Турбото свири като линейка причини ?
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Nakamuri123
- кандидат ентусиаст
-
Re: Турбото свири като линейка причини ?
MMG написа:Нека колегата да качи едно клипче, за да сравним с нашите, че и моето свири.
Щях да качвам но се отказах понеже като го записвам пускам го после от тела и явно от записването не се чува много леко се чува не се разбира. Не знам как да ви го запиша за да го чуете като на живо. То не свири на ламарина , всеки се е обръщал по пътя като мине някой и му свири турбото и си казват как му свири турбото

- Nakamuri123
- кандидат ентусиаст
-
Преди 3-4 дни колата беше при майстор и ми сменили лагер на турбината понеже имало луфт в перката настройвали геометрията и нови гарнитурки сега вече не се чува ремонта ми излезе 210лв. Надявам се да нямам проблеми за на пред 

- tekabg
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530xd F11 individual
Powerslide написа:Е то точно в техническия са прехвалени. Една турбина 2 пъти я правиха и пак не беше добре. Друга пък я направиха и спря да надува правилно и не върви както преди колата.
Това си е мое мнение.
Попринцип знам че щом една турбина започне да вие.. сваляй
На мен там ми правиха турбината преди две години и малко и вече почти 100хил. км и никакви ядове и си надува доволно.Явно така си случил.
- tekabg
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530xd F11 individual
Nakamuri123 написа:Преди 3-4 дни колата беше при майстор и ми сменили лагер на турбината понеже имало луфт в перката настройвали геометрията и нови гарнитурки сега вече не се чува ремонта ми излезе 210лв. Надявам се да нямам проблеми за на пред
Колега къде ти правиха турбото?
- Nakamuri123
- кандидат ентусиаст
-
tekabg написа:Nakamuri123 написа:Преди 3-4 дни колата беше при майстор и ми сменили лагер на турбината понеже имало луфт в перката настройвали геометрията и нови гарнитурки сега вече не се чува ремонта ми излезе 210лв. Надявам се да нямам проблеми за на пред
Колега къде ти правиха турбото?
Аз съм от Балчик и този път реших да я дам на майстор който да свали турбината и същия майстор от Балчик я закара във Варна в техническия там я оправяха. А преди година и половина аз си носих турбината на старата ми кола пак в техническия във Варна
- vitargo
- Потребител
-
- Кара: BMW E46 320d
- Мечтае да кара: M5
:OT https://m.youtube.com/watch?v=GnufqUJkZZo това е звука на моята след като махнах катализатора, а преди това се едно нямах турбина, грам не се чуваше. Прекалено съска, но дебелия звук от правата тръба, която обмислям да слагам ще компенсира.
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2