Bluetooth retrofit
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Bluetooth retrofit
bgpavlp написа:Този бутон е спрян от производство и не мога да си го закупя.Търся си втора ръка сега,но ако не намеря,ще се минава към поБългаряване.Най вероятно с друг подобен,скрит някъде.
Колега, ето линк към ибей, мисля че е същият бутон, можеш да си го поръчаш от там - http://www.ebay.co.uk/itm/BMW-E46-3-Series-Phone-Cradle-/140933876383?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item20d0504a9f
Поздрави!
- tngeorgiev
- младши ентусиаст
-
bgpavlp написа:Колега,ще съм благодарен,ако ми кажеш към кой пин трябва да се даде маса.[/img][/url]
- 32pin na 54 пиновата букса на улф модула трябва да се даде към маса, с кабелче в багажника примерно
- това обезсмисля поставянето на бутон, просто отиваш до багажника, когато искаш да добавяш нови телефони ))
E30 1986 318
E30 1993 318
E36 1991 320
E36 1997 328
E38 1997 735
Е46 2002 318
E30 1993 318
E36 1991 320
E36 1997 328
E38 1997 735
Е46 2002 318
- bgpavlp
- младши ентусиаст
-
След два дена неуморен труд,вече мога да се похваля с bluetooth.
Всичко работи,само дето жената каза че ме чува глухо,или понякога въобще не ме чува.Много слабо и все едно съм някъде в деличината.
Незнам дали вероятната причина се крие в микрофона.
Тъй като,при мен не може да се монтира горе в плафона,нямам място,за сега съм го сложил временно под волана,но няма да изкара много време там.
Сега търся някаква алтернатива.
Моля за още малко помощ.Исками се да стане перфектно.
Всичко работи,само дето жената каза че ме чува глухо,или понякога въобще не ме чува.Много слабо и все едно съм някъде в деличината.
Незнам дали вероятната причина се крие в микрофона.
Тъй като,при мен не може да се монтира горе в плафона,нямам място,за сега съм го сложил временно под волана,но няма да изкара много време там.
Сега търся някаква алтернатива.
Моля за още малко помощ.Исками се да стане перфектно.

Ако нема у глава, има у Google.
- bgpavlp
- младши ентусиаст
-
tngeorgiev написа:bgpavlp написа:Колега,ще съм благодарен,ако ми кажеш към кой пин трябва да се даде маса.[/img][/url]
- 32pin na 54 пиновата букса на улф модула трябва да се даде към маса, с кабелче в багажника примерно
- това обезсмисля поставянето на бутон, просто отиваш до багажника, когато искаш да добавяш нови телефони ))
При мен не се наложи тази интервенция.Сдвоих го с INPA.

- shitizreal
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW Е91
- Детайли за колата: 325i Automatic
Да попитам по темата,
ако може да се използва Bluetooth-a без бутона под подлакътника,какво трябва да направя,че искам да го махна.Моя е с поставка за тел нокиа 6310 а на тяхно място искам да си сложа поставките за чаши.Не ме притеснява ако може да е в багажника и за ново у-во оттам да се сдвоява.
ако може да се използва Bluetooth-a без бутона под подлакътника,какво трябва да направя,че искам да го махна.Моя е с поставка за тел нокиа 6310 а на тяхно място искам да си сложа поставките за чаши.Не ме притеснява ако може да е в багажника и за ново у-во оттам да се сдвоява.
$ anotha day anotha dollar $
- bgpavlp
- младши ентусиаст
-
Ами махаш спокойно,само след като решиш да сдвоиш нов телефон,ползваш Inpa.Мисля че и с BMW Scanner става,но не съм го пробвал.Аз използвах Inpa.

- rosen vanev
- Потребител
-
Здравейте, имам следното питане:
клата е с фабрична подготовка за нокиа и в багажника съм с 54 пиновата букса, като я свържа с ulf модула и ми светват светлините на таблото все едно съм с пуснати фарове. Дали с кодиране ще се оправи или трябяа да пренареждам кабелите в буксата? Забравих да кажа, че съм с е39 2000г.
клата е с фабрична подготовка за нокиа и в багажника съм с 54 пиновата букса, като я свържа с ulf модула и ми светват светлините на таблото все едно съм с пуснати фарове. Дали с кодиране ще се оправи или трябяа да пренареждам кабелите в буксата? Забравих да кажа, че съм с е39 2000г.
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2