ИЗКЛЮЧВА ЛИ СЕ ТРАКШЪН КОНТРОЛА
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Azrail
- UFO Pilot
-
Знам, че при М-ките не може да се изключи напълно... При теб би трябвало да става, но и ти си прав - може и да е заради 4х4...
MORE BEER!
- ангелски
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330xdА
- Детайли за колата: Става все още.
vlado666 Пуснато на: 29 Май 2008, 1:56 Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
При мен пък е та*ак нещо това изключване на ДСЦ. Държа 1 мин и светка само жълтата лампа, ама ръчната я няма Да не би да е заради 4х4'то ?
Не се чуди и при мен е така

Hashishev Пуснато на: 21 Сеп 2007, 21:14 Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
Ще чакам да кажеш, аз отпред рециклирах носачите и шарнирите, и отпред е екстра, но носи отзад ходих на реглаш на преден мост, там казаха че на задния не му се прави реглаж и не е от това, като им казах какъв е проблема, мисля че са втулките, но възможно ли е от тях да прави такъв проблем, а и ми казаха че са бая пари тия втулки...
Задницата се регулира,страничен наклон и сходимост.Този дето ти е казал,че неможе,сигурно не е разбрал за каква кола става дума.Объркал те е с с рено,пежо, знам ли с какво

Моя съвет е,да се прегледа състоянието на гумите виж дота,след това задницата за лувтове ,да се качи на стенд и да се регулира.Намери хубав стенд,там където ти казват,че не се реголира просто не разбират и стой далече от тях.

Ако имаш проблем, не трябва да се безпокоиш. Вариантите са два:
Или намираш начин да го решиш, без да се нервираш, или просто той не е по твоите възможности и няма защо да се ядосваш.
Или намираш начин да го решиш, без да се нервираш, или просто той не е по твоите възможности и няма защо да се ядосваш.
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
Azrail написа:Знам, че при М-ките не може да се изключи напълно... При теб би трябвало да става, но и ти си прав - може и да е заради 4х4...
как ще да не може бре ?!

ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
- kan4eto
- Потребител
-
- Кара: 530d e60
Re: ИЗКЛЮЧВА ЛИ СЕ ТРАКШЪН КОНТРОЛА
И аз се чудех,че като натисна копчето за dsc колата и намаляват блокажите,но не се изключват на пълно.
Ама ми показаха и като задържа копчето ми светва още една лампа в жълто и става страшно,неиска си гумитеееееее.
Ама това го правете само на 1и2 скорост,че .........
Ама ми показаха и като задържа копчето ми светва още една лампа в жълто и става страшно,неиска си гумитеееееее.
Ама това го правете само на 1и2 скорост,че .........

- Xezes
- Потребител
-
- Кара: BMW Е90 330D xDrive LCI
И аз току-що тествах. Задържах DSC бутона, и ми светна удивителния на таблото, както и ръчната в ЖЪЛТО.
- alioshev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E60 525d
- Мечтае да кара: F82 ///M4
С ASC колкото и да държа копчето, лампата си свети в жълто и това си е.

21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2