За триене!!

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

Потребител
Аватар

Re: Голям проблем Е46 320д

Мнение от yzf426 » 11 Окт 2010, 21:56

Познавам въпросният Иво колега,мерси за мнението,но сегашния майстор просто вече взе пари за други неща по колата,а и няма нито номера,нито нищо. Мисля,че утре ще е готова колата(надявам се искрено) и ще пиша за проблема колеги. Мерси за мненията! :driving:

Потребител
Аватар
Кара: BMW 320d Common rail 2002 g
Мечтае да кара: чисто ново BMW 3-та серия :D !!! :)

Re: Голям проблем Е46 320д

Мнение от milchev87 » 27 Окт 2010, 19:55

yzf426 написа:Здравейте,имам един голям проблем с едно 320д 150 коня 2002 година.Колата е нов внос от Италия,колата е със съвсем скоро рециклирана турбина в италия,с гаранция и всичко.Колата почна много да пуши и да тече масло отдолу ,откарахме я на сервиз,прегледаха всичко и казаха,че турбото е аут.Свалиха го и го пратиха на ремонт,но от фирмата която ремонтира турбини казаха че турбината няма никакви луфтове,нито тече,нито нищо след което издадоха сертификат от стенд,че турбината е в заводски данни и няма течове.Майсторите сложиха турбината,но тече масло много яко и в сервиза казаха, че турбото не е оправено,върнаха го на турбинаджиите и те пак казаха че я пробвали и 100% няма проблем с турбото. Пак я сложихме и пак същото. Майсторите в сервиза където е колата казаха че са проверили налягане на системата,проверили са отдушници на картерни газове,проверили са всички маслопроводи и няма запушване,колата има нормално налягане в системата. И просто неможе да се разбере какво става вече с тая кола. МОЛЯ ПО-КОМПЕТЕНТНИТЕ КОЛЕГИ ИЛИ НЯКОЙ КОИТО СЕ Е СБЛЪСКВАЛ С ТОЯ ПРОБЛЕМ ДА ДАДЕ МНЕНИЕ,ЧЕ ВЕЧЕ НЕЗНАМ!!!!!!!

колега имах сащия проблем като твоя и моята е common rail 2002g,взе да ми прави проблеми турбото пушеше адски много и я пратих на ремонт във варна взема ми 980 лв за ремонт,всичко ок и почна след това да тече масло от нея и пак я пратихме защото ми дадоха гаранция и се обадих и така стана че теча ми е станал от удар след като са я поставили,и мисалта ми е прати я във варна кадето са наи добрите майстори няма да сажаляваш и аз след това ходих пак на диагностика казаха чисто нова е без грам пушек и там ти сменят абсолютно всички части сас чисто нови :)

Предишна

Назад към E46