За колко време ви загряват бутата
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- vitamincpp
- ентусиаст
-
- Кара: e46 330Ci convertible
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Че ако е студено навън и я пуснеш по инерция и то на скорост.... при мен почва да изстива.... аз много рядко я изключвам от скорост като я дам по инерция да се търкаля.. и при мен ли е за смяна термостата? Мислех си, че всичко е ОК... 

- Mollov
- Мародератор
-
Мойта нямам спомен, но май ми изстива само когато не е успяла да "изправи" стрелката.... и то в случаите, когато съм по цариградско или извънградско... и карам по инерция на скорост...
Pepper написа:Мен ме е заблудило това, че дори когато стрелката е стигнала средата мотора още не е загрял напълно. И истината е, че стрелката малко лъже.
Верно е това. При дизела е лесно да се познае кога наистина е загряла или поне при моята е така - когато стрелката е посредата, но колата все още работи на ~900 оборота при празен ход значи не е загряла наистина, но когато си падне на 754 или там колкото си бяха по дефоулт значи вече е готова за ръчкане

- Stoyan7777
- младши ентусиаст
-
add1cted написа:Pepper написа:....... ~900 оборота при празен ход значи не е загряла наистина, но когато си падне на 754 или там колкото си бяха по дефоулт значи вече е готова за ръчкане![]()
Сори баце за въпроса, ама как разибраш кога е на 754?
Stoyan7777 написа:add1cted написа:Pepper написа:....... ~900 оборота при празен ход значи не е загряла наистина, но когато си падне на 754 или там колкото си бяха по дефоулт значи вече е готова за ръчкане![]()
Сори баце за въпроса, ама как разибраш кога е на 754?
Еми като падне надолу стрелката при празен ход.. иначе някъде тука по форума бях чел, колко са зададени от еку-то ама не помна.. просто 754 ми се върти в главата, но може би греша. При бензинките не знам дали е така.. говорим за печките

- Mollov
- Мародератор
-
Pepper написа:Мен ме е заблудило това, че дори когато стрелката е стигнала средата мотора още не е загрял напълно. И истината е, че стрелката малко лъже.
Тя не, че стрелката лъже, колкото това е показание за водата, а не мотора.... или маслото... маслото загрява малко по-бавно

24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2