CD чейнджър

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от The Mravoiada » 18 Юли 2006, 11:39

Ipod е Мр3 плейър с джобни размери. БМВ имат някаква игра с Епъл компютърс, чиято разработка е и предлагат фабрична инсталация, с която подобен плейър може да се свърже с фабричното радио в колата и да си слушаш Мр3 ;)
Иначе самата джаджа я има в много разновидности, в зависимост колко песни може да побере в себе си. Инсталацията за свързване по цени на Камор е към 400 лв. Самият Ipod вече зависи изцяло от твоите нужди - има и евтини, има и скъпи...
There are moments
when the only thing that stands still
is time itself
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BWM e61 535d
Мечтае да кара: Валяк

Re: CD чейнджър

Мнение от borke_ » 03 Дек 2013, 16:52

Добре,колеги,искам и аз да питам нещо.Понеже не ми стана много ясно.Значи на мойта 46-ца съм с оригинално cd bizness.обаче нямам копче mode. Има копче fm и cd и от тях сменям радио и диск.Та мисълта ми е ако си сложа чейнджер дали ще мога да го управлявам и ако може как по-точно?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от tngeorgiev » 04 Дек 2013, 13:10

borke_ написа:Добре,колеги,искам и аз да питам нещо.Понеже не ми стана много ясно.Значи на мойта 46-ца съм с оригинално cd bizness.обаче нямам копче mode. Има копче fm и cd и от тях сменям радио и диск.Та мисълта ми е ако си сложа чейнджер дали ще мога да го управлявам и ако може как по-точно?

-от копчето "цд" колега, то играе "моде"
E30 1986 318
E30 1993 318
E36 1991 320
E36 1997 328
E38 1997 735
Е46 2002 318

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BWM e61 535d
Мечтае да кара: Валяк

Мнение от borke_ » 08 Дек 2014, 15:34

Колаега,не е от това копче.Доста изчетох по темата за цд-та,чейнджери и т.н. Аз също като колегата си купих ченджер,кабели,кори,стойки.1 ден разглобяване и не е мн сложно. От радиото тръгват кабелите,през барчето, след това под мокета на предна шофьорска седалка,назад през задната седалка и влиза в багажника. Та направих всичко това включвам и НЕ СТАВА.Оказва се че ДОСТА плеари преди 2001 год. не разпознават чейнджери или AUX-кабел.Моя си е грешката,че не проверих,но какво да се прави. :banghead: . Не е фактор,че нямаш копче "mode" има плеари които управляват ченджери с копче "scan"(което се намира на мястото на "mode"). Но моето не може с нищо да разпознае ченджера.
Съвет: Преди да си слагате ченджери,да си правите AUX-кабели,да прекарвате кабели,да разглобявате колата - Проверете дали плеарите Ви могат да разпознаят това което искате да слагате!

Предишна

Назад към E46