Изолиране на бег
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- cooladdicted
- Потребител
-
Re: Изолиране на бег
MuTaJlaKo написа:Айде моля ви се качили цял живот все сте се возили или карали коли с аербеци. И има много случеи когато примерно бега изкача при лек удар и ти чупи носа или пак те удря мн силно в главата и стават големи панаири .......
колега това са само митове и легенди за чупенето на носове или вкарването на носа в мозъка иили чупенето на палци и всички глупости които се разнасят от хора които не разбират както за микровълновите фурни и старите компютри и т.н. по скоро от хора които си намират оправдание имаше дори едни тестове в ловци на митове които изледват именно това не се излагай както каза колегата по горе купи си бег за 300 лв и пак волана 6те ти е по евтин от новия
Недей ми казва че са глупости, защото на баща ми един приятел точна така му се счупи носа от аербег на волана може и мн рядко да става но става не казвам че не трябва да имаме бегове, но колегата пита как да направи така че да му изгасне лампата а 5000 човека му казват да си вземе бег и още кво ли не. Много ясно че ако е можел е щял да си купи !!!
- maikooo
- младши ентусиаст
-
- Кара: F90 M5
Добре бе колега, сам си си менил всички диоди в колата, а сега искаш подробна схема на това?
Retrofit написа:Слагаш по едно съпротивление 3 ома на двете букси за айрбег-а, триеш грешката и лампата няма да свети.

- jojko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 сажда
- Мечтае да кара: CB1000R
благодаря на вси4ки отзовали се за помощ,мисля 4е намерих 4овека да ми оправи проблема,темата е за клю4
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2