как се смъква предния плафон
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- narcosan
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М6 G-POWER
- Детайли за колата: BMW 330D M PAKET
© написа:на мен миого ми харесва
светлината е съвсем нормална да не пречи на шофьора, а в същото време прави интериора по интересен нощно време
и аз съм на това мнение че е хубаво

- BoBoGTO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 540i
- Мечтае да кара: Lancia Thesis повече от всякога!
Re: как се смъква предния плафон
Съжалявам, че не е баш по темата, ама да не правя нова.
Как се смъква плафона на задните седалки на комби. Мъчех го, мъчех го, като предния, но не става. Имам чувство, че целия таван ще сваля преди това чудо да излезе. Някакви други идеи?
Как се смъква плафона на задните седалки на комби. Мъчех го, мъчех го, като предния, но не става. Имам чувство, че целия таван ще сваля преди това чудо да излезе. Някакви други идеи?
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
BoBoGTO написа:Съжалявам, че не е баш по темата, ама да не правя нова.
По същия начин е

bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- BoBoGTO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 540i
- Мечтае да кара: Lancia Thesis повече от всякога!
Gqbriel написа:BoBoGTO написа:Съжалявам, че не е баш по темата, ама да не правя нова.
По същия начин е,иска повечко усилие.Пробвай с отвертка и някаква карта ,която като откачиш малка част да не се върне в начално положение.Ако е трудно,или никога не е ваден или ако е ваден е сложен леко накриво (от опит).Само гледай да не потрошиш тавана при отвора на плафона
..
Някой пробвал ли е да смени малките диодчета на предния и да сложи по-силни
,че ми се върти в главата много ми харесва как си светука
Мерси. Просто ме интересуваше дали е друг начина или просто трябва с повече сила и внимание.

Не виждам защо ти трябват по-силни. Ама така или иначе и за спорта да е, пак не виждам какво го мислиш. Елементарна спойка си е. Фащаш на татю поялника и си ти.

Само една подробност. До колкото си спомням от труд и техника, диодите си имат праг, но дори и да сложиш такива с по-висок, не означава, че ще светят по-силно. Трябва и подавания ток да пипаш. А ако наистина нямаш много излишно време, мисля, че не си струва.
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2