Мултифункционален волан
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
40 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- soreman
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E65 730d
Това изглежда интересно, но аз си имам половината работи, т.е. имам копчетата и аудиото и телефона си работят, т.е. лявата част цялата си е свързана, но дясната - темпомата не работи.
- V-max
-
-
- Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
- Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD
CheGevara написа:ей тука има и друго решение:
http://bmw-bulgaria.com/product_info.ph ... -----.html
без да се сърдиш, същия кит го има за 129евро навсякъде , цялата горна пластмаса с бутоните + описаните при теб неща (оригинални БМВ с упътване)
Отделно само за пускането на темпомата има комплект кабели + букси за 32евро. Схемата я има и всичко е ясно

V-max написа:CheGevara написа:ей тука има и друго решение:
http://bmw-bulgaria.com/product_info.ph ... -----.html
без да се сърдиш, същия кит го има за 129евро навсякъде , цялата горна пластмаса с бутоните + описаните при теб неща (оригинални БМВ с упътване)
Отделно само за пускането на темпомата има комплект кабели + букси за 32евро. Схемата я има и всичко е ясно
Извинявай колега, но може ли да ми кажеш къде ги има, защото аз съм мераклия да си взема
- soreman
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E65 730d
При мен се оказа че подаването на газта не е електронно, а с жило и няма да мина само с 2-та кабела за съжаление, а май си е има сериозна преработка
((

- V-max
-
-
- Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD
soreman написа:При мен се оказа че подаването на газта не е електронно, а с жило и няма да мина само с 2-та кабела за съжаление, а май си е има сериозна преработка((
дай волана тогава да ти взимам

копчев , пусни 1 ЛС и ще ти обясня . Офертата е в Германия естествено та ще имаш и транспорт 8-9 евра
за дясната част на волана
със същия вапрос писах и в друга тема та въпроса е че колата оригинално е с мултифункционален волан и всичко му работи в смисъл радото и темпомата, но не знам как да си свържа тел към системата с bлuetooth ли е и как става, има карта с paskey но......?????
- pretendeer
- кандидат ентусиаст
-
Мултифункционален волан
В тази връзка, колеги, бихте ли ми казали как се връзва ръчката с бордовия компютър. Имам я, нова от Германия, но незнам как се свързва с главния компютър, за да я разпознае. Волана най-вероятно се сваля, но се притеснявам да не направя някоя беля с Airbag-a
- V-max
-
-
намерих волан най-накрая, взех го от е39 дизелово (не знам кой мотор е ) , М пакетов е един такъв. Дано няма разминаване в кабелите, взех си и оригинален набор кабели за монтаж на мултиволан (той си е за е46). Тези дни като имам повечко време ще го почвам, макар , че не е модела дет исках точно ама....
V-max написа:намерих волан най-накрая, взех го от е39 дизелово (не знам кой мотор е ) , М пакетов е един такъв. Дано няма разминаване в кабелите, взех си и оригинален набор кабели за монтаж на мултиволан (той си е за е46). Тези дни като имам повечко време ще го почвам, макар , че не е модела дет исках точно ама....
За колко го взе? Че и аз искам такъв..
There is no replacement for displacement
- V-max
-
-
- Glamav
- младши ентусиаст
-
- Кара: 525d '02
- Мечтае да кара: 850i или M6
Такам, взех геврека, сложих бутоните, и естествено идва момента с кабеляка.
Има ли някой добър съфорумник да удари едно рамо щото нямам нито инструмент, нито съм я правил тая интервенция преди.
Има ли някой добър съфорумник да удари едно рамо щото нямам нито инструмент, нито съм я правил тая интервенция преди.
- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320dA 525xd
V-max написа:400 комплект с всичко, даже го дадох бартер за класическия е46 спортен с разцепения на 2 лъч
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... fg=95&hl=2
Номенклатурен номер : 65710021159
Описание : NACHRЬSTSATZ SPORTLENKRAD MULTIFUNKTION
Ед.цена (с ДДС) : 347.90 BGL
Няма наличност
Дару Кар АД си запазва право за промени в цените
Това е ретрофит кита (за двата вида волани) с цената от дарукар. В комплекта трябва да има един голям и един малък кабел.
Ако наистина си дал 400 леФа, не виждам далавера от набутването .
Но бих желал малко информация за кабела, който спомена в по-горните си постове. Някакъв партиден номер има ли? И с него върви ли и малкото кабелче (което се поставя вътре във волана и свързва двете части с бутоните)?
- netsurfer_bg
- младши ентусиаст
-
- Кара: ....
аз на мойта си сложих само добавката с копчетата и сам си я го вързах и работи 

BMW 318is E30 / BMW 318ci m54b25 кабрио
/ BMW е90 318d
ех '06 AUDI A8 4.2 ...

ех '06 AUDI A8 4.2 ...
- V-max
-
-
pazokolarov написа:V-max написа:400 комплект с всичко, даже го дадох бартер за класическия е46 спортен с разцепения на 2 лъч
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... fg=95&hl=2
Номенклатурен номер : 65710021159
Описание : NACHRЬSTSATZ SPORTLENKRAD MULTIFUNKTION
Ед.цена (с ДДС) : 347.90 BGL
Няма наличност
Дару Кар АД си запазва право за промени в цените
Това е ретрофит кита (за двата вида волани) с цената от дарукар. В комплекта трябва да има един голям и един малък кабел.
Ако наистина си дал 400 леФа, не виждам далавера от набутването .
Но бих желал малко информация за кабела, който спомена в по-горните си постове. Някакъв партиден номер има ли? И с него върви ли и малкото кабелче (което се поставя вътре във волана и свързва двете части с бутоните)?
за цял волан с копчета става дума

- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320dA 525xd
Да, точно така. И точно за този кабел ме интересува - от къде мога да си го набавя и как ( че се плаща е ясно
) . Предполагам, че в комплекта има и няколкото специфични джиджавки за байпас на кабелите, за които е необходимо да се направи такъв?

40 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3