Бордови компютар Моля помогнете
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
37 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Re: Бордови компютар Моля помогнете
той всъщност пита дали има борд компютър,и доколкото разбрах мисли,че се пуска от копчетата за часовника.така не е от там приятел,а от лоста за мигачите,на него има копче,ако няма нямаш борд компютър,и като знам как лъжат продавачите ми е чудно как си купуваш кола без да гледаш какво има и какво няма.за часовника май при всеки е различно,при мен като завъртя надясно и задържа почва да се настройва,при някои от колегите се дърпа към тебе нежно,после завърташ и задържаш....пробвай...
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Е, то половината форум прави диагностика по снимка, вие за един борд...
Never mistake motion for action...
- BlackManz
- младши ентусиаст
-
- Кара: М57
- Мечтае да кара: E31
Leon написа:Е, то половината форум прави диагностика по снимка, вие за един борд...
хахахах разсмяхте ме за добро утро

сега се сещам подписа на един колега от форума:
"В американски форум питаш и всички ти отговарят, в руски форум питаш и ти задават въпроси, в български форум питаш и всички ти обесняват колко си прост"

- thejackal7
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36/93-Е38/3.0IL-Е46/2.0D-03-X-5/3.
- Мечтае да кара: камила
- kuturak
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 330D
- Детайли за колата: E46 330D
BlackManz написа:Leon написа:Е, то половината форум прави диагностика по снимка, вие за един борд...
хахахах разсмяхте ме за добро утро![]()
сега се сещам подписа на един колега от форума:
"В американски форум питаш и всички ти отговарят, в руски форум питаш и ти задават въпроси, в български форум питаш и всички ти обесняват колко си прост"![]()
![]()
![]()
Баси върлия

В български форум също всички обясняват на всички други в темата колко са прости.
колеги аз имам копче "ВС" на лоста за мигачите обаче колкото и да го натискам нищо не излиза и не се променя
май и аз съм на пързалката 

- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
katronski_br написа:S7 написа:vvaskoo написа:el lobo написа:колега като гледам така имаш само часовник , просто трябва да си купиш лостче с борд и ще си имаш всичко за около 100 лв
П.С. поне колата ти е на 96к км радвай се
Как реши че има само часовник не разбрах .
П.С. 1999 320д на 96к км ми се вижда меко казано смешно
И на мене това ми стана много интересно,гадаем ли вечеа що да не е на 96к,не знаете ли че в чужбина има бабички дето ходят 1-2 пъти в месеца до някой супермаркет дето е на 2-30 км
и как пък така всичките ни коли в бг все са от втори собственик на малко километри и всичките са карани от бабички до супермаркета
иначе по темата
колега, копчето в дясно се вурти на ляво и на дясно, на ляво сменш минутите на дясно часовете, само че не се опитвай да правиш цял оборот.
Малка поправка,на ляво намаляш минутите съответно сменя и часа,надясно обратното.При натискане на същи бутон ти сменя от 24 часов режим на 12 часов (Am.Pm).И наистина не ги превъртай
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- vavilon
- старши ентусиаст
-
- Кара: E46 318i 98
- Мечтае да кара: Електромобил...
pepelq6ko написа:колеги аз имам копче "ВС" на лоста за мигачите обаче колкото и да го натискам нищо не излиза и не се променямай и аз съм на пързалката
Не си, просто трябва да ти отключат борда, това се отнася и за човека (ако има бутон естетсвенно), който създаде поредната тема за забавление

vavilon написа:pepelq6ko написа:колеги аз имам копче "ВС" на лоста за мигачите обаче колкото и да го натискам нищо не излиза и не се променямай и аз съм на пързалката
Не си, просто трябва да ти отключат борда, това се отнася и за човека (ако има бутон естетсвенно), който създаде поредната тема за забавление
Би ли разяснил малко какво имаш предвид под "отключат" защото нещо не разбирам.

- BlackManz
- младши ентусиаст
-
- Кара: М57
- Мечтае да кара: E31
pepelq6ko написа:vavilon написа:pepelq6ko написа:колеги аз имам копче "ВС" на лоста за мигачите обаче колкото и да го натискам нищо не излиза и не се променямай и аз съм на пързалката
колега, гледам не си от скоро, а търсачката не ти е силна страна

viewtopic.php?f=34&t=120118&hilit=%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%BC%D0%B8%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B5
за жалост във форума всеки ден се пълни с такива теми еднодневки

- vavilon
- старши ентусиаст
-
- Кара: E46 318i 98
- Мечтае да кара: Електромобил...
pepelq6ko написа:vavilon написа:pepelq6ko написа:колеги аз имам копче "ВС" на лоста за мигачите обаче колкото и да го натискам нищо не излиза и не се променямай и аз съм на пързалката
По отключата имам в предвид да ти се закачи колата с едно лаптопче чрез кабел и да ти отключат борд компа. А и колегата те е посъветвал по редовно да браузваш с търсачката. Понеже нямаш инфо от къде си и затова никой няма да ти прати ЛС за да ти помогне

извинявам се обаче просто сега срещнах темата за борд компа и сега се замилих.ебаси,ква е тая недоизмислена работа от БМВ,имаш борд ама трябва сам да си активираш,хубаво че все още не са започнали да продават колите на части ние да си ги сглобяваме 

- vvaskoo
- младши ентусиаст
-
- Кара: E92 335d
pepelq6ko написа:извинявам се обаче просто сега срещнах темата за борд компа и сега се замилих.ебаси,ква е тая недоизмислена работа от БМВ,имаш борд ама трябва сам да си активираш,хубаво че все още не са започнали да продават колите на части ние да си ги сглобяваме
Тука си в много голяма грешка . Активация на БК се изисква само ако заводско е била без БК и после си си сложил лостче.

- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320dA 525xd
pepelq6ko написа:..... ,хубаво че все още не са започнали да продават колите на части ние да си ги сглобяваме

Баси якия спам
От цялата тема се разбира, че ако искаш да провериш дали имаш БК, щото продавача разбира се не е пропуснал да го отбележи като екстра, както и че колата е на 96 к, трябва да си купиш лостче с бутон за БК. Ако копчето не сработи, начи нямаш БК и си още 100 лв назад

От цялата тема се разбира, че ако искаш да провериш дали имаш БК, щото продавача разбира се не е пропуснал да го отбележи като екстра, както и че колата е на 96 к, трябва да си купиш лостче с бутон за БК. Ако копчето не сработи, начи нямаш БК и си още 100 лв назад

37 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3