глава
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: глава
Проверка за наличие на изгорели газове в охладителната система, ако има - глава или гарнитура.
И аз се чудех не трябва ли да има промяна във вървенето, ама не било задължително.
И аз се чудех не трябва ли да има промяна във вървенето, ама не било задължително.
Отиваш в сервиз, където знаят какво правят. Отварят капачката на радиатора и на изпаренията се слага колба с течност (не знам каква е ) вътре. Ако течноста си смени цвета (до колкото си спомням от синкава в червено) имаш проблем. А дали е глава или само гарнитура, за това вече отварят двигателя. Така поне беше при мен.
Ако някой колега знае друг начин, а и как се казва този тест, нека сподели.
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Освен пластмасовия тройник отзад на главата дето си го сменил вече има и още един, който се намира отстрани на блока от дясната страна под всмукателния колектор в предната част на блока.
Номер 1 на тази схема.

Сменявай го и него и той ще се разпадне в рацете ти докато го сваляш
Купи и О пръстена който е 2 на схемата, че се продава отделно.
Номер 1 на тази схема.

Сменявай го и него и той ще се разпадне в рацете ти докато го сваляш

Купи и О пръстена който е 2 на схемата, че се продава отделно.

- Nikolay86
- младши ентусиаст
-
Drum написа:Отиваш в сервиз, където знаят какво правят. Отварят капачката на радиатора и на изпаренията се слага колба с течност (не знам каква е ) вътре. Ако течноста си смени цвета (до колкото си спомням от синкава в червено) имаш проблем. А дали е глава или само гарнитура, за това вече отварят двигателя. Така поне беше при мен.

20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2