БМВ е46 aux

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

Re: БМВ е46 aux

Мнение от zmeyan » 01 Фев 2010, 12:40

Чудих се, ако си изкарам такъв 3,5мм жак, дали няма да може направо УСБ да се изкара по същия начин?
Или пък дали е възможно да се използва подобен преходник(не знам как да кача снимка, затова давам линк, който не знам колко време ще е актуален):
http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?Vie ... K:MEWAX:IT
Дали ще стане качествено с такъв преходник и възможно ли е въобще, да си бодна така флашката и да се родя :)
А сигналът, който влиза в радиото през Аукс цифров или аналогов трябва да е? Т.е. обработва ли се вътре в радиото или се изпраща директно към колонките.
Имам предвид, че ако идва от мп3 плеър сигналът ще е аналогов, а ако е директно от флашката - ще е цифров. Това дали ще е проблем?
Нещо в България не мога да намеря такъв преходник като от линка по-горе и не мога да го пробвам :( Мисля да си поръчам един от Германия и като изпробвам - ще споделя.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 530d

Мнение от vanko0504 » 02 Фев 2010, 16:06

Така както искаш направо с флашка маи няма да стане ,поне на мен един майстор така ми каза.И аз така си мислех,ама нямало от каде да си пускаш песните.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: нормално

Мнение от scipo » 03 Фев 2010, 12:28

Изображение
такива от каде мога да си купя?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 330cd

Мнение от unikalen88 » 03 Фев 2010, 12:41

отиваш с тази снимка в някои сервиз за компиутри кадето има части и тем подобни и си ти
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от scipo » 03 Фев 2010, 12:44

мерси колега :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от scipo » 03 Фев 2010, 13:20

zmeyan написа:Чудих се, ако си изкарам такъв 3,5мм жак, дали няма да може направо УСБ да се изкара по същия начин?
Или пък дали е възможно да се използва подобен преходник(не знам как да кача снимка, затова давам линк, който не знам колко време ще е актуален):
http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?Vie ... K:MEWAX:IT
Дали ще стане качествено с такъв преходник и възможно ли е въобще, да си бодна така флашката и да се родя :)
А сигналът, който влиза в радиото през Аукс цифров или аналогов трябва да е? Т.е. обработва ли се вътре в радиото или се изпраща директно към колонките.
Имам предвид, че ако идва от мп3 плеър сигналът ще е аналогов, а ако е директно от флашката - ще е цифров. Това дали ще е проблем?
Нещо в България не мога да намеря такъв преходник като от линка по-горе и не мога да го пробвам :( Мисля да си поръчам един от Германия и като изпробвам - ще споделя.

колега това, което си пуснал е нещо като USB soundcard за да си свържеш слушалките към компа :) няма как да стане за колата защото няма от каде да управляваш usb-то

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 320dA 525xd

Мнение от pazokolarov » 03 Фев 2010, 13:25

scipo написа:колега това, което си пуснал е нещо като USB soundcard за да си свържеш слушалките към компа :) няма как да стане за колата защото няма от каде да управляваш usb-то

Това се казва адаптор, а в случая е USB-to-3,5 мм аудио адаптор. Само и единствено адаптор. Нищо друго. 8)
Изображение
ИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от tsb_bg » 03 Фев 2010, 14:11

vanko0504 написа:Така както искаш направо с флашка маи няма да стане ,поне на мен един майстор така ми каза.И аз така си мислех,ама нямало от каде да си пускаш песните.

Освен, че няма "къде да си пуснеш песните" няма и какво да прочете (разпознае) флаша - няма драйвери, няма и къде да ги заредиш ...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zmeyan » 03 Фев 2010, 14:36

Е чудих се дали самото радио няма да може да ги обработва така, както контролира ЦД чейнджър. Явно обаче нещо съм го недомислил. Иначе може да се ползва, ако си сложа мп3 плеър с УСБ, ама защо като всички имат и изход към 3,5мм жак... - което пак го обезсмисля.
Мерси, изясни ми се, че въобще не се бях сетил за нещо толкова елементарно.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от scipo » 03 Фев 2010, 22:42

За да не отварям нова тема да питам дали има някакъв начин да се сложи и USB като този Aux? Някой има ли идея как става?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 320dA 525xd

Мнение от pazokolarov » 03 Фев 2010, 23:09

Еййй! Това търсачката е голяма работа! :D
:wave: Гледай какво намерих:
viewtopic.php?f=34&t=70142&hilit=mp3&start=135 :clap:
Вероятно има други решения, но докато преписваме една тема в друга инфото няма от къде да дойде :dunno:
Изображение
ИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от scipo » 04 Фев 2010, 17:59

pazokolarov написа:Еййй! Това търсачката е голяма работа! :D
:wave: Гледай какво намерих:
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... &start=135 :clap:
Вероятно има други решения, но докато преписваме една тема в друга инфото няма от къде да дойде :dunno:

благодаря колега чел съм тази тема :winky: с поста ми исках да видя дали някой е правил това и да обясни как става иначе ми хареса тази тема http://www.geekmatica.com/modules.php?n ... cle&sid=23 , но от каде може да се вземе този адаптер и вчера срязъх 1 усб удължител и има 5 кабела+ масата и ако някой има идея кой кабел каде трябва да се свърже ще съм изключително благодарен :help:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zmeyan » 04 Фев 2010, 18:41

:OT:
Мисля, че това решава проблемите на всички ни...
http://www.opelclub-bg.com/forum/index. ... =0&start=0
Няма начин да не можем да го пригодим и ние...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от scipo » 04 Фев 2010, 19:23

zmeyan написа::OT:
Мисля, че това решава проблемите на всички ни...
http://www.opelclub-bg.com/forum/index. ... =0&start=0
Няма начин да не можем да го пригодим и ние...

тва е доста интересно решение, но бих го направил ако карам миниван, а сега бих бил доволен само на 1 усб, което не струва 200лв, но в крайна сметка ще ги дам ако няма алтернативно решение :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от scipo » 04 Фев 2010, 19:32

http://www.vectra-club.ru/forum/viewtop ... 6&t=105280 това е доста добро решение, но няма шанс да го направя аз :( пък и не бих си разглобил бизнес ЦД-то :)

ПредишнаСледваща

Назад към E46