Съмнително Е46 - дайте съвети....

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: G70
Детайли за колата: 2023 G70 M760e, M Brooklyn Grey, Full Options

Re: Съмнително Е46 - дайте съвети....

Мнение от jivko2828 » 21 Апр 2010, 1:01

Демирев написа:Гледал съм и по-скъпи Е46-ци от 11 000лв. и са били с десетки проблеми.

Живко 2828 - Поздравления от мен! Голям жокер даде! Не ти убягват дребни детайли.

Мерси колега,
но за съжаление не е така. Доста детайли ми обягнаха като си купувах мойта. :mhihi:
Както и да е, ще ти дам още 2 жокера, които подкрепят горното ми мнение, а именно тези коли:
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details

Общо взето цената не е определяща, тъй като аз взех мойта за 11k и сега доста проблеми наизкочиха. Така че каквото и където да гледаш очите на 4 :!:
Успех! :yes:

ентусиаст
Аватар
Кара: Камион колкото читалището...

Мнение от pistata9889 » 21 Апр 2010, 1:09

За тази цена,мислиш ли,че е направена перфектно,а и по таблото гледах некви лампи светнали.

Жена и кола най-вече на късмет.Аз моята така е взех преди един месец,само с оглед и на мойте слухови качества.
От всичко проверено,излезе само семеринг на скоростната кутия и то този от страната на кардана.
електрониката няма ядове,поне така каза Любака,като я закачи.Ходовата част бетон,мотореца мърка,за 5000не е барнал грам масло.

Та така освен късмет и успех друго немога да ти пожелая. :yes:
Последна промяна pistata9889 на 21 Апр 2010, 2:26, променена общо 1 път
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 21 Апр 2010, 1:37

pistata9889 написа:За тази цена,мислиш ли,че е направена перфектно,а и по таблото гледах некви лампи светнали.

Жена и кола най-вече на късмет.Аз моята така е взех преди един месец,само с оглед и на мойте слухови качества.
От всичко проверено,излезе само семеринг на скоростната кутия и то този от страната на кардана.
електрониката няма ядове,поне така каза Любака,като я закачи.Ходовата част бетон,мотореца мърка,за 5000не е барнал грам масло.

Та така освен късмет и ъспех друго немога да ти пожелая. :yes:

Подред на абзаците...
На цената на "уникално" обикновено е30 или е36 , какво искаш повече :mhihi: Добре е направена :dunno: Едната лампа ми прилича на течността за чистачките, а другата май е за ламбда сонда или незнам при дизелите какво значи... :dunno:

Именно... Жена, кола и прасе... На късмет :yes: Можеш да си вземеш кола на тази цена и да не изскочат много проблеми, но можеш да си вземеш и както живко2828 за 11к и сега са му изскочили куп проблеми...

Късмет и успех и от мен :yes:
П.С. И мен ме узадачи волана :shock: До сега много малко, да не кажа никоя е46ца не съм виждал с такъв волан :shock:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F10 525D
Мечтае да кара: M5
Детайли за колата: Всичко необходимо за комфорт и удоволствие....

Мнение от RIDDICK » 21 Апр 2010, 2:18

Демирев написа:Блъскано ли е.... http://www.mobile.bg/11271331115827269

здр колега ,зная колата и човека на когото е не го познавам лично но имаме общ приятел утре ще поразпитам и каквато инфо разбера ще ти кажа... :yes:

ентусиаст
Аватар

Мнение от pistata9889 » 21 Апр 2010, 2:26

RIDDICK написа:

здр колега ,зная колата и човека на когото е не го познавам лично но имаме общ приятел утре ще поразпитам и каквато инфо разбера ще ти кажа... :yes:

Е после ще си покаже какво е точно,аз си оставам на тезата че е блъскано.
1.разлика по линийте на капака и калниците,и задната врата.
2.Сменен волан–най вероятно поради излезнал айрбек.
3.Липсваща част от подкалника.
4.Пребоядисвана,защо ли?
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!

ентусиаст
Аватар
Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3

Мнение от Демирев » 21 Апр 2010, 3:18

RIDDICK написа:

Аз така и не разбрах в Бургас или Пазарджик се намира колата? Има голямо значение докъде ще се бие път.
Иначе ме съмнява някой продавач да признае че продава блъскана кола. И да биеш 400+400 км. път, за да се окаже, че от сблъсъка е с променена геометрия.... :confused: :confused: :confused:
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"

Фен на тройките
Аватар
Кара: Колите да палят и работят!
Мечтае да кара: ;)
Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)

Мнение от Dimitroff » 21 Апр 2010, 8:33

jivko2828 написа:Поправете ме, ако греша, но според мен долната част на таблото трябва да е в цвета на купето, както тук:
BMW-325Ci-2-S.jpg

6F5S1724-l.jpg

Може би таблото е сменяно, но не съм специалист и не мога да кажа. Иначе на сервиза няма как да не си проличи дали е блъскана.

Не грешиш, но ако аз не бъркам - това е екстра, която фигурира само ако първия собственик е искал да я има.
Факт е, че освен кожения салон, корите на вратите и мокета са в същия цвят...съмнявам се някой да се заиграе толкова много, че да ги смени всичките...без долната част на таблото.

