Колата ми се запали!
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Колата ми се запали!
vavilon написа:Колега, не се лъжи сега да переш колата! Освен ако нямаш топъл гараж. Последствията от пране в момента ще са пагубни!...

Ами с оригинални бушони щеше да ми се подпали колата. Бушона прекъсва примерно при 10А, а 1А е достатъчен за да се запали. При мен какво се получи. Жица за фаровете и до нея някаква тънка жичка (маса), да вземат да се протъркат от вибрации или и аз не знам от какво, тръгва + 10А от фаровете по масата и жичката за масата се стопява. Жичката върви от бушониерата до таблото. Колата подпуши и от пред и вътре. Разминах се с изолиране на една жица и подмяна на 1м тънка жичка.© написа:много странно как се е запалила така![]()
това с какви бушони е било ...
Напълно е възможно
Преди 6-7 години едно Чероки 99та горя като факла, остана само задния most почти изгорял..и то насред лято, на язовир за риболов.. 

enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Благодаря ви за мненията! Най-странното е, че правих секви диагностики на колата месец преди инцидента и нищо не е могло да го засече тоя проблем ....
@ Колкото до миризмата ми е много болно, защото реално сега всичко е точно по колата, но не мога да я карам, тъй като миризмата на пушек е огромна само обикалям някакви автомивки, които ми се кълнат, че като се затопли и я изперат няма да има миризма, но силно се съмнявам! Много се чудя дали ако не сложа един кожен салон няма да е по различно положението въпреки че то самия дунапрен се е омирисал .>> направо шах и мат =(

@ Колкото до миризмата ми е много болно, защото реално сега всичко е точно по колата, но не мога да я карам, тъй като миризмата на пушек е огромна само обикалям някакви автомивки, които ми се кълнат, че като се затопли и я изперат няма да има миризма, но силно се съмнявам! Много се чудя дали ако не сложа един кожен салон няма да е по различно положението въпреки че то самия дунапрен се е омирисал .>> направо шах и мат =(

- S7
- старши ентусиаст
-
- Кара: G05 xdrive 40i
- Мечтае да кара: трезвен
Кожата си е кожа
само гледай да е с подгрев,че моя се е прецакал нещо и ми измръзва дупито зимата
иначе редовно си разливам разни субстанции по него и с едно парцалче съм 6 и си насмърдява на кожичка....аааа гадното на завоите много се лъзга и се мандахерцам из цялата кола 

Най-накрая я изпрах в СОФАВТО и съм МНОГО доволен! Тея момчета я направиха направо КОСМОС =)
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2