монтаж на корна

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: с кеф...
Мечтае да кара: МИГ29
Детайли за колата: Е90 бензин 129 к.с. 2007.

Re: монтаж на корна

Мнение от katronski_br » 12 Май 2010, 4:16

на мен лично angel wings на Е46 ми харесват. но пък тромбите не се виждат поне и няма да е гоУф тунинг, най-много да стряска някой задрямал на светофара.
В началото бе самолетен двигател..... и Господ каза: ''Нека бъде BMW''

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е60,530Д
Мечтае да кара: влака

Мнение от ivo752 » 12 Май 2010, 7:47

П.П. Вчера видях една Е46 ца с angel wings като на Ауди та може и за това да се замислиш.[/quote]

Стига бе :shock: до там ли стигна вече човешката простотия...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 320dA 525xd

Мнение от pazokolarov » 12 Май 2010, 9:15

:OT: Ейй, да е** спамерите ви тъпи да е**! :ranting:
Абе що за народ се помещава в този форум, ве!? :dunno:
Ама никой не ви пита какво мислите за тромби бе, еййй! :kuku: :dummy: :kuku: :dummy: :kuku: :dummy:
Дали ви харесва или не на човека му дреме на .... Просто пита къде могат да се сложат.
Съжалявам за отклонението.

Колега, имай пред вид, че ти трябва достатъчно голямо сухо място за тромбите. При Е46 това е малко проблемен въпрос, защото всичко е наджиткано доста компактно. А ако ги сложиш някъде при мотора губиш поне 50% от звука заради шумо- и топло-изолацията. Най-вероятно ще трябва да сваляш и предната броня, защото имаш да пробиваш дупки за монтирането.
Изображение
ИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 530D

Мнение от bmw20009 » 12 Май 2010, 10:04

pazokolarov написа::OT: Ейй, да е** спамерите ви тъпи да е**! :ranting:
Ама никой не ви пита какво мислите за тромби бе, еййй! :kuku: :dummy: :kuku: :dummy: :kuku: :dummy:
Дали ви харесва или не на човека му дреме на .... Просто пита къде могат да се сложат.
Съжалявам за отклонението.

Колега, имай пред вид, че ти трябва достатъчно голямо сухо място за тромбите. При Е46 това е малко проблемен въпрос, защото всичко е наджиткано доста компактно. А ако ги сложиш някъде при мотора губиш поне 50% от звука заради шумо- и топло-изолацията. Най-вероятно ще трябва да сваляш и предната броня, защото имаш да пробиваш дупки за монтирането.

Да, колега много си прав, ходих гледах няма почти никакво място за корни или кавото и да е било :banghead:
Ще видя какво ще правя, ако намеря френдове, който са се занимавали с такива неща, или поне са махали бронята :
Признавам си, че тромбата на Е46-е доста добра(оригиналната) :angel: ,но все пак ще ги сложа, ако не ми хареса, ще ги махна :mhihi:
Много ти благодаря за смисления съвет и отговор, скоро ще пиша какво е станало :driving:

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 12 Май 2010, 11:11

pazokolarov написа::OT: Ейй, да е** спамерите ви тъпи да е**! :ranting:
...

Извинявай г-н Помагач, ама според мен в случая има два начина да се помогне на някой:
1. Да му помогнеш да направи глупоста, която е замислил
2. Да му помогнеш да разбере, че прави глупост

Живеем в свободна държава и всеки може да си слага каквото си иска по колата и всеки от форума да му помогне по избрания от него начин (може да има и други :mhihi: )

Нищо лично ама не почвай да е**ш направо :mhihi:

Успех на колегата с тромбите, надявам се не си се обидил от нашите коментари - като ги направиш да се похвалиш как е станало :yes:
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

ентусиаст
Аватар
Кара: с кеф...
Мечтае да кара: МИГ29
Детайли за колата: Е90 бензин 129 к.с. 2007.

Мнение от katronski_br » 12 Май 2010, 18:26

[/quote]
Извинявай г-н Помагач, ама според мен в случая има два начина да се помогне на някой:

Живеем в свободна държава и всеки може да си слага каквото си иска по колата и всеки от форума да му помогне по избрания от него начин (може да има и други :mhihi: )

Успех на колегата с тромбите, надявам се не си се обидил от нашите коментари - като ги направиш да се похвалиш как е станало :yes:[/quote]

Глупост ли??? Глупост според кого??? Според теб ли???
Прав си че живеем в свободна държава и всеки може да си слага каквото си иска по колата. Също така всеки може да се изцепва какато си иска. Някои могат да си мислят че слагането на Angel wings е човешка простотия, и да се изцепват с такъв коментар публично, други може да смятат същото за Ангелските очи. Все пак всеки си има мнение и всеки може да прави каквото си иска с колата. ''...така че кой си ти , грешнико, че да съдиш...''
В началото бе самолетен двигател..... и Господ каза: ''Нека бъде BMW''

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 12 Май 2010, 23:13

katronski_br написа:
K_Ilkov написа:Извинявай г-н Помагач, ама според мен в случая има два начина да се помогне на някой:

Успех на колегата с тромбите, надявам се не си се обидил от нашите коментари - като ги направиш да се похвалиш как е станало :yes:

Глупост ли??? Глупост според кого??? Според теб ли???
Прав си че живеем в свободна държава и всеки може да си слага каквото си иска по колата. Също така всеки може да се изцепва какато си иска. Някои могат да си мислят че слагането на Angel wings е човешка простотия, и да се изцепват с такъв коментар публично, други може да смятат същото за Ангелските очи. Все пак всеки си има мнение и всеки може да прави каквото си иска с колата. ''...така че кой си ти , грешнико, че да съдиш...''

предполагам си се объркал като си ме цитирал щото аз за ангелски крила и очи не съм говорил, а и темата е за тромби :banghead:

но нищо както беше казал един Юзър "много мъка има по тоя форум"

Успех с ъпгрейдите!

ПС. и да грешник съм :mhihi:
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

Предишна

Назад към E46