Демпферна шайба - проверявайте
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- carmanf1
- младши ентусиаст
-
Прав е колегата stjoker.
Рециклират се, стават наистина читаво!
Правихме вече две шайби при тези пичове. И двете бяха на TDI-та.
За нова в магазина искаха 700лв.
Намират се в Пловдив, Смирненски, до у-ще Елин Пелин.
Ето телефоните:
0888 342 024
0898 480 539
Рециклират се, стават наистина читаво!
Правихме вече две шайби при тези пичове. И двете бяха на TDI-та.
За нова в магазина искаха 700лв.

Намират се в Пловдив, Смирненски, до у-ще Елин Пелин.
Ето телефоните:
0888 342 024
0898 480 539
- тони6600
- Палавника
-
- Кара: 320 D '03; Х5 Е70
Може обаче,обаче при положение,че има вариант да излети напред предпочитам в сервиза на БМВ оригинална поне и гаранцията при тях ще важи ако стане фал а при този по какъв начин ще ми гарантира ако стане нещо на честна дума само ли?
kamor
И като ти я сменят в Камор каква ти е гаранцията ?
Ако се скъса ще ти дадат нова ли? А може би ремонта на другите почупени неща ще е без пари ? Тате ще ми купи колело ама друг път
Ако се скъса ще ти дадат нова ли? А може би ремонта на другите почупени неща ще е без пари ? Тате ще ми купи колело ама друг път

- тони6600
- Палавника
-
Re: kamor
balien написа:И като ти я сменят в Камор каква ти е гаранцията ?
Една година.Ако се скъса да ще я подменят с нова срещу представена фактура,че е закупена от тях и сменена при тях.Или искаш да ме обедиш,че е по-добре да отида в гаражчето в квартала и да си оставя колата там да ми я правят,така ли?Е не съм толкова смел да ти призная честно пък и смятам,че там е по сигурно от колкото в сервизчето на ъгъла,но всеки си има право на мнение
- тони6600
- Палавника
-
100% то и в Варна Карс ги има ама аз се разправам директно с началниците им отивам и почвам да викам и онзи само гледа и след малко почва да се извинява ама чакай ама не така ще видим ей сега ще го оправим няма да плащаш и т.н.Викаш и се караш колкото може.Ама така е в България
- D_U_D_E_
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 TDS
- Мечтае да кара: M5 с гуми за горене
колеги, аз съм с е34 обаче имам същия проблем с демпфера и в магазините струва 700лв. струва ми се че са еднакви с вашите, но все пак да попитам за тея момчета в Пловдив. как действат носиш им стария и те ти изливат нова гума ли какво... ?
- arnaudov23
- кандидат ентусиаст
-
здравеите колеги.искам да ви питам какви са признаците на скасана шаиба.защото на мен колата ми затриса като я изгася.бях в един сержиз и ми казаха ,че е от тази шаиба.пак вав друг сержиз ми казаха ,че това затрисане при гасене на колата е от тампон на двигателя.кажете вие на кои да вярвам
- тони6600
- Палавника
-
Най-лесното е сваляш си кората от горе на мотора която е дето е с емблемата на БМВ и гледаш няма как да я пропуснеш да не я видиш,и ще видиш дали е скъсана,пък ако е вие на на умряло колата.
arnaudov23 написа:здравеите колеги.искам да ви питам какви са признаците на скасана шаиба.защото на мен колата ми затриса като я изгася.бях в един сержиз и ми казаха ,че е от тази шаиба.пак вав друг сержиз ми казаха ,че това затрисане при гасене на колата е от тампон на двигателя.кажете вие на кои да вярвам
Тампон на двигателя е това

- magiosnik^
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320d Avtomatik / Touring