ме е страх.Аз както обичам да споря някои път с полицаите, да не ям някаде дървото![]()
..в интерес на истината фолиото на задното стъкло, наистина пречи при маневри на заден ход..добре че имам парктроник, който донякъде спасява положението! Иначе незнам доколко колата става по-красива с тези 'черни' джамове, но има едно съществено предимство..може да чукаш на задната седалка насред жълтите павета без да се притесняваш..не се вижда нищо;)
Евала

- Facheff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 740xd lci M-Packet
Слагай спокойно бе пич....малко ли са колите с черни джамци..стига се излага или слагай и на задното или не слагай изобщо..Аз тези дни отивам 25% отпред да слагам 

- Georgiev BMW
- младши ентусиаст
-
- Гецата
- некъв ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3
g-powerr написа:друг вариант е да сложиш фолио на стъклата на вратите, а за задното стъкло да си сложиш щора-така нема защо да се заяждат куките
точно ако сложи щора ще му пишат акт

новите модели на доста марки коли излизат с фолио на задния прозорец от завода така че за фолио не могат да му пишат акт

"90 Е30 316i "95 Е36 318i "00 Е46 320i "88 E30 320i "92 E36 318is''95 Е36///М3 ''92 E30 325i LA ''91 E30 316i ''05 E90 320d ''02 E46 330d ''03 E53 3.0d
- Georgiev BMW
- младши ентусиаст
-
GECATA BMW написа:g-powerr написа:друг вариант е да сложиш фолио на стъклата на вратите, а за задното стъкло да си сложиш щора-така нема защо да се заяждат куките
точно ако сложи щора ще му пишат акт![]()
новите модели на доста марки коли излизат с фолио на задния прозорец от завода така че за фолио не могат да му пишат акт
Даде ама то май в документите на колата се споменава, че колата е излязла от завода с фолио, или не обръщат внимание

- Facheff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 740xd lci M-Packet
Когато е по хубава кола не правят никакъф проблем...вчера карах цял ден е60 с черните джамове и вечерта ме спряха,питаха ме защо ми е черно задното стъкло,казах им че от Германия така са ми я докарали и те каза ок

- Georgiev BMW
- младши ентусиаст
-
е на мен за Е60 ми миришат още чурапите
Така и не разбрах кой може да ми го сложи фолиото ,че неискам аз да осера работата
. Знаете ли някои в Габрово, Търново или около този район който се занимава с това да отида при него ?? 

Така и не разбрах кой може да ми го сложи фолиото ,че неискам аз да осера работата

23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2