BMW 318i - въпроси за аларма и предната броня

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от aleks_al » 24 Сеп 2007, 22:01

absix написа:
vlado666 написа:Абсолютно ! Няма фирма която да ти направи пълно автокаско ако нямаш аларма :)

Аз съм правил каско без аларма, само с дистанционно и сирена закачена на акомулатора ;) Никой не гледа дали имаш аларма, въпроса е да има нещо да бибитка...

Pitbull_Germany написа:Извинявам се за тъпия въпрос, но кой е Гъзара??? С какво се занимава??? Къде му е сервиза (ако има такъв)??? И най-вече - какво представлява алармата - защо е толкова специална???

Гъзара е най-големия БМВ ентусиаст, който аз лично познавам. Много е напред :) Занимава се с автомобилно застраховане и БМВ-та. Точен до последно. Няма сервиз, но винаги ще помогне, ако имаш нужда и си застахован при него (Армеец). Нищо специално в алармата, просто там където Виктор ще те заведе ще ти свършат работа както трябва.

Много се разписах нещо....

..колега, понеже разбирам, че и ти си с аларма на Гъзара искам да попитам: колко ти излезе като цена; какви екстри има; има ли дистанционни към нея и дали се задейства с оригиналния ключ на БМВ'то?

Му му мух мули, майкоууу!
Аватар

Мнение от absix » 25 Сеп 2007, 7:39

:uups:

Честно да ти кажа, не помня колко ми излезе.. 100-тина лева май, не повече... щом не помня :mhihi:

Действа с оригиналния ключ, няма дистанционни. За екстрите... ми писука при отключване/заключване, при силен шум около колата и при ритник :mhihi:

Идеята е не алармата да ти пази колата, а каското :)

Предишна

Назад към E46