Привет на всички от един горд собственик на 320D :)
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Eli написа:Честито и от мен и много безаварийни километри.![]()
Аптечката ти е под предната пасажерска седалка или по-точно от предната страна на седалката трябва да имаш капак и върху него да имаш кръст. Това е като джоб в седалката. Там трябва да е.
Благодаря колега

Относно аптечката, ни кръст има отдолу , ни чекмедже ! Или са я свили или въобще не е имало ... ще трябва да си купувам от тия дето са ПАРОДИЯ на аптечка. Отивам в Бриколаж и отварям една кутия, която почти се разпада в ръцете ми и идва един и ми вика : "не можете да отваряте" аз му казвам спокоен "нали трябва да видя, за какво давам тия 12 лв" , тои ми отговаря "има всичко без течностите, защото те са със срок на годност" . По-интересното е че вътре имаше : ролка бинт,едни носни кърпички,тръбичка, памук и пластмасова ножица !!!!

една триъгълна кърпа да имаше , а спирта не знаех че се разваля ... 12 лв !??!?!?
както и да е .... не дай Боже да ми трябва !
Утре съм на диагностика ... стискайте палци

сагата продължава ....
а ето и присъдата :
1. релани километри /не че са малко 128к ама не са и много/
2. предни дискове за смяна. поръчах си brembo max
3. накладки за смяна
4. 2 изгорели нагревни свещи
5. заминал десен шарнир. Предложиха ми срещу "САМО" 1000 лв.
смяната му заедно с носача и някакви тампони, които се сменят и от ляво и от дясно.
За тези вибрации, за които попитах в началото на постинга ми , казаха че нямат идея, не било фатално просто дразни. Тампоните на двигателя били видимо ОК. Аз обаче след тази тема за демпферната шайба се чудя дали е възможно тя да внася някакви вибрации ???
Някой може ли да изкаже мнение по въпроса ?
1. релани километри /не че са малко 128к ама не са и много/

2. предни дискове за смяна. поръчах си brembo max
3. накладки за смяна
4. 2 изгорели нагревни свещи
5. заминал десен шарнир. Предложиха ми срещу "САМО" 1000 лв.

За тези вибрации, за които попитах в началото на постинга ми , казаха че нямат идея, не било фатално просто дразни. Тампоните на двигателя били видимо ОК. Аз обаче след тази тема за демпферната шайба се чудя дали е възможно тя да внася някакви вибрации ???
Някой може ли да изкаже мнение по въпроса ?
absix написа:Шарнирите, носачите и тампончетата са скъпички
знам че са скъпи , карах А4 преди това , там са още по-скъпи, ама проблема е в това, че ми казаха :
"шарнир с носач и тампони - около 500-600 лв ....абе общо към 1000" т.е. че труда за смяната на десен носач е 400 лв. че е Камор - Камор е ... ама все пак

21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2