Дори и при Е90 и Х5 долната част на таблото в цвят със кожения салон е екстра... :yes: :yes:

Е46нтусиаст
Е46нтусиаст
Аватар
Кара: M3 E46
Мечтае да кара: M3 E46
Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox

Мнение от Runnaway » 21 Апр 2010, 9:34

Лично мое мнение:

Колата е със сменяна предница. Както колегата по-горе отбеляза - долната част на таблото трябва да е с цвета на интериора, а тук не е така. Това отговаря и на въпроса "Защо е сложен този протрит волан?" Според мен е имало удар със задействане на всичките въздушни възглавници. Предният капак не е серийният, тъй като стърчи с няколко милиметра от калника и от двете страни. Но това не ме притеснява. Притеснява ме, че няма снимки на двигателя, защото там може да е "бонусът".

Все пак решението си е твое. :driving:
"Съборът" >>> ЦЪК!
"Поредният работен ден" - до Част 7 >>> ЦЪК!
"Разходката" >>> ЦЪК!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320 D "01, E90 320 D" 07

Мнение от armagedon01 » 21 Апр 2010, 9:39

според мен цената е съмнително ниска!
Изглежда прекалено лъскава за 10 годишна кола, има добри джанти, вътре е запазена, ако всичко беше наред едва ли цената щеше да е такава!

И както казаха вече преди мен въпрос на късмет е всичко!
На улицата се пазя не от крадци,а от полицията да не ми вземе парите.
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Velko320 » 21 Апр 2010, 11:00

По снимка трудно може да се каже дали е блъскана, но тази много примамлива цена нещо ме съмнява.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320d '03
Мечтае да кара: E90 V10 Hartge

Мнение от adko001 » 21 Апр 2010, 11:10

Аз също мисля, че колата е доста преправяна и не си заслужава да биеш път докъдето и да било да я гледаш :mhihi: доста мизерно изпълнение ми се струва с тази боя и тоя волан, колкото до лампите едната е за нивото на течността за чистачките, другата за нивото на антифриза :mhihi: :mhihi: :yes: Поздрави и дано си намериш някоя ЛАСКАЧКА :bchug:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 21 Апр 2010, 12:08

Face написа:Волан от Е36 :shock:

този волан не е от е36,обърни внимание че е мулти ;) по скоро е от е39 или някоя 7ца а на всичкото отгоре е толкова смотано претапициран че няма на къде
че е удряна е ясно като видиш предния капак е достатъчно+това счупен подкалник значи не е пребоядисвана само заради драскотини,но поне ако я взимаш цвета и е свеж и с тея джанти хваща окото
на място като се опоогледа 100% ще излезнат още мизерий но за тази цена както казват колегите не може да очакваш кои знае какво дано поне двигател окачване да са ок

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320Д(M47TUD20)

Мнение от Face » 21 Апр 2010, 12:19

Изядохте ме за този волан,това е м-ков волан от е36,който поставят и в по ранните модели на е39 :ok:(понакога се среща и в е46 :mhihi: ).
С мултифункция или без,след удара това са имали,това са сложили ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
Мечтае да кара: BMW M

Мнение от kriso85 » 21 Апр 2010, 13:11

За таблото - колегата Димитров ви го написа, пак почнахте да го дъвчете ;)
За пребоядисването - аз на мойта и боядисах левия калник и двете леви врати. Но причината не
е , че е била помляна от ляво ,а просто някой "доброжелател" я беше надрал с ключ/пирон.
Така ,че не правете прибързани изводи за боядисването.
Колата струва 7к и заради това си заслужава да се огледа на живо. Има си 17ки, кожен салон и доста приятен и рядък цвят.
Един преглед в сервиз е по-малко от 100 лв. и доста неща ще станат ясни.
Лампите които светят в ляво са за течност в чистачките и ниско ниво на антифриза. Втората е притеснителна, но ако се напълни и я покарате ще се види дали тече от някъде сериозно или някъде другаде ходи антифриза.
В дясно според мен свети жълтата лампа за накладките, което си е напълно нормално - накладките влизат в графа консумативи.

Най-важното е колата да се види на живо - през снимки нищо не става. Да не обидя някой, но истински преправена кола доста трудно ще я познае някой, още повече , че ако е преправяна ще струва повече пари. А няма да се преправя обикновено пре-фейс 320д с кожен салон.

Face написа:Изядохте ме за този волан,това е м-ков волан от е36,който поставят и в по ранните модели на е39 :ok:(понакога се среща и в е46 :mhihi: ).
С мултифункция или без,след удара това са имали,това са сложили ;)

Само , че на Е46 волан от ранните Е39 не става, камо ли от Е36.
Стават от Е39 фейс-лифт и най-вероятно тоя волан е от такава кола.

Отиди колега, огледай я, виж я в сервиз и ако те устройва състоянието взимай. Ако не търси друга. Това, че някоя струва 12-13-15к лв. не означава , че няма да има "жокер" ;)
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от pistata9889 » 21 Апр 2010, 13:25

Хайде да изчакаме информацията от колегата,който написа,че има познат,запознат с историята на колата,и тогава да сме сигурни.Така само предполагане,и тъпчем на едно място,и ще ни залкючат!

ПредишнаСледваща

Назад към E46