БМВ е46 aux
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
37 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- zmeyan
- младши ентусиаст
-
Re: БМВ е46 aux
Чудих се, ако си изкарам такъв 3,5мм жак, дали няма да може направо УСБ да се изкара по същия начин?
Или пък дали е възможно да се използва подобен преходник(не знам как да кача снимка, затова давам линк, който не знам колко време ще е актуален):
http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?Vie ... K:MEWAX:IT
Дали ще стане качествено с такъв преходник и възможно ли е въобще, да си бодна така флашката и да се родя
А сигналът, който влиза в радиото през Аукс цифров или аналогов трябва да е? Т.е. обработва ли се вътре в радиото или се изпраща директно към колонките.
Имам предвид, че ако идва от мп3 плеър сигналът ще е аналогов, а ако е директно от флашката - ще е цифров. Това дали ще е проблем?
Нещо в България не мога да намеря такъв преходник като от линка по-горе и не мога да го пробвам
Мисля да си поръчам един от Германия и като изпробвам - ще споделя.
Или пък дали е възможно да се използва подобен преходник(не знам как да кача снимка, затова давам линк, който не знам колко време ще е актуален):
Дали ще стане качествено с такъв преходник и възможно ли е въобще, да си бодна така флашката и да се родя

А сигналът, който влиза в радиото през Аукс цифров или аналогов трябва да е? Т.е. обработва ли се вътре в радиото или се изпраща директно към колонките.
Имам предвид, че ако идва от мп3 плеър сигналът ще е аналогов, а ако е директно от флашката - ще е цифров. Това дали ще е проблем?
Нещо в България не мога да намеря такъв преходник като от линка по-горе и не мога да го пробвам

Така както искаш направо с флашка маи няма да стане ,поне на мен един майстор така ми каза.И аз така си мислех,ама нямало от каде да си пускаш песните.
- scipo
- младши ентусиаст
-
- Кара: нормално

такива от каде мога да си купя?
- unikalen88
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW 330cd
отиваш с тази снимка в някои сервиз за компиутри кадето има части и тем подобни и си ти

- scipo
- младши ентусиаст
-
мерси колега 

- scipo
- младши ентусиаст
-
zmeyan написа:Чудих се, ако си изкарам такъв 3,5мм жак, дали няма да може направо УСБ да се изкара по същия начин?
Нещо в България не мога да намеря такъв преходник като от линка по-горе и не мога да го пробвамМисля да си поръчам един от Германия и като изпробвам - ще споделя.
колега това, което си пуснал е нещо като USB soundcard за да си свържеш слушалките към компа

- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320dA 525xd
scipo написа:колега това, което си пуснал е нещо като USB soundcard за да си свържеш слушалките към компаняма как да стане за колата защото няма от каде да управляваш usb-то
Това се казва адаптор, а в случая е USB-to-3,5 мм аудио адаптор. Само и единствено адаптор. Нищо друго.

vanko0504 написа:Така както искаш направо с флашка маи няма да стане ,поне на мен един майстор така ми каза.И аз така си мислех,ама нямало от каде да си пускаш песните.
Освен, че няма "къде да си пуснеш песните" няма и какво да прочете (разпознае) флаша - няма драйвери, няма и къде да ги заредиш ...
- zmeyan
- младши ентусиаст
-
Е чудих се дали самото радио няма да може да ги обработва така, както контролира ЦД чейнджър. Явно обаче нещо съм го недомислил. Иначе може да се ползва, ако си сложа мп3 плеър с УСБ, ама защо като всички имат и изход към 3,5мм жак... - което пак го обезсмисля.
Мерси, изясни ми се, че въобще не се бях сетил за нещо толкова елементарно.
Мерси, изясни ми се, че въобще не се бях сетил за нещо толкова елементарно.
- scipo
- младши ентусиаст
-
За да не отварям нова тема да питам дали има някакъв начин да се сложи и USB като този Aux? Някой има ли идея как става?
- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320dA 525xd
Еййй! Това търсачката е голяма работа!
Гледай какво намерих:
viewtopic.php?f=34&t=70142&hilit=mp3&start=135
Вероятно има други решения, но докато преписваме една тема в друга инфото няма от къде да дойде

viewtopic.php?f=34&t=70142&hilit=mp3&start=135

Вероятно има други решения, но докато преписваме една тема в друга инфото няма от къде да дойде

- scipo
- младши ентусиаст
-
pazokolarov написа:Еййй! Това търсачката е голяма работа!![]()
Гледай какво намерих:
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... &start=135![]()
благодаря колега чел съм тази тема

- zmeyan
- младши ентусиаст
-

Мисля, че това решава проблемите на всички ни...
http://www.opelclub-bg.com/forum/index. ... =0&start=0
Няма начин да не можем да го пригодим и ние...
- scipo
- младши ентусиаст
-
zmeyan написа::OT:
Мисля, че това решава проблемите на всички ни...
http://www.opelclub-bg.com/forum/index. ... =0&start=0
Няма начин да не можем да го пригодим и ние...
тва е доста интересно решение, но бих го направил ако карам миниван, а сега бих бил доволен само на 1 усб, което не струва 200лв, но в крайна сметка ще ги дам ако няма алтернативно решение

- scipo
- младши ентусиаст
-
http://www.vectra-club.ru/forum/viewtop ... 6&t=105280 това е доста добро решение, но няма шанс да го направя аз
пък и не бих си разглобил бизнес ЦД-то 

37 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3