Съвет за турбото?!?
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- martin_mmm
- Потребител
-
ш
Проблема с турбото е решен.......вакум клапана и сега колата е самолет...... 

- IvaN66
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 2.0d 99'
- danielscot
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: E46 320d 2002
- martin_mmm
- Потребител
-
турбо
Излезе ми 400лв ремонта на турбото....., еми виенето е било то4но от клапана и е логично като се смени клапана и почисти турбото да върви пове4е.кое не разбра....?Отиваш на маистор и това е ...просто колата е като нова..както по-горе един колега е писал като е рециклирал неговата....
- danielscot
- кандидат ентусиаст
-
Ами турбина моята сдаде багажа на 150 коня комън реил 02 година, започна да помпи масло навсякъде и интркулера е пълен с масло. Сега е в сервиз. Дали ще могат да я рециклират или трябва нова?
- martin_mmm
- Потребител
-
турбо
Доколкото знам твоята турбина не подлежи на рециклиране,а трябва нова.Това е,което знам....
- milennyc
-
-
- Кара: Другите да му завиждат.....
- Мечтае да кара: Самолет и Петролен танкер
- Детайли за колата: MNOGO BARZA
Re: турбо
martin_mmm написа:Излезе ми 400лв ремонта на турбото....., еми виенето е било то4но от клапана и е логично като се смени клапана и почисти турбото да върви пове4е.кое не разбра....?Отиваш на маистор и това е ...просто колата е като нова..както по-горе един колега е писал като е рециклирал неговата....
Колега което смениха за 400лв ? клапана на турбото ли

- danielscot
- кандидат ентусиаст
-
Питам защото, по-нагоре колеги с подобни коли са писали, че са рециклирали техните турбини. Явно може и става! Друг е въпроса, че няма да издържи толкова дълго, колкото нова например.
- IvaN66
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 2.0d 99'
И аз не разбрах дали след смяната на клапана виенето престанало или вследствие на обслужването на турбината?
- martin_mmm
- Потребител
-
турбо
Еи колеги преставам да пиша,защото много разбирачи има в този форум и вече почвам да се дразня..., на мен ми казаха,че всичко ми е здраво и само тоя клапан бил за смяна и това смених, казаха ми частично рециклиране ще ти струва толкова и толкова дадох,аз не разбирам много и това е ... а,който иска да дава 1000 или 2000 всеки сам си преценява. А на колегата,който ме пита за виенето,такова не се чува вече, само нормалното леко виене при изпускане на въздуха и човека ми каза ,че всичко е наред. Колко издържи толкова не мисля да умра с тая кола, а и мисля че си зависи от мен колко ще издържи турбото. Просто исках да помогна,то се пишат само някви коментари били ме излъгали и тн...те ако искаха да ме лъжат щяха 1000лв да ми вземат....
- milennyc
-
-
- Кара: Другите да му завиждат.....
- Мечтае да кара: Самолет и Петролен танкер
- Детайли за колата: MNOGO BARZA
Номенклатурен номер : 11747796634
Описание : РЕГУЛАТОР НАЛЯГАНЕ - ТУРБОКОМПРЕСОР
Ед.цена (с ДДС) : 169.26 BGL
Има наличност
Дару Кар АД си запазва право за промени в цените
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=11&fg=45
Предполагам 230лв. струва смяната на клапана( отвивнето и завиването на 2 болтчета)
Описание : РЕГУЛАТОР НАЛЯГАНЕ - ТУРБОКОМПРЕСОР
Ед.цена (с ДДС) : 169.26 BGL
Има наличност
Дару Кар АД си запазва право за промени в цените
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=11&fg=45
Предполагам 230лв. струва смяната на клапана( отвивнето и завиването на 2 болтчета)
- martin_mmm
- Потребител
-
турбо
Мерси за информациятя,но вече е свършило...аз не съм сигурен ел клапана и клапан на топлия въздух е едно и също и не искам да обчрквам хората...оставих колата на маистор и той е сжалял турбото и го е занесъл да го сменят този клапан и така...и да са ме излъгали кво мога да направя,такива са всички....
31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3