парното и антифриз
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- S7
- старши ентусиаст
-
- Кара: G05 xdrive 40i
- Мечтае да кара: трезвен
Re: парното и антифриз

Иначе по темата и аз съм за радиаторчето,на братчеда на 5-та си течеше вътре в купето и пълнеше мястото под цд-то.
- riki_
- кандидат ентусиаст
-
като пуснам парното и в на4алото има мирис на антифриз.маи радиатор4ето е.каква цена е да го сменят в сервиз
- Ivakis Solo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 320D
- Мечтае да кара: Ford Mustang GT500 Shelby 1969
riki_ написа:аз сам од србия в пловдив сам 2 години и мисля 4е не е 4ак толкова зле написано колега 6том си разбрал вапроса.ако има6 да кажеж не6то по вапроса казваи ако не ела ти опитаи на српски да написес не6то.важното е 4е си разбрал вапроса и това е форум за да помагат колегите а не е важно кои од каде е и как е написал.поздрави
Сорка, щом си Сърбин може, ама щеше да е позорно ако беше Българин и затова много се ядосах. Поднасям извинения най-офицялно!

Dimitroff: позволил съм си лека корекция в края на поста...смятам, че разбираш без обяснения защо

- riki_
- кандидат ентусиаст
-
извинено е

- ckrumov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: f31, 320D
- Мечтае да кара: Каквото и да е, но да е BMW :)
Аз също мисля, че е радиаторчето на парното. Просто няма какво друго да е... щом губиш много антифриз, когато си пуснал парното, пък и ти мирише на антифриз и ти се запотяват прозорците, т.е. има влага в купето... абе то просто си е ясно, че е това! Лошото е, че за да се стигне до него, се маха цялото предно табло /поне така е при повечето коли, предполагам и при наще
/.

- riki_
- кандидат ентусиаст
-
мерси колега и ас сам се спрял на радиатора на парното но ако знае някои каква цена е това радиатор4е и ако може схема да видам каде се намира
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2