Колеги проблем 320 d 150 к.с. РЕШЕН
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Колеги проблем 320 d 150 к.с.
Dimitroff написа:ludmilcar написа:Резултата е 500 лв на господата бездарници, 300 лв за диагностики и дебитомер, което беше напълно ненужно и 650 лв при Митко за последното рециклиране.Това беше моят горчив опит, оставям изводите за вас.
Аз точно поради тази причина когато се бастиса турбината на старата Е46ца изобщо не съм си помислял за рециклиране...
Директно нова с отстъпки и ми излезна 1300+ лева.
Сваляне на старата и после качване на новата - 80 лева.
100 лева масла и филтри (че им беше време)...
1500 лева за 2 дни, но поне без ядове и нерви...
Хубавото при теб колега е, че си имал възможност да вземеш нова турбинка с отстъпка. На мен като ми казаха 2180 лв за нова и директно започнах да търся алтернативен вариант. Тъй като не ми се взимаше втора употребе понеже докато не я качиш неможеш да разбереш колко е читава, а и са по 700- 800 лв и не се знае на какви километри, та затова се насочих към рециклиране, но уви не съм уцелил майстор от първият път.

- zoti
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320Д 2002
- Мечтае да кара: 330 d
Re: Колеги проблем 320 d 150 к.с.
ludmilcar написа:Dimitroff написа:ludmilcar написа:Резултата е 500 лв на господата бездарници, 300 лв за диагностики и дебитомер, което беше напълно ненужно и 650 лв при Митко за последното рециклиране.Това беше моят горчив опит, оставям изводите за вас.
Аз точно поради тази причина когато се бастиса турбината на старата Е46ца изобщо не съм си помислял за рециклиране...
Директно нова с отстъпки и ми излезна 1300+ лева.
Сваляне на старата и после качване на новата - 80 лева.
100 лева масла и филтри (че им беше време)...
1500 лева за 2 дни, но поне без ядове и нерви...
Хубавото при теб колега е, че си имал възможност да вземеш нова турбинка с отстъпка. На мен като ми казаха 2180 лв за нова и директно започнах да търся алтернативен вариант. Тъй като не ми се взимаше втора употребе понеже докато не я качиш неможеш да разбереш колко е читава, а и са по 700- 800 лв и не се знае на какви километри, та затова се насочих към рециклиране, но уви не съм уцелил майстор от първият път.
Ами и на мен ми казаха толкова ,но все пак за след фейса са по-скъпи,иначе 1300лв не звучи толкова шокиращо.
From the body to the soul,where our hearts lead.....we must go
Re: Колеги проблем 320 d 150 к.с. РЕШЕН
като ви трябват турбини пишете тук, все някой колега ще помогне с отстъпките
аз не съм търсил, надявам се и да не търся
, но също мога да помогна в намирането на нова на добра цена
аз не съм търсил, надявам се и да не търся

18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2