Нагар/ръжда !
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Face
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320Д(M47TUD20)
Re: Нагар/ръжда !
bscsystem написа:Нося си спрей, черен мат в багажника и малко шкурка. Търкам, пръскам и няколко месеца ми държи... Не ми пречи да го правя, за 1мин става.
Луд умора няма

- kelemety
- кандидат ентусиаст
-
bscsystem написа:Нося си спрей, черен мат в багажника и малко шкурка. Търкам, пръскам и няколко месеца ми държи... Не ми пречи да го правя, за 1мин става.
Ми аз заради сезона се отказах да го правя, ама ми харесва решението, иначе хромиран накрайник... и аз искам ама да е читав, колегите да кажат как къде ... бтв само това че на тоя зад теб ще му изпуши в "лицето " ли е единственото което е минус да си го изправиш накрайника, той зашо всъщност е надолу.. или това е идеята ?!
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Ми забележи как на по-старите печки с прави кюнци броните са им опушени точно над ауспуха. Грозно е.
Si non confectus, non reficiat.
Хромиран ,но от къде и за колко ?[/quote]
ами колега Next , има такива накраиници в АвтоЕлит около 60 лв двоини (с никелирано и 4ерно ) мн са готини и стоят оригинално.Недостат1ка е 4е е права двуцевка като на бензинките ама е яко .
ами колега Next , има такива накраиници в АвтоЕлит около 60 лв двоини (с никелирано и 4ерно ) мн са готини и стоят оригинално.Недостат1ка е 4е е права двуцевка като на бензинките ама е яко .
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
на дизеловия ауспуха му е кривнат на долу,за да се сложи хромиран трябва да се реже накрайника...което ще стане грозно с хромиран,виж 750IL как двата ауспуха са кривнати на долу и не се показват,само най-големите идиоти решат ауспуха и престилката на бронята за да изкарат ауспусите на вън с никелирани крайници...което емного грозно
Поздрави
Поздрави
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2