CD чейнджър
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- The Mravoiada
- младши ентусиаст
-
Ipod е Мр3 плейър с джобни размери. БМВ имат някаква игра с Епъл компютърс, чиято разработка е и предлагат фабрична инсталация, с която подобен плейър може да се свърже с фабричното радио в колата и да си слушаш Мр3
Иначе самата джаджа я има в много разновидности, в зависимост колко песни може да побере в себе си. Инсталацията за свързване по цени на Камор е към 400 лв. Самият Ipod вече зависи изцяло от твоите нужди - има и евтини, има и скъпи...

Иначе самата джаджа я има в много разновидности, в зависимост колко песни може да побере в себе си. Инсталацията за свързване по цени на Камор е към 400 лв. Самият Ipod вече зависи изцяло от твоите нужди - има и евтини, има и скъпи...
There are moments
when the only thing that stands still
is time itself

when the only thing that stands still
is time itself

- borke_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BWM e61 535d
- Мечтае да кара: Валяк
Re: CD чейнджър
Добре,колеги,искам и аз да питам нещо.Понеже не ми стана много ясно.Значи на мойта 46-ца съм с оригинално cd bizness.обаче нямам копче mode. Има копче fm и cd и от тях сменям радио и диск.Та мисълта ми е ако си сложа чейнджер дали ще мога да го управлявам и ако може как по-точно?
- tngeorgiev
- младши ентусиаст
-
borke_ написа:Добре,колеги,искам и аз да питам нещо.Понеже не ми стана много ясно.Значи на мойта 46-ца съм с оригинално cd bizness.обаче нямам копче mode. Има копче fm и cd и от тях сменям радио и диск.Та мисълта ми е ако си сложа чейнджер дали ще мога да го управлявам и ако може как по-точно?
-от копчето "цд" колега, то играе "моде"
E30 1986 318
E30 1993 318
E36 1991 320
E36 1997 328
E38 1997 735
Е46 2002 318
E30 1993 318
E36 1991 320
E36 1997 328
E38 1997 735
Е46 2002 318
- borke_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BWM e61 535d
- Мечтае да кара: Валяк
Колаега,не е от това копче.Доста изчетох по темата за цд-та,чейнджери и т.н. Аз също като колегата си купих ченджер,кабели,кори,стойки.1 ден разглобяване и не е мн сложно. От радиото тръгват кабелите,през барчето, след това под мокета на предна шофьорска седалка,назад през задната седалка и влиза в багажника. Та направих всичко това включвам и НЕ СТАВА.Оказва се че ДОСТА плеари преди 2001 год. не разпознават чейнджери или AUX-кабел.Моя си е грешката,че не проверих,но какво да се прави.
. Не е фактор,че нямаш копче "mode" има плеари които управляват ченджери с копче "scan"(което се намира на мястото на "mode"). Но моето не може с нищо да разпознае ченджера.
Съвет: Преди да си слагате ченджери,да си правите AUX-кабели,да прекарвате кабели,да разглобявате колата - Проверете дали плеарите Ви могат да разпознаят това което искате да слагате!

Съвет: Преди да си слагате ченджери,да си правите AUX-кабели,да прекарвате кабели,да разглобявате колата - Проверете дали плеарите Ви могат да разпознаят това което искате да слагате!
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2