Проблем заключване
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- boXeer
- кандидат ентусиаст
-
- Местоположение: <<Valencia,Spain >>.......... <<през лятото-Pleven,Bulgaria>>
- Кара: Е46 330D 204hp (M57N)
Re: Проблем заключване
И на мен преди 2 дни ми отказа ключа.Батерията аз си я смених преди около месец.
Най интересното е ,че преди като си работеше усещах някаква много бавна реакция.
В смисъл след натискането на бутона имаше около секуда забавяне,а ако объркам копчетата(примерно ако е заключена и аз пак натисна бутона за заключване) след това колкото и да натискам да отключи не иска,чак след 5-10 секунди зацепва.
Сега в момента не знам кое първо да сменям - въпросните релета или само батерията.
Най интересното е ,че преди като си работеше усещах някаква много бавна реакция.
В смисъл след натискането на бутона имаше около секуда забавяне,а ако объркам копчетата(примерно ако е заключена и аз пак натисна бутона за заключване) след това колкото и да натискам да отключи не иска,чак след 5-10 секунди зацепва.
Сега в момента не знам кое първо да сменям - въпросните релета или само батерията.

- yellowsubmarine
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 318i '99г.
Re: Проблем заключване
Батерията за 1 мес няма как да се изхаби, освен ако не е скапано джигитайско менте. Виж си и гумичката отвътре - почисти я със спирт 

17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2