Диодни стопове?!Питания
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- vavilon
- старши ентусиаст
-
- Кара: E46 318i 98
- Мечтае да кара: Електромобил...
Re: Диодни стопове?!Питания
vavilon написа:Значи, търсиш някой, да ти програмира лайт модула!
Колега за последно ти го казвам

vavilon написа:vavilon написа:Значи, търсиш някой, да ти програмира лайт модула!
Колега за последно ти го казвам![]()
Мерси за съвета, ще опитам. Би ли могъл да ми препоръчаш някои човек (от форума или не), който би могъл да го направи. Мерси предварително, колега. От скоро съм тук и не познавам много хора

- vavilon
- старши ентусиаст
-
- Кара: E46 318i 98
- Мечтае да кара: Електромобил...
Те сами ще те намерят
Ако ли не пиши ми на лични, ще ти препоръчам

Ако ли не пиши ми на лични, ще ти препоръчам

- PUTER
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е92 335i 6MT
- Мечтае да кара: e92 M3 може би....
- Детайли за колата: сток като за начало ...
Stoicho написа:Ами мойта е 6 месец 2001-ва...стоповете са от фейслифтова....значи трябва да си взема от нея и ЛЦМ модула...но там четох за някакъв проблем с точката след километража?!
Ако вземе6 лайт модула от колата , на която са били стоповете се появява т.н tamper dot или точно тая точка при пробега ти.
И пак ти казвам : Ако колата ти е 6/2001 , твоя лайт модул не може да се препрограмира с оригинален софтуер .. ще дава гре6ка
Ако намери6 някой с китайския кабел , съм чувал че става.
Още нещо интересно е че ако сложи6 лайт модул от друга кола и тя е била на повече КМ от твоята , в момента в който даде6 на контакт и твоята ще стане на толкова....

- taba4ko
- ентусиаст
-
- Кара: 12' F30 335i
MuTaJlaKo написа:Колега моята е края на 98 и преди 1 година си сложих диоди стопове и нито съм сменял букси нито ми дава че фаровете са изгорели
при теб е друго. твоите са тунинг стопове които са диодни и са за преди фейса (така предполагам), а при колегата проблема е в несъответствието в управлението на фейсовите стопове спрямо оригиналните стопове. това несъответствие в управлението кара лахт модула да показва че са изгорели и довежда до пренареждането на пиновете на буксите (които също трябва да се сменят)

20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2