Проблем с оборотите на бмв е46 320i m52b20
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Pavkata_m52
- Потребител
-
Re: Проблем с оборотите на бмв е46 320i m52b20
Ясно колега,другото е че като сваля дебитомера колата се оправя и изчезват всички други грешки като мисфайъри и сонди и работи перфектно. И въпроса ми е ти сервиз ли имаш, ако може да тия докарам да я погледнеш, аз съм от София.
- The Heartlistener
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E83 3.0i, ex e46, Е34, Е36
- Детайли за колата: M54B30, Mystic blau metallic, High speed setup, s861a
Pavkata_m52 написа:Ясно колега,другото е че като сваля дебитомера колата се оправя и изчезват всички други грешки като мисфайъри и сонди и работи перфектно. И въпроса ми е ти сервиз ли имаш, ако може да тия докарам да я погледнеш, аз съм от София.
Тя добре се оправя, но без дебитомер с разхода няма да се разбереш. Ами почваш с него. Намери друг дебитомер без да го купуваш предварително, само за проба. В София поне за това проблеми никакви - коли на части бол. Ако въпросните грешки и мисфайъри не се появяват вече - вземаш го или го връщаш и си купуваш чисто нов. Твой избор.
Не, нямам сервиз и не изкарвам пари от това, за мен всичко е само хоби. В столицата има достатъчно капацитети за диагностика. Мисля че нищо по-различно няма да чуеш.
Ако не можеш да правиш велики неща, прави дребни неща по велик начин...
- Pavkata_m52
- Потребител
-
Колега открихме проблема, оказа се едно скъсано маркуче на клапана за картерните газове,минаващо по дължината на двигателя.Грешките изчезнаха, нито сонди, нито мисфайъри, и да отбележа, пробвах и с друг дебитомер. Благодаря за съветите от твоя страна.
- The Heartlistener
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E83 3.0i, ex e46, Е34, Е36
- Детайли за колата: M54B30, Mystic blau metallic, High speed setup, s861a
Pavkata_m52 написа:Колега открихме проблема, оказа се едно скъсано маркуче на клапана за картерните газове,минаващо по дължината на двигателя.Грешките изчезнаха, нито сонди, нито мисфайъри, и да отбележа, пробвах и с друг дебитомер. Благодаря за съветите от твоя страна.
Както се и очакваше. Почти винаги причината е в паразитен въздух, по-рядко - в дебитомера. От всичко това става ясно че ламбдите ти функционират добре.
Ако не можеш да правиш велики неща, прави дребни неща по велик начин...
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2