Колеги проблем 320 d 150 к.с. РЕШЕН

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Колеги проблем 320 d 150 к.с.

Мнение от ludmilcar » 14 Юли 2010, 15:00

Dimitroff написа:
ludmilcar написа:Резултата е 500 лв на господата бездарници, 300 лв за диагностики и дебитомер, което беше напълно ненужно и 650 лв при Митко за последното рециклиране. :( Това беше моят горчив опит, оставям изводите за вас.

Аз точно поради тази причина когато се бастиса турбината на старата Е46ца изобщо не съм си помислял за рециклиране...
Директно нова с отстъпки и ми излезна 1300+ лева.
Сваляне на старата и после качване на новата - 80 лева.
100 лева масла и филтри (че им беше време)...
1500 лева за 2 дни, но поне без ядове и нерви...

Хубавото при теб колега е, че си имал възможност да вземеш нова турбинка с отстъпка. На мен като ми казаха 2180 лв за нова и директно започнах да търся алтернативен вариант. Тъй като не ми се взимаше втора употребе понеже докато не я качиш неможеш да разбереш колко е читава, а и са по 700- 800 лв и не се знае на какви километри, та затова се насочих към рециклиране, но уви не съм уцелил майстор от първият път. :evil:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320Д 2002
Мечтае да кара: 330 d

Re: Колеги проблем 320 d 150 к.с.

Мнение от zoti » 16 Юли 2010, 15:12

ludmilcar написа:
Dimitroff написа:
ludmilcar написа:Резултата е 500 лв на господата бездарници, 300 лв за диагностики и дебитомер, което беше напълно ненужно и 650 лв при Митко за последното рециклиране. :( Това беше моят горчив опит, оставям изводите за вас.

Аз точно поради тази причина когато се бастиса турбината на старата Е46ца изобщо не съм си помислял за рециклиране...
Директно нова с отстъпки и ми излезна 1300+ лева.
Сваляне на старата и после качване на новата - 80 лева.
100 лева масла и филтри (че им беше време)...
1500 лева за 2 дни, но поне без ядове и нерви...

Хубавото при теб колега е, че си имал възможност да вземеш нова турбинка с отстъпка. На мен като ми казаха 2180 лв за нова и директно започнах да търся алтернативен вариант. Тъй като не ми се взимаше втора употребе понеже докато не я качиш неможеш да разбереш колко е читава, а и са по 700- 800 лв и не се знае на какви километри, та затова се насочих към рециклиране, но уви не съм уцелил майстор от първият път. :evil:

Ами и на мен ми казаха толкова ,но все пак за след фейса са по-скъпи,иначе 1300лв не звучи толкова шокиращо.
From the body to the soul,where our hearts lead.....we must go

Слави
Аватар

Re: Колеги проблем 320 d 150 к.с. РЕШЕН

Мнение от © » 17 Юли 2010, 20:58

като ви трябват турбини пишете тук, все някой колега ще помогне с отстъпките
аз не съм търсил, надявам се и да не търся :mhihi: , но също мога да помогна в намирането на нова на добра цена

Предишна

Назад към E46