Проблем при активиране на борд компютър
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
37 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- NikVanov
- ентусиаст
-
- Кара: X3 E83 2.0d 2006; 316 i 1999;
Re: Проблем при активиране на борд компютър
В новият диск трябва да има работещ DIS 55 на английски с диагностика + кодиране, DIS 57 на англ. с диагностика + TIS и DIS 57 на руски само с диагностика. При внимателно следване на инструкцията за инсталиране сигурно ще тръгне.
- cvette
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E92, F11
- Мечтае да кара: М3
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Търси, търси
Няма вариант да няма!
Ако не е в папката на Инпа - виж в другите папки - и на CD-то и на хард диска ти - използвай търсачката на компа ако трябва
Няма вариант да няма!
Ако не е в папката на Инпа - виж в другите папки - и на CD-то и на хард диска ти - използвай търсачката на компа ако трябва
- cvette
- кандидат ентусиаст
-
Значи намерих го този NETMAN Server for Win32
стартирам го,после ДИС 55.Обаче като дам да се свърже и ТЕСТ изписва, че волтажа на акумулатора трябва да е между 9V и 15V и не може да се свърже.Акумулатора на колата не е първа младост-може ли от него да е проблема?
С инпата и карсофт си правя диагностика,обаче съм слушал че може и акум.да е слаб за това да не става?
стартирам го,после ДИС 55.Обаче като дам да се свърже и ТЕСТ изписва, че волтажа на акумулатора трябва да е между 9V и 15V и не може да се свърже.Акумулатора на колата не е първа младост-може ли от него да е проблема?С инпата и карсофт си правя диагностика,обаче съм слушал че може и акум.да е слаб за това да не става?
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Може да е от акумулатора - да.
Отделно - има си тема за софтуер и диагностика в подфорума - тази е леко излишна...
Отделно - има си тема за софтуер и диагностика в подфорума - тази е леко излишна...
- NikVanov
- ентусиаст
-
Може да е от акумулатора, но не е задължително. Опишете по-точно как включвате програмите и къде точно спира да работи?
- cvette
- кандидат ентусиаст
-
Пускам DigHead->Run,после стартирам ИНПА(за да съм сигурен че работи),после стартирам НЕТМАН СЪРВЪР и тогава пускам ДИС(готов файл на ВМуеър плейър) и се зарежда Виртуалната машина,след това давам ТЕСТ на връзката и изписва, че волтажа на акумулатора трябва да е между 9V и 15V и не може да се свърже(не се пълнят квадратчетата в зелено в горното после,а само отдолу).От тук нататък:
1) Go to ZCS Coding
2) Select E46 Series
3) Select Recode or retrofit
4) Select Kombi и тук прекъсва и изписва:
1) Go to ZCS Coding
2) Select E46 Series
4) Select Kombi и тук прекъсва и изписва:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- milennyc
-
-
- Кара: Другите да му завиждат.....
- Мечтае да кара: Самолет и Петролен танкер
- Детайли за колата: MNOGO BARZA
Аз не виждам ifh-service? поне на този шот..... Аз те питах ти диагностика можеш ли да направиш със ДИС-а? Аз като гледам така нещо не си подкарал маи ДИС-а
- cvette
- кандидат ентусиаст
-
Снимката е стара за това го няма ифх.Диагностика-не,сигурно не го подкарвам правилно 
това за 9 и 15 волта го изкарва като не съм завъртял ключа на контакт и тръгна да разпознавам колата
нещо не е наред
изтегли си TeamViewer и дай на някой да погледне, в краен случай може и аз да се пробвам, въпреки че шанса за успех с мен е малък
нещо не е наред
изтегли си TeamViewer и дай на някой да погледне, в краен случай може и аз да се пробвам, въпреки че шанса за успех с мен е малък
- NikVanov
- ентусиаст
-
Ако сте с кабел и софтуер от склад 66:
При условие, че сте изпълнили правилно инсталацията под Windows XP първо се изключва антивируса /за всеки случай, колеги пишат, че понякога дава проблем/, стартира се Diag Head и се дава Run /команда на горния ред/, стартира се Netman server, не се стартира INPA, а директно DIS, чака се търпеливо- върви много по-бавно от INPA-та!!!, максимизира се прозореца, иначе не се виждат стрелките долу, пoследното зелено квадратче горе не е задължително да е пълно- оправя се в опциите на DiagHead, като се даде на 100%, като се зареди програмата се отива в кодиране и тогава...
,,От тук нататък:
1) Go to ZCS Coding
2) Select E46 Series
4) Select Kombi и тук прекъсва и изписва:''
вече не трябва да прекъсва, а се прави автокодиране, потвърждаване на промените/ и там има тънкости/
и ев. нещата приключват.
При условие, че сте изпълнили правилно инсталацията под Windows XP първо се изключва антивируса /за всеки случай, колеги пишат, че понякога дава проблем/, стартира се Diag Head и се дава Run /команда на горния ред/, стартира се Netman server, не се стартира INPA, а директно DIS, чака се търпеливо- върви много по-бавно от INPA-та!!!, максимизира се прозореца, иначе не се виждат стрелките долу, пoследното зелено квадратче горе не е задължително да е пълно- оправя се в опциите на DiagHead, като се даде на 100%, като се зареди програмата се отива в кодиране и тогава...
,,От тук нататък:
1) Go to ZCS Coding
2) Select E46 Series
4) Select Kombi и тук прекъсва и изписва:''
вече не трябва да прекъсва, а се прави автокодиране, потвърждаване на промените/ и там има тънкости/
и ев. нещата приключват.
- cvette
- кандидат ентусиаст
-
С единия ДИС 55(които е на склад66)-намиращ се в локален диск C: не мога да се свържа и на ДИГ-ХЕАД пише DISCONNECTED:
и изписва следното:
и изписва следното:
- cvette
- кандидат ентусиаст
-
С другия ДИС 55,който е от колега от форума(намира се в локален диск D:) се свързвам
като настройх ДИГ-ХЕАД на 100%
като настройх ДИГ-ХЕАД на 100%Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Последна промяна cvette на 15 Юни 2011, 20:16, променена общо 3 пъти
- cvette
- кандидат ентусиаст
-
В крайна сметка не стигнах до активирането на БОРД-а
- NikVanov
- ентусиаст
-
Доколкото може да се прецени по скриншотовете:DIS 57 en+TIS /поне тази, което имам аз/ няма кодиране!!, въпреки че бутона изглежда активен/. Има диагностика и TIS. Версията на DIS55, с която кодирам е от склад66, на вирт. машина е малко над 5 GB. Може би още нещо дребно е пропуснато, опитвайте пак.
37 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